52
yorkisok ide!!!
-
#52 Na, akkor kicsit rendezzük sorainkat. Már úgy látom boldog - boldogtalan nyitja a kedvenc kutyájának a topikot, holott ez nem kutyás fórum, hanem általános, ennek fényében szépen bezárom:
Dobermann,
Yorky,
Kutyatartás,
topikokat, és költözik egy mindent kutyát, tartást stb. magába foglaló topikba! -
yorkikennel #51 tök jó hogy én csak töled halottam xD -
Dave0092 #50 énse tapasztaltam, de ha sokan modnják akkor van benne vmi -
yorkikennel #49 nem livia :D lywy:D soha nem olvasod elamit irok:D de ezt már megtárgyalutk msn-en :D elhiszem amit irsz .. mert én is olvastam de nem kell mindent elhini majd ha tapasztaldtad:D mi nem tapasztaltunk semit.. :D föleg h tesom kutya kozmetikus xD -
Dave0092 #48 amit modntam már nem ajánlatos fürdetni 6 honapos korig emrt salalalala, de nem azt modntam hogy nem szabad, inentől már saját felelöség :D -
Dave0092 #47 te olyan ismeős vagy csak nem livia :D? -
yorkikennel #45 Sziasztok..
Dávid:D nem mond hogy ne fürdesék még elhiszik:)
Nugottan fürdethetitek nem lesz semi baja.. persze irják hogy nem ajánltatos de ha adig nem fürdetitek meg akor elég koszos és büdi lesz ..hozzánk a kozmetikába 2 honaposan is hozák a kutyát fürdetni :) szoval nem lesz semi bajaa!!!!:D és a viz nem visz le mindent..
Hmm akor már le irom hogy ki vagyok.. Angel of Bacardi kennel egyik tulajdonsa másik a növérem:) 6 yorkinkvan abol 4 kiálitási(Árminházi Johny,Antibes of Lou-Lou Bule,Annanász from Angel Of Bacardi,Beautiful Angel From Angel of Bacardi) és 2 ő tenyész szuka(bizsu from bertibono,Törpe szuper Renáta(mira))+ egy snacim Royal Force Jázmin Priness... :) www.angelyorki.gportal.hu -
Dave0092 #44 ösztön -
garfield83 #43 A kiskutyus tegnap nagyon érdekes dolgot művel. Csak a párommal, velem nem, azt csinálja, hogy feláll két lábra és "párzó" mozdulatokat csinál. Úgy csinál, mint amikor a kutyák "azt" csinálják. Nagyon vicces, de nem tudom, hogy ez még nem korai? Még csak 8 hetes. -
garfield83 #42 Köszi -
Dave0092 #41 hát nekem ugy nyár elejére lett szobatiszta, akkor volt 4-5 honapos.
Már akkor elkel kezdeni amikor elöször leviszed. eleinte napi 5xer vidd le, aztán kialakul nála egy sorrend, hogy mikor fogja végezni a dolgát. és csak abban az idő pontba elég levinni.
Aszinál: 6:15 , 14:00, 17:00 enyiszer leviszem, kisétálja magát, és elvágzi a dolgát is. de kb neked még csak 1 honap mulva szabad levinned, mert elég kisélőlények, könnyen elkapnak bármit, és nekik haállos is lehet -
garfield83 #40 Majd este rakok fel róla képet, nagyon ennivaló! -
garfield83 #39 Hú, jó, hogy mondod, köszi. Mi amikor hazahoztuk, másnap rögtön megfürdettük, mivel nagyon pisi szaga volt, de ezek szerint nem jól tettük. Talán ez az egy alkalom még nem ártott neki. Hogy sikerült szobatisztaságra nevelnetek? Milyen idős korban érdemes ezt elkezdeni? A miénk csak 8 hetes. -
el bruja #38 jaja én is igy vagyok velük... az összeset csipázom, de főleg az argentín dogot:) -
[Walaki]D`Lair #37 Én egyformán szeretem a kicsiket is meg a nagyokat is :)
A mini yorkik hihetetlenül aranyosak, még a mi állatkánk is nagynak tűnik mellettük (Havanese szuka, minnyá' 9 éves, 3.2-3.5 kiló)
De ugyanúgy csípem pl. a rotikat is...a kis vigyoruk miatt :D:D Meg az egyik kedvencem a Magyar Vizsla...meg az óangol juhászkutya...meg a havanese...meg a yorki...meg a beagle....meg az angol bulldog...meg a mopsz....meg még sokminden :D:D:D -
el bruja #36 akkor jó, csak vízbe tettük be nem mosdattuk... kösz h szoltál! -
Dave0092 #35 énis beszoktam kiscit raknia kédba, és langyi vizzel letusolom, de lényeg hogy 6 honapos korig samponnal nagyon ne kzeljétek -
el bruja #34 hehh... szegényt a nagy melegben mindig megfürdettük...3honaposan:) -
Dave0092 #33 megkel hogy kapja az első 3 oltását, aztán tanácsatos várni 1 hetet, és akkor "szabad" levinni.
Fürdetés 6 honapos korig nem ajánlott.
ok: ez idő alatt fejlődnek bizonyos mirigyek, és a fürdetés nem tssz jót nekik! -
Dave0092 #32 de kutya...
lehet hogy te műveletlen vagy és a szüleid ugy tanitották hogy a kutya, egy nagy állat, más nem lehet.....
-
Dave0092 #31 én nyitottam egy iyen témát, pontosabban Yorkshire Terrier, még februárba, cska az egyik állatnemkedvelő gépfüggö moderátor törölte, hogy ez nem ide való!
Nekemis van yorkim.
Standard, kan, 7 hónapos. 3,4 kg. álló fülek, egyenes hát, csonkolt farkú, szobatiszta kis lényecske az én Astorom.
Én Tö,bházba vagyok, és elvana kutya, egyáltalán nem ugatos -
#30 na igen az meg a másik hogy panelban nagy kutyát tartani állatkínzás... egy yorki elvan egy panelban dehát egy nagy mozgásigényű kutya megbolondul. -
el bruja #29 lekötelez... nekünk is kis méretű kutyáink vannak, egy panelba nem férne el sem egy németjuhász, sem 1 golden retriver. -
#28 Most attól hogy kistermetű, még ugyanúgy kutya... Vna aki a nagyobbakat kedveli, van akiknek meg azok nem tetszenek, és a yorki méret tetszik nekik... például az én nővéreméknek is westie-jük van, emrt neik nem tetszenek a nagy kutyák. Monta nővérem, hogy nem tudná elképzelni hogy egy olyan nagy kutyája legyen. ennyi... ezis olyan ízlések és pofonok dolog szerintem. -
el bruja #27 -
AC2 #26 Ez csak félkutya :D -
TS Zolly #25 Na ez a kutya:
-
#24 és ez?
nekünk Westie-nk van :)
-
#23 Ez is egy kutya ;) :
-
AC2 #22 A kutya...
... bár ez nem az enyém, attól még szép :D -
el bruja #21 nem.:P -
AC2 #20 :D -
TS Zolly #19 Ez nem kutya, se nem kuty, kunak is ......
Mikor megjelentek kis hazánka ezek a kuk, akkor megkérdeztük, hány elemmel mennek. :D -
AC2 #18 Most nem röhelyes? :D
-
el bruja #17 akkor még nem láttad vizesen...akkor néz ki úgy:) -
AC2 #16 Mármint az "ilyenem"-et nem a yorkira értettem, hanem a retriverre.
Egyébként meg lehet hogy helyes, meg gyámoltalan is, de akkor is csak egy jól megtermedett vizipatkányra emlékeztet. :) -
garfield83 #15 Pedig nagyon helyes, olyan kis gyámoltalan kutyus. -
el bruja #14 heh... pont 1 yorkim és 1 westim van:P :D -
AC2 #13 Én olyan röhelyesnek tartom ezt a kutyát... A húgomnak van egy westie-je, azt se veszem "kutyaszámba". Nálam a kutya szó, a Golden retrivernél kezdődik, az pedig tiszta véletlen h nekem ilyenem van :D -
garfield83 #12 Ok, majd megkérdezem, köszi