Jackson és a New Line összefog a Hobbit erejéig?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJ már nyilatkozta valahol régebben hogy elvállalná a rendezést, csak volt egy "kis" vitája a NLC-vel. nem mondom hogy csak õ tudná megrendezni de Raimi-Hobbittól mentsen meg a világ. PJ egy nagyszerû rendezõ, nem aprózza el a dolgokat.

De miért ne csinálnjanak belõle filmet? Stílusban lehet hogy egy kissé eltér (de szerintem a film javára válnának e különbségek), de ha a Mester rendezi akkor nincs mitõl félni, de egyébként is, veszíteni nem veszíthetünk semmit. Jó alkalom a Tolkien hagyaték életben tartására/népszerûsítésére szvsz.
Bandew
Én õszintén megvallva valahogy nem örülök neki...
Nem kell ezt erõltetni, a Hobbit amúgy is tök más stílus mint a GYU. Egyetértek DJ Boss-szal, én sem lepõdnék meg ha PJ nem vállalná.
És Raimi-t nem tartom rossz rendezõnek, eléggé sajátosan buggyant. <#smile>
A "csinálok pókembert mert van belõle pénz" elmélet pedig baromság.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tower Guard
Húh ez nagyonjó hír, és az is hogy Ian Mckellen elvállalja a Gandalf szerepet, más ezt már nemtudná visszaadni vagy úgy eljátszani csak õ!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Ezen vitatkozhatánk, lehet egy könyvként tekinteni rá, az elsö kiadás 3 könyvben történt terjedelmi okok miatt (félt a kiadó). És 6 "könyv"bõl áll valóban, de azokat a könyveket nem az igazi nyomdai értelemben vett könyveknek kell tekinteni hanem hogy a professzor 6 "könyv"re bontotta a történetet. Sok író használja ezt, és mégsem mondja senki pl. a R.A. Salvatore - Jeges Szelek Völgye trilógiára hogy 9 könyvbõl áll.
DJ Boss
Fura. Én nem dõltem a kardomba a Raimi-s hírnél sem (ott a link kapcsolódó cikkeknél). Lehet, hogy forradalmi lesz Jacksonnal a Hobbit, de már nem azért, amiért a Gyûrûk Ura az lett.
Ennek csúnya elõzményei vannak, Jackson sem az már, aki a GYU elõtt volt. Most visszaédesgetni kell egy produkcióhoz, a GYU elõtt meg hajmeresztõ és elképesztõ dolognak tarották, hogy kapott ~300millió dollárt és elengedték vele Új-Zélandra.
Remélhetõleg Jackson hozzáállása és elhivatottsága a Tolkien regényekhez mitsem változott a huzavona alatt, mert csak ebben az esetben lesz zseniális a Hobbit is.
Félre ne értsetek, életem legjobb moziélményei közt vannak a GYU részek, és ezért tisztelem/szeretem Jacksont is, csak arra világítanék rá, hogy semmi sem az és olyan, mint volt.
(Mellesleg nem lepõdnék meg, ha Jackson úgy döntene, h távol marad a Hobbittól.)

Gladiator
látom te is képben vagy...

Jim Kirk
Én hallottam a Howard Shore féle King Kong zenét és abszolút érthetõ, hogy végül nem az került bele a filmbe. Egész egyszerûen nem illik hozzá.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

csuszi
nem arra gondolt...a gyûrûk ura áll 6 könybõl!!!!!! plussz a hobbit és a szilmarilok 😉 attól még hogy a film trilógia NEM jelenti azt hogy a könyv is annyi😉 nyisd csak ki, és meglátod hogy mennyi az annyi 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

azért lett egyébként 3. külön könyv (habár 1-2 helyen 1 gyben is lehetett kapni manapság pl én is igy olvastam 90 es évek végén 1500 odlal egyben) mert akkoriba n195es évek elején drága volt még a sok papir és nyomtatás és a kiadó nem akarta egyben lenyomni meg túl vastagnak is vélte igy a könyvet félt ne mvenné ksokan. 😊 Hát azóta sokan vették 2- legolvasottab regénny a Biblia után. 😊 A HP-k csak 6-7 könyvvel tudták beelõzni de a Gyu gyakorl. 1 könyv 1 folyamatos történet megállás nélkül.
Jaja. Ezért is kkéne Szilmarilokból és Hobbitból több film mert igy mesélhetõ el igazán részletesne sok cselekmény és hosszú történelmi idõ miatt. Hiába ezek a könyvek 300 oldalasak ha a benen lévõ cselekmény és történések sokasága és tág ideje miatt sok filmkockát kérnek . 😊

ÉN is olvaísta az összese Középföldés könyvet megérte és várom P. J. remélhetõleg újabb sikeres és jól adaptált filmjét.
Látom képben vagy. Végülis ha azt vesszük 6 könyvbõl áll, de nem a Gyûrûk Ura, hanem Középfölde történelme(GyU 3könyv, Hobbit, Szilmarilok, Gyûrû keresése).

Ja és iszonyatosan örülök a hírnek!
Gladiator
6 könyvbõl áll a Gyûrûk Ura.

Toughtful
Andrews2007: a Gyûrûk Ura egy könyv volt, a kiadó erõltette a három kötetbe szedését, mondván, hogy túl nagy lenne a könyv... A hobbit meg cselekményében - ez fontos, hogy cselekmény, és nem terjedelem - több dolgot tartalmaz, mint a komplett trilógia, rengeteg a fontos mellékszereplõ, életbevágó, fontos mozzanat van benneHa Jackson - csak vele tudom elképzelni, mással meg se nézem szvsz., pláne nem Sam "csinálok pókembert mert van belõle pénz" Raimi tolmácsolásában - ismét a "kibõvített" változatot veszi - a jegyzeteketek, kimaradt párbeszédeket, és nem nyúl a narráláshoz - akkor még a két rész is kevés lesz szvsz.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

yah, valami sorozat amit a History Channelen mutatnána XD

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Hála isten, nem a te "szerintem" szerint döntenek!

Csak a Hobbit könyv hangulatát adja is majd vissza szépen mint a Gyunál történt számomra. 😊
Ez elvileg nem lenne 2 film mivel 1 könyvben jelent meg nem úgy mint az amúgy 1 történetet tartalmazó 3 külön (egyes helyeken egyben és emiatt jó vastagon) megjelent 1500 oldalas GYU volt.

Aztán ezután persze jöhet a Szilmarilok is a Középfölde történelme vagy Rómához/Losthoz stbhez hasonló sorozatban vagy SW-hez hasonlóan 2-3 órás részbe elmesélve. Szerintem.

Nemigazán tudom, mit várjak a filmtõl.

ProGabe
csatlakozom,év híre lenne ha megerõsítenék,mármint azt hogy megegyeztek!a zene sajnos nem lesz olyan mint a GYU-ban,lévén összeveszett Jackson Howard Shore-ral és ezért már a King Kong-hoz is más készítette a betétdalokat 😞

knightbali:miért?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Végre remélem megalkotják méhghottá a GYu hoz hasolnóan jól alig kihagyj valamit és megint Weta effekt forradalom lesz. ÉS szép zene csodás szinészi játék stb.
Kétes érzelmekkel fogadom a "Hobbit" film elkészülésének hírét<#wow3>

Toughtful
GO JACKSON, GO!!!

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"