Már eldőlt a Blu-ray kontra HD-DVD háború?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon > nagyot

sorry... 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Egyébként én semmi érvet nem tudok a TV mellett.Mert egy szennyláda az egész.(kivétel a természet tudománnyal foglalkozó adások).De 1 érv van...azért vettem egy nagyon, ha Nézni akarok filmet GÉPrõl rá tudjam kötni 😊 de még ez se 104-es plazma...majd ha lesz pézem 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

lol. mi a ráknak néztek TV-t? 😊
vegyetek 1 fain monitort aminek szép a képe, oszt nézzetek filmet dvd-rõl. felejtsétek el a TV-t, attól max hülyébbek lesztek. a híradó meg jó dolog, csak hazudnak benne. nesönel dzsiogrefik adások meg úgyis letölthetõek...több érvet nem tudok a tv mellett 😊

A blu-ray melett van még egy csomó gyártó!
pl. panasonic,samsung,pioneer
a HD-DVD-nél csak a samsung-ot, Acer., és a tosi
ami nagy gyártó
amúgy meg ha az embernek van ps3-a akkor úgyis kipróbálja hogy milyen a blu film.
pl. nekem van ps3-om és kb. 10film.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Szépen el lehet vitatkozgatni 😊) Például ez nem egy floppy -> CD váltás, sõt
nem is VHS -> DVD. Pláne, hogy az emberek egy része DVD-re átírt nagyfelbontásút fog nézni, amíg megteheti. Ha meg nagyon elnyúlik a Blue-ray vagy HD-DVD áttörése, mondjuk nem is 10 vagy 20 évre 😊, hanem mondjuk 5-8 évre, addigra itt lesznek
azok a formátumok, amiken a Superbowl-t nézhetjük nagy felbontásban rengeteg kameraállásból, vagy szuperprodukciók szintén többféle kameranézetbõl vágási
lehetõséggel 😊).
szerintem ez nem igy van én inkább úgy fogalmaznék nekünk magyaroknak drága de ammerika meg kina meg tud fizetni egy 130 ezres tv-t ami szerintem nem is oyan drága mellesleg rohadt jó 😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

NEXUS6
Egy HD-Ready tv most ugyan annyiba kerül, mint 1-2 éve egy 100Hz-es katódos! Karácsonykor, húsvétkor meg FullHd-sat kapsz ezért a pénzért!

Amcsiban nemsokárra le fognak állni az analog mûsorszórással is. Szal igen csak közel van amikor az emberek tömegesen áttérnek, Idén vagy jövõre mindenképp!

Szal ez a 10-20 év nagyságrendileg sem reális!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Még egy jó darabig (akár 10-20 év) a DVD lesz a meghatározó mennyiségileg !
Az ok egyszerû: a nagyfelbontású TV-k azért a jõvõben sem lesznek marha olcsók,
a DVD pedig TÖKÉLETESEN megfelel a hagyományos TV-hez. Adattároláshoz (backup),
meg már a DVD sem volt elég nagy kapacitású, és a 500 GB feletti winchesterekhez sem 20-50 GB -os lemezek kellenek.
Sõt ha a hardware illetve mammut mozi gyártók is akarnák, a DVD is
elég lenne a HDTV-zéshez: kétoldalas kétrétegû tokozott DVD-kkel.
NEXUS6
Elég eröltetett érvek. Hogyan hozzuk ki a gyözelmet, ha minden számadat a vesztést mutatja, gratula!😉))

Szaddam is rengeteg érmet osztogatott a Sivatagi vihar nevû gyõztes háborújuk után. Igaz pl az õ veszteségük kb 100 000 ember volt, szemben a szövetségesek pár száz fõs veszteségével.

Amúgy elég sok házimozival foglakozó lap és oldal szerint a PS3 mint lejátszó bestbuy-nak számít ebben a kategóriában. Szal minek vegyen valaki rosszabb asztali lejátszót, amikor ebben még egy játékgép is van, ja és olcsóbb is.

Amúgy PC-be meg egyelõre felesleges BD vagy HD-DVD lejátszó, ott ugye inkább a lezöltés a divat. Nem hiszem hogy az emberek tömegesen vennének ilyeneket, majd ha 10-20 ezresért megvehetik.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DjDano
Egy biztos nem mindegy hogy 25 giga vagy 15 giga fér el egy lemezen... Én nem fizetek egy olyan technológiáért, ami alig nyújt többet mint egy dubla rétegû DVD! Miközben 150000 ft-ért akarják rámsózni, nem beszélve a drága lemezrõl

Hajrá blu-ray!

Sanyix
Sõt, ugyanaz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nos, barom fejjel azt vártam, hogy legalább az utolsó mondatban egyenesen(!) leírják, hogy a hádédévédé gyõzött, de nem, miután elolvastam a cikket, meg egyet kellett gondolkodnom, hogy kijöjjön az eredmény.

Persze megértem a cikkírókat, hogy itt gondolkodásra akarják sarkallni az olvasótábort, de ha már provokatív címet adnak írásuknak, legalább lökjék ide, hogy liba vagy tyúk... ~:-(

Hattyú? Hol?

Macc
Most sztem az mindegy, hogy fejenkent hany lemezt vesznek, ha az egyik taborban 1,2 millioval tobb a lejatszo, fejenkent kevesebb lemezzel is tobbet fogyasztanak...

narumon
A blue-ray sem fejlettebb technológia.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

meg annyit, hogy a fenti elemzes szerint minel tobb ps3-at vesznek az emberek, annal eselytelenebb a blu-ray, hiszen miattuk csokken az 1 fore juto eladott lemezek ara... ez meg igy hulyeseg
mivel a 1,5m blu-ray tulajdonosbol csak 40% hasznalja filnezesre, igy nem 1,3 lemez vasarlas van fejenkent, hanem 3,3, ami nem all olyan messze a 4,7-tol. azon kivul blu-ray lemezbol 500k-val tobb fogyott, es van 1 millio tulajdonos, aki film nezesre eddig meg nem hasznalta, de a kesobbiekben megteheti, hiszen mar csak a film arat kell kifizetnie.
Nekem az utóbbi idõben elég ellenszenves lett a Sony, igaz, a Blu-Ray sokkal fejlettebb technológia, de érzelmi alapon hajrá HD-DVD! 😊 (fõleg, hogy Toshiba, HP és ACER is benne van a táborban)

Blackmail the Universe

Hát szerintem inkább csak magyarázkodnak.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

← ElőzőOldal 4 / 4