Az érzelmekre is reagálnának a mobiltelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Lehet hogy haszontalan dolog de sztem ez azon lépések egyike, hogy gyök kettöre szükitsék az ember gondolkodását. A világon mindent a segged alá akarnak tolni csakhogy nehogy használd az agyad. Ez ugyanolyan mint a word "segitségei" amitöl egyszerüen képtelenség egy rendes szöveget összehozni. Asszem ennek is valami hasonló haszna lesz.
Ha zajos buszról van szó, akkor ez miért hülyeség?Ha egy elég zajos buszon tovább susmorogsz, akkor vajon hallani fogják a másik oldalon?kötve hiszem...<#fejvakaras>#fejvakaras> Az lenne a furcsