97
-
#97 köszi :) -
Kepek #96 Voodoo Detective teszt – Még ilyet... Még ilyet! -
Tomcom #95 Sziasztok! Jó régen nem írt ide senki. :) De hátha érdekel valakit a hír, hogy kísérleti jelleggel az Adventuregames.hu csapata elindított egy kalandjátékokkal foglalkozó podcastet, amit ezeken a linkeken tudtok meghallgatni, és követni:
AnchorFM
Spotify
Youtube -
gombabácsi #94 a játékom második részének trailerje:
http://www.youtube.com/watch?v=O_2wCGEV3aI -
Anonymusx #93 Még csak egy pár másodpercre próbáltam ki, teljes képernyőre nem lehet valahogy váltani?
És szerintem nem lenne az se rossz ha pl egérrel lehetne nézelődni, mert a nyíl gombokkal elég nehézkes.
-
gombabácsi #92 Megjelent a játékom, letölthető az oldalon: http://deadcyborg.com/
A honlap angol, de a játékban van magyar nyelv!
-
gombabácsi #91 az oldal nem, de a játékban van magyar nyelv! -
#90 Az oldal(és a game) nem beszélni madzsar??? -
gombabácsi #89 ha esetleg valakit érdekel, saját fejlesztésű kalandjátékom: http://deadcyborg.com/
hamarosan elkészül -
#88 Black Mirror III??? Ma kezdtem el, nekem nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek. -
Robi546 #87 ismerem. :D
Valami más ? -
syberia2 #86 gray matter -
Robi546 #85 jah okés! :) De azért ezek már van vagy 15 éves játékok! :S tehát elég öreg! :S Na szóval nem tud valaki egy jó kaland game-t ?? valami olyasmi kéne mint a Secret Files 1 Tunguska vagy a Secret Files 2 Puritas Cordis,Lost Horizon meg ilyenek tehát valaki nem tud??? :S Előre is thx! :) -
#84 Én most iphoneon tolom a Borken Sword - Director's Cut-ot, és tök jó! :DD Nem mellesleg, ingyen letölthető az appstoreból :) Ha végeztem vele, szerintem beregelem a bankkártyámat, aztán veszek pár régi klasszikust ^^
Ahogy néztem, van pár amire érdemes lesz elverni 1-2 eurót (kb ennyibe kerülnek). Beneath a Steel Sky, Flight of the Amazon Queen, felújított monkey island, stb.
Ha esetleg kijönne a The Dig is, annak nagyon örülnék. :) -
Robi546 #83 Valaki nem tud egy jó kaladnjátékot ??? Ha igen akkor léci le írja a nevét pls ??
Előre is thx! -
csgj #82 Jónak tűnik, ahhoz képest, hogy ingyenes! :) -
gombabácsi #81 készülő magyar fejlesztésű kalandjáték: http://deadcyborg.com/ -
Robi546 #80 Ja oké majd kipróbálom! -
csgj #79 Hát lehetne aktívabb is. :P De én most például nagyon keveset fórumozok...
Egyébként esetleg a Gray Matter c. játékkal lehetne kicsit felpörgetni. Nemrég jelent meg, és nagyon jól sikerül!!! :) Játszik vele valaki?? -
Robi546 #78 Aktív még a topic ??? -
Robi546 #77 Jah ok nincsmit! :)) Amúgy hááát úgy a nevéről ismerem de a Dream Fall-t! az 1 reszt azt nem! Ja és a Next Life-hoz már találtam végigjátszást meg magyarítást is! :)) -
#76 hm... bevallom, javát nem ismerem, de mindenképp meg fogom nézni őket, kösz a tippet.
