97
-
#17 hajjaj, dehogynem! eszméletlen jó hangulata volt, csak sajnos nem sokan ismerték akkor sem. -
#16 Best: 7th Guest (ez rímelt XD), Neverhood, Day of tt - amit egyszer nem vittem végig, de azért jó volt :)
A mostaniból meg a Sam & Max-ek nagyon bejöttek. -
Zóanagyvarázsló #15 A Sanitariumra senki nem emlékszik? Pedig annyira nem is röreg, legalábbis az én fogalmaim szerint nem. Szerintem mindenképpen a legjobbak között említendő. -
csgj #14 én ezek közül csak a Black Mirror-al nem játszottam... régi kalandok közül egyébként még az egyik kedvencem a Toonstruck. Christopher Lloyd-ot kellett irányítani egy rajzfilmvilágban. Akkora ökörségek voltak benne, hogy hihetetlen... :D -
#13 Broken Sword1-2, Sybeia1-2, Runaway1-2 nálam a best. de jó volt a Black Mirror is, Secret Files:Tunguzka, meg majd eszembe jut a többi.:) -
#12 Nálam a Syberia 1 és 2 a két n1 -
#11 engem a Syberia 1-2 kötött le a legjobban...
ott van a Still Life,ami még elm1, a Paradise is elm1;) -
FL Zoli #10 Én most találtam meg újra a Teen Agent nevű játékot( lsd Old game hívek topic)
Ki is nyomtam, sajnos elég rövid...Ezen kívül csak a DotT -tal játszottam (mármint sokat) -
csgj #9 á, a Neverhood! Az aztán naon egyedi game volt! Gyurmafigurák, jó poénok, stb...
Nekem most lett meg nemrég végre az összes Broken sword rész (pont az első hiányzott), és sztem azok is nagyon hangulatos játékok. Talán a 4. rész kicsit veszített ebből a hangulatból, de azért az is bejött :) -
blackgamer #8 The Legend of Kyrandia (utsó kalandjáték ami lekötött) -
#7 Syberia, Neverhood -
#6 Újak közül sztem a Scratches egészen pöpec kis cucc.. -
#5 Runaway -
#4 Day of the Tentacle és a Monkey Island első 3 része nagyon nagy jóság, máig kedvenc játékok. indiana jonest is élveztem... emlékszik valaha az adventures of the longbow-ra? -
#3 nem.
Guybrush Treepwood ^^ -
Cat 02 #2 Monkey Island 3 powa :D -
csgj #1 Nos, eddig csak "Lucasarts point & click játékok" topicot találtam, úgyhogy nyitottam egy Kalandgame témát... Itt meg lehetne osztani a véleményeinket régi/mai kalandjátékokról, és az újonnan megjelenő gamekről is közölhetnénk infókat.
Az utóbbi igencsak elkél, ugyanis mostanában egyre több ilyen játékot jelentenek be. Eleve csak Benoit Sokal játék is jön 3 (!!!). Én speciel nagyon örülök neki, hogy kezd végre újra fellángolni ez a stílus!
És akkor belinkelnék két fontos oldalt:
A magyar adventuregames oldal (érdemes látogatni)
És az angol adventuregamers oldal.