Unreal Commnader

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Szerintem reklám.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

falu
Szerintem a TC forráskódja nem igen tud kiszivárogni, hiszen egy ember fejleszti. Inkább egy ügyes másolatról lehet szó.

...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me

Van benne nehany opcio ami hasznos, de szerintem fogtak a TC forraskodjat vhonnan es azt megpiszkaltak, legalabbis kivulrol ugy nez ki.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

1. ránézésre sima tcm csak szebben ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

semmi, megtaláltam ^^

amint látom oldal mostanában készült, letöltés menüpont nincs? illetve magyar a cucc?

Picar77
érdekes ezt kiprobálom 😄

()() (^^)

csgery
Ha jól tudom, a Moderátor figyelmébe! ide😊 kell beírni, és javítani fogják! Hát ez vlaami überfaxa progi, a hátterek beállítása nekem nagyon tetszik😄
falu
Hogyan lehet itt javtani? Az extrás oldalon már felvettem a kapcsolatot a készítõvel, hogy javítsa...

csgery
Vazeg, a címet kik éne javítani😊 (Commnader)... meg ami kibaszottúl szúrja a szemem, az az oldal címé "a ingyenes fájlkezelõ"...😄
Szvsz kurvajól néz ki. Ki kell próbálnom!😄
falu
Az ingyenes fájlkezelõ program legfrissebb magyar verzióját innen töltheted le: http://uncom.extra.hu