The Longest Journey-t ismered? (nem a Dreamfall, hanem az első rész) -
Robi546 #75 Ja ok majd én is megnézem hogy nem i megy a NiBiRu Windows 7-n és a The Hardy Boys The Hidden Theft Az is nagyon jó játék csak nem tudtam benne tovább jutni meg végigjátszás sincs rá vagyis én nem találtam meg a Next Life is nehéz és ahhoz sincs végigjátszás és az is elég nehéz de amúgy jó játék :)) -
syberia2 #74 Hmm, neked aztán jó ízlésed van:))
a 6. 7. el nem játszottam, nibiru meg vistán nem fut sajnos pedig imádtam -
Robi546 #73 Ja már eszembe jutott :))
a
Next Life -
Robi546 #72 Nekem ezek a kedvenceim:
1.Syberia 1,2
2.Art of Murder FBI Confidential
3.Secret Files Tunguska (ez a legjobb kalandjátéka többször is kijátszottam)
4.Secret Files Puritas Cordis
5.Nibiru Age of Secrets
6.The Hardy Boys - The Hidden Theft
meg még egy játék csak nem jut eszembe a neve olyan fekete ruhás emberrel kellet benne menned és olyas mi volt mint a nibiru csak egy kicsit másabb és aztán olyan szigeten kellet benne menni olyan emberrel valaki nem tudja hogy mi neki a neve??? -
syberia2 #71 Melyik játékban volt az amikor valamilyen villában voltunk, be kellett jutnunk(először a fészerbe utána a villába), aztán fent az emeleten volt egy titkos mozaikos doboz amiből kikerült valami értékes...:D -
csgj #70 The Moment of Silence - nagyon jó sci-fi kaland. -
#69 hát félkomolyan elmegy a Broken Sword esetleg, de az kicsit vicces is, meg nem merül el ilyen mélységekben.
De élvezetes kis játék, és azért nem az a tömény gag-tömeg, meg van benne misztikus vonal is.
Más komolyat, olyat, ami nem horror, hát most így nem jut eszembe. -
syberia2 #68 És olyanokat mondsztok amik ilyen igazán komolyak? Mint tlj, nikopol, art of murder vagy syberia? -
#67 Jah én nem figyeltem, a topik témájának megfelelően felsoroltam a kedvenc kalanbdjátékaimat. :) -
steweee #66 arról tud vki vmit hogy a paltetscape torment-et modban meg akarták csinálni nwn.1 alá. megjelent már, vagy meg fog valaha ? -
#65 Sanitarium a nagy klasszikus asszem -
syberia2 #64 Kösz:)
Mondjuk jöhetnek horrorosak is:D -
#63 ja bocs, akkor én félreértettem a kérdést...
azt hittem olyan kalandjátékokat keres, mint a syberia...
Monkey Island-ek vagy a DOTT még véletlen se hasonlítanak rá:D
Bár a Grim Fangango tényleg kicsit olyan.
-
#62 Day of The Tentacle (talán ez minden idők legjobb kalandjátéka)
Monkey Island 1-3
The Longest Journey és Dreamfall
Syberia 1-2
Full Throttle
Grim Fandango
Broken Sword 1-3
Beyond Good & Evil (bár ez inkább akció-kaland)
nekem ezek a kedvenceim, ja és persze az újkori kalandjátékok legjobbika a Fahrenheit -
#61 A Syberia a kalandjátékok között is elég egyedi a maga sajátos stílusával és hangulatával. A kalandjátékok általában horrorosabbak, vagy humorosabbak.
De aminek elég hasonló hangulati világa van, az a The Longest Journey
(nem a Dreamfall, az a folytatása)
TLJ az egyik legnagyobb játékélményem valaha.
Aztán leht még szerencsét próbálni Benoit Sokal többi játékval...
Paradise, Nikool, Sinkink Islands, de ezeket én nem ismerem. -
syberia2 #60 Tudtok mondani Syberia szerű játékokat nekem? -
csgj #59 Nem próbáltam ezt se... De emlékszem a legelső Fenimore Fillmore-os kalandjátékra. Az nagy volt! Vmi "3 Koponya és az azték miafene kincse" volt a címe :P -
blackgamer #58 és a Fenimore Fillmore: Revenge?
vadnyugati helyszín bejön, meg a csaj karakterek, csak lusta vagyok tesztelni