Nagy Kalandjáték Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg a Dreamfall.. ot bugyiban mászkált a csaj otthon😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a Black Dahliát viszont még sehol sem láttam, de néztem már róla képeket 😊 (Meg aztán mintha lenne egy azonos címû film... ennyi 😄)
http://www.imdb.com/title/tt0172179/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
talán a curse of monkey island mellett ez az a játék amit ötvenhatmilliószor végigvittem, és minden alaklommal röhögni lehet rajta 😊
kár hogy nincs folytatása... a többi zork-játék (pl korábbi szövegesek) nem ez a paródia-vonal, ugye?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
hát ja, én is jobban komálom a point 'n click kalandokat, ez elég újszerû, de tetszik a megvalósítás. Érdekelne az A.G.O.N. is, de álíltólag az is ilyen rendszerû.
Egy gondom van, lehet hogy bugos a példányom, de épp Tallár/Toller (?) régiségkereskedõnél próbálom megtalálni a Gárdonyi hagyatékból származó tárgyakat, de valamiért behülyül a progi. Megtaláltam a kártyapaklit, ráközelítek, innentõl viszont nem enged "visszamenni" a régiségboltba, hanem ha megpróbálok a paklitól egy szinttel feljebblépni elfeketedik a képernyõ. (csak a visszatöltés segít).
Nem is tudtam mit kell itt csinálni mert az utalások abszolut nem világosak számomra, azonban valahogy elõvettem a Gárdonyi-emlékház prospektusát amikor épp a kártyát néztem, és elõjött valami feladat hogy négy ponttal meghatároz6unk egy ötödiket.
Viszont azóta betöltöttem újra a progit, és az Istenért sem szeretné ugyanezt a feladatot elvégezni.
Ja, ha beszéltek az emberekkel, és átugorjátok egy esc-el az animációt, nektek is beragad a játék?
/én még ilyet sem tudok: )/
runaway tényleg cuki volt, de nekem is detto ugyanez volt vele a bajom, én mondjuk emiatt abba is hagytam kb. a felénél a dolgot.
u.i: kész a banner, tom nem mestermunka, de csak ennyire vok jó PS-ben 😄
Psychonauts, Little Big Adventure, Beyong Good and Evil (ezek akció-kalandok, de mind nagyon jó😄)
A klasszikusokat már felsoroltátok, de a Grim Fandango-t azért beírom még egyszer😄
Ami talán kimaradt: Discworld 1-2, Noir
DOTT dabest😄 (azért is fordítottam)
MI 1-2-3-4 alap
Ami szar volt: Runaway... jó story, túl sok pixelvadászat... illúzióromboló
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ja, és találtam új kaland-hírt 😊 :
"A Dark Motif fejlesztõ csapat által egy újabb sötét thrillert köszönthetünk a kalandvilág körében. A játék során egy Adam Reed nevû professzor nyomozását irányítjuk majd, akit a felesége rejtélyes halála nem hagy nyugodni. Nyomozása során egyre több sokkoló felfedezésre jut, míg nem rádöbben, hogy anélkül hogy tudott volna róla, egy rejtélyes összeesküvés fõszereplõjévé vált. Lassacskán rájön a felesége halálának okára, és azon kapja magát, hogy a 400 évvel ezelõtt élt és az okkultizmusban is jártas, John Dee után kutatgat.
Az irányítás a megszokott point and click lesz, a több mint 50 3D-s karakter a több mint 150 3D-s pre-renderelt háttér elõtt mozog majd. Megjelenés csak valamikor 2008-ban várható."
/Adventuregames.hu/
De még ez sem tudta elbaszni 9/10es.
De a legkedvesebb talán mégis a DOTT (ez az elsõ kalandom amit végigvittem), és a Grim Fandango.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A mostaniból meg a Sam & Max-ek nagyon bejöttek.
Unleash Your Inner Monkey
\"Never say never!\" W Churchill
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
ott van a Still Life,ami még elm1, a Paradise is elm1😉
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ki is nyomtam, sajnos elég rövid...Ezen kívül csak a DotT -tal játszottam (mármint sokat)
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Nekem most lett meg nemrég végre az összes Broken sword rész (pont az elsõ hiányzott), és sztem azok is nagyon hangulatos játékok. Talán a 4. rész kicsit veszített ebbõl a hangulatból, de azért az is bejött 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az utóbbi igencsak elkél, ugyanis mostanában egyre több ilyen játékot jelentenek be. Eleve csak Benoit Sokal játék is jön 3 (!!!). Én speciel nagyon örülök neki, hogy kezd végre újra fellángolni ez a stílus!
És akkor belinkelnék két fontos oldalt:
A magyar adventuregames oldal (érdemes látogatni)
És az angol adventuregamers oldal.