168
  • Sanyix
    Sőt, ugyanaz.
  • trogi
    Nos, barom fejjel azt vártam, hogy legalább az utolsó mondatban egyenesen(!) leírják, hogy a hádédévédé győzött, de nem, miután elolvastam a cikket, meg egyet kellett gondolkodnom, hogy kijöjjön az eredmény.

Persze megértem a cikkírókat, hogy itt gondolkodásra akarják sarkallni az olvasótábort, de ha már provokatív címet adnak írásuknak, legalább lökjék ide, hogy liba vagy tyúk... ~:-(
  • Macc
    Most sztem az mindegy, hogy fejenkent hany lemezt vesznek, ha az egyik taborban 1,2 millioval tobb a lejatszo, fejenkent kevesebb lemezzel is tobbet fogyasztanak...
  • narumon
    A blue-ray sem fejlettebb technológia.
  • savior
    meg annyit, hogy a fenti elemzes szerint minel tobb ps3-at vesznek az emberek, annal eselytelenebb a blu-ray, hiszen miattuk csokken az 1 fore juto eladott lemezek ara... ez meg igy hulyeseg
  • savior
    mivel a 1,5m blu-ray tulajdonosbol csak 40% hasznalja filnezesre, igy nem 1,3 lemez vasarlas van fejenkent, hanem 3,3, ami nem all olyan messze a 4,7-tol. azon kivul blu-ray lemezbol 500k-val tobb fogyott, es van 1 millio tulajdonos, aki film nezesre eddig meg nem hasznalta, de a kesobbiekben megteheti, hiszen mar csak a film arat kell kifizetnie.
  • Su0my
    Nekem az utóbbi időben elég ellenszenves lett a Sony, igaz, a Blu-Ray sokkal fejlettebb technológia, de érzelmi alapon hajrá HD-DVD! :) (főleg, hogy Toshiba, HP és ACER is benne van a táborban)
  • Caro
    Hát szerintem inkább csak magyarázkodnak.