46
Anthrax
-
#46 most kijött az Anthrax új albuma,nem rossz,de elveszett már a régi Anthrax-os feeling:( -
#45 legjobb koncert valaha!!! -
spiczi91 #44
UP :) -
#43 [bush-párti, nem a politikai Bush-é!]
Kíváncsi vagyok, mit alkotnak majd az új énekessel...
de addig John Bush \m/ -
#42 Egy már van. :) Vagyis velem együtt 2. -
Noodlee #41 -
#40 Hányan vannak itt Belladonna preferálók? Mert a többség gondolom Bush-os. -
bcrics #39 fueled a legfaszányosabb! -
Noodlee #38 -
#37 Safe Home! -
#36 bizony, az is ott van -
Boroskóla #35 Na akkor nekem is itt van az egyik kedvencem: Indians -
#34 Hát ráírtam az idézet helyett hogy www.anthrax.com.
Megvárom hogy megkapom-e a jogot, és akkor majd berakom, ha nem, akkor megkérek egy modit.
Addig itt van
EZ az olvasni való. -
Noodlee #33 Nincs 5letem, így meló után (is) üres a fejem. -
Noodlee #32 Na igen!
Akár ezt is linkelhettem volna.
Egymás után jönnek az albumon :P -
#31 Nem konkrétan arra voltam kiváncsi hogy milyen, hanem hogy van-e esetleg ötleted hogy valami mást írjak-e rá. :) De azért kösz. ;)
Az én kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=Oi-jb4uQfOg -
Noodlee #30 Nem rossz.
Hogy ne csak OFFoljunk, itt az egyik kedvenc nótám:
http://www.youtube.com/watch?v=d0Mgp4n9r58 -
#29 :)
#19? -
Noodlee #28 Én is, csak rossz felhasználóra néztem rá :DD -
#27 Én nem schrank-ra gondoltam alregedként, hanem Boroskólára. :)
Levelet elküldtem házigazdai kérelemmel, majd meglátjuk. -
Noodlee #26 Az életkor stimmelt, mármint amit schrank megadott, bár azóta törölte a többit is...
érdekes... -
#25 #23 Jah, akkor bocsi. :) Csak mert akár te is válaszolhattad volna a #15-öst.
#24 Jolvan, megpróbálom, hátha összejön. :) -
Noodlee #24 Láttam olyan topicot, ahol kb 100 hsz után megkapták a házigazda jogot...
Nem vagy újreg, és nincs is topiknyitási kényszered, szal ha írsz az illetékeseknek ezügyben, akkor szerintem már most is megkaphatod a jogokat :) -
Noodlee #23 Nekem nincs alregem :P -
#22 viszont a "hemperegnek részegen a saját hányásukban" tényleg csak a média által létrehozott sztereotípia. Túl sokat nézel tévét nem gondolod?-.- -
#21 csak hogy örüljél, este megyek kocsmába -
#20 a normál rokkerek nem a monitor előtt gubbasztanak hanem a kocsmában hemperegnek részegen a saját hányásukban ... de lehet hogy ez csak egy média által létrehozott sztereotípia -
#19 Összedobtam valami bannerfélét. A gitárnyakon a "What is it? -Caught in a mosh." feliratot ha gondoljátok átírhatom, csak akkor mondjatok ötleteket.
-
#18 Bizony, néhány számnak megírta a dalszövegét.
És Wikiről:
"He, however, probably will appear on the album in some form." -
moralosan #17 és most lett letisztázva, hogy Corey Taylor nem fog énekelni itt is, csupán közreműködik picit. -
#16 OFF:
Te véletlenül nem Noodlee alregje vagy? :D
Amúgy igen, 500 hsz, legalább egy éves regisztráció, dolog felvetése a fórumban, és a többi fórumtárs részéről pozitív visszajelzés a dologról. :)
ON: Sajnos az idő és a stílus változik. A Thrash fénykora már régen véget ért. Mondjuk én 90-es vagyok, zenét 7-8 évesen kezdtem el hallgatni, rockot meg 11-12 évesen, úgyhogy én a thrasht csak a másolt lemezekről, és a zinternetről ismertem meg.
Anthrax John Bush-sal már nekem sem jön be annyira. Tényleg az lenne a jó, ha Belladonna visszaállna, és a stílusuk is a régi lenne.
-
Boroskóla #15 Hm.. 500 hozzá szólás??? Mostanában már nem olyan a Thrash/Speed műfaj mint 15-20 évvel ezelőtt nincs meg benne az az energia.
egyébként az egyik kedvenc zenekarom, 92-ig az összes lemeze megvan eredetiben.Mostaniak már nemigazán jönnek be,olyan már ez is mint a Slayer,inkább vissza nyúlnának a gyökerekhez. -
#14 OFF
modiknak már írtam, hogy van 1-2 szpemmer, idő kérdése, és intézkednek. :)
házigazda jog kérés rizikósabb, meg kell lennie az 500 hozzászólásnak, hogy igényelni lehessen.
ON -
Noodlee #13 Nem rossz banda.
OFF
Kéne egy házigazda, hogy a sok f@sz kommentjeit törölje, ne itt humorizáljanak. -
F1re #12 en is azt hittem bazz :D hogy vami biofegyver fan topic :DD -
#11 joak 8o8 -
#10 Anthrax \m/ -
#9 Nekem ez a név,a Rém Rendes Család egyik epizódjából ismerős :D
-
#8 Aszittem a biofegyver.-_- -
#7 nnna ilyen a dinnye amikor bár belehugyozott a lőrinc