yorki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dobermann,
Yorky,
Kutyatartás,
topikokat, és költözik egy mindent kutyát, tartást stb. magába foglaló topikba!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dávid😄 nem mond hogy ne fürdesék még elhiszik😊
Nugottan fürdethetitek nem lesz semi baja.. persze irják hogy nem ajánltatos de ha adig nem fürdetitek meg akor elég koszos és büdi lesz ..hozzánk a kozmetikába 2 honaposan is hozák a kutyát fürdetni 😊 szoval nem lesz semi bajaa!!!!😄 és a viz nem visz le mindent..
Hmm akor már le irom hogy ki vagyok.. Angel of Bacardi kennel egyik tulajdonsa másik a növérem😊 6 yorkinkvan abol 4 kiálitási(Árminházi Johny,Antibes of Lou-Lou Bule,Annanász from Angel Of Bacardi,Beautiful Angel From Angel of Bacardi) és 2 õ tenyész szuka(bizsu from bertibono,Törpe szuper Renáta(mira))+ egy snacim Royal Force Jázmin Priness... 😊 www.angelyorki.gportal.hu
Már akkor elkel kezdeni amikor elöször leviszed. eleinte napi 5xer vidd le, aztán kialakul nála egy sorrend, hogy mikor fogja végezni a dolgát. és csak abban az idõ pontba elég levinni.
Aszinál: 6:15 , 14:00, 17:00 enyiszer leviszem, kisétálja magát, és elvágzi a dolgát is. de kb neked még csak 1 honap mulva szabad levinned, mert elég kisélõlények, könnyen elkapnak bármit, és nekik haállos is lehet
A mini yorkik hihetetlenül aranyosak, még a mi állatkánk is nagynak tûnik mellettük (Havanese szuka, minnyá' 9 éves, 3.2-3.5 kiló)
De ugyanúgy csípem pl. a rotikat is...a kis vigyoruk miatt 😄😄 Meg az egyik kedvencem a Magyar Vizsla...meg az óangol juhászkutya...meg a havanese...meg a yorki...meg a beagle....meg az angol bulldog...meg a mopsz....meg még sokminden 😄😄😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Fürdetés 6 honapos korig nem ajánlott.
ok: ez idõ alatt fejlõdnek bizonyos mirigyek, és a fürdetés nem tssz jót nekik!
lehet hogy te mûveletlen vagy és a szüleid ugy tanitották hogy a kutya, egy nagy állat, más nem lehet.....
Nekemis van yorkim.
Standard, kan, 7 hónapos. 3,4 kg. álló fülek, egyenes hát, csonkolt farkú, szobatiszta kis lényecske az én Astorom.
Én Tö,bházba vagyok, és elvana kutya, egyáltalán nem ugatos
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
nekünk Westie-nk van 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
... bár ez nem az enyém, attól még szép 😄
Mikor megjelentek kis hazánka ezek a kuk, akkor megkérdeztük, hány elemmel mennek. 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Egyébként meg lehet hogy helyes, meg gyámoltalan is, de akkor is csak egy jól megtermedett vizipatkányra emlékeztet. 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)