52
yorkisok ide!!!
  • el bruja
    Az első 4 oltás után a dokija szerint le lehet vinni, kb 3-4 hete már le szoktam vinni. 1ébk sztem simán kiviheted a kertbe, de ezt az állatorvostol +kérded biztosabb választ ad:)
  • garfield83
    Az tényleg idegesítő lehet, de gondolom kutyafüggő is a dolog. Ti mikor vittétek ki először, mert állítólag nem szabad csak ha már megkapta az összes oltását. Mi kertes házban lakunk, az udvaron van még két kutya, az egyik 5 hónapos, megkapta mind a négy oltását, a másik 2 éves ő csak veszettség ellen lett oltva, szerintetek oda ki lehet vinni közéjük? Csak mert minél hamarabb rá akarnám szoktatni, hogy szobatiszta legyen. Tegnap sikeresen lepisilta a szőnyeget, aminek nagyon nem örültem.
  • el bruja
    hát most kezdtük nemrég szobatisztaságra nevelni... télleg nehéz dolog lesz:S minden nap leviszem 2-3szor, van amikor elvégzi a dolgát, van amikor meg alig várja hogy hazaérjünk és odacsinálhasson a szőnyegre...
  • garfield83
    Már szobatiszta? Úgy hallottam, hogy ezt a fajtát nehéz szobatisztaságra nevelni, nem tudom, hogy ez mennyire igaz, most van először bent tartva kutya nálunk és még yorkink sem volt, de nagyon helyes. Össze-vissza pisil, de még pici, még érthető.
  • el bruja
    jaja mi is nemrég vettünk 1et, most kb. 3 hónapos:)
  • miilann
    sztem valami ilyesmi

• garfield83
    Yorkshire terrierről van szó, senkinek sincsen?
  • AC2
    luxus lett volna kiírni h yorkshire terrierről van szó?
  • JohnnySmith
    Nagyon jó kérdés.....
  • whiskeyman
    Ez mi?
  • garfield83
    Sziasztok! Megnéztem a keresőben, de nem adott ki ilyen témát. Tegnap hoztuk haza életem első yorkiját és nagyon izgulok, hogy mindent rendben csinálok-e, ha tudtok tanácsokat adni szívesen fogadnám. Köszi