24
  • ROCK DANI
    aki ilyet csinál az bevan rugva
  • HJPOWER
    ÓÓ fákk, csak készüljön még néhány rendes, nem hülye nyulas Rayman rész!!!!
  • bakvarnyu
    sztem ennek az egésznek semmi jelentősége nincsen, kit érdekelnek a kiadók.
  • Carbine
    Kicsinálták Ubisoftot!!! Szemetek!
  • szurka
    tényleg, a FC 2-t nem az ubisoft adja ki?
  • kanduhr
    Ha bukna egyébként a Crysis, úgyis lesz hamarosan Far Cry 2.
  • bertino
    ez is csak azért, mert rátették a kezüket :(
  • szurka
    mindenkit felvásáról és kinyiffant, hogy ne maradjon konkurencia wháá. Nem baj, jön novemberben jó EA játék: Crysis...aztán a nagy (z)űr
  • donatus13
    Ugyan ugy vagyok én is need for speed is uj cuccok de storyk hasonloak marha unalmas már minden játékuk...Minden jo céget fölvásárolnak amit meglátnak hogy kezd kiemelkedni vagy már kiemelkedet ... Szemét EA.Mit csodálkoznak hogy mennyi ea játék kel el hogyha csak az van:DD
  • heyman8909
    de az Ubisoft az Ubisoft, ha egy játék az ő nevük alatt jelent meg, már lehetett tudni hogy kiemelkedik a többi közül. az ea meg elég gyenge fejlesztű, vegyük pl a fifát: midnen évben kiadják ugyanazt, új nevekkel, meg más textúrákkal...
  • kanduhr
    Azért még maradt pár EA független: LucasArts, Activison, Konami. Te jó ég, nem is jut eszembe több:(
  • Sanyix
    Jajneeee nem akarom hogy az il2 sorozatból árkád lövöldözős repülős játék legyen :((
  • Tinman #12
    We r doomed!
  • sweech
    "Arról nem is beszélve, hogy egy Prince of Sims-re senki sem kíváncsi."

:D
  • Marksz
    Az a játékipar fekete napja lesz...
  • feamatar
    ha lenne versenytársa az EAnak persze hogy normális gámákat nyomna kifele... de könnyebb megvenni az ellenfelet mint kreatívkodni :S
  • Adam II
    Hát marha jó.
    Már látom előre a sok új Ghost Recont ahol csokiházak között kel lövöldözni lézerpisztollyal a sims nyelven hablatyoló ellenfelet.
  • Zocsi
    Pedgi ez fog történni, sajnos. A sok hülye marketinges közgazdász az EA-nál jobban tudja, hogy kell a játékipart szétgányolni. Ugyanaz fog lejátszódni, mint anno az Atari-val. Szépen kivásárolják a részvényeket és aztán nem az alapító lesz a vezérigazgató, hanem egy suhanc aktakukac, aki majd jól tudja, hogy hogy kell kultuszt teremteni... Faszság. A EA már kb. 5 éve nem az, ami volt. Ahol megjelenik, oda romlást visz. Nem minőség ez kérem, hanem politika...
  • xido
    nemár...petíciót:))..UBI az egyik legeredetibb és majd minden játékában legsikeresebb kiadó...nem kéne silánnyá tenni
  • gyuri12
    előveszem majd megint a PoP-okat,talán nem lesz rá új rész(kivéve a PoS....:S)
  • Risu Führer
    nagyon nagyon nemkéne.
  • gyuri12
    remélem azért a többi nagyobb fejlesztő-stúdiót nem veszi meg a mocskos ea:/

GYERÜNK UBI ÉN VELED VAGYOK!!!!:D:D
  • newil
    Ez tetszik - "Prince of Sims" , jót röhögtem rajta.
    Ubisoft-ot ne vegye meg senki,úgy jó ahogy van.
  • bertino
    nem kéne :|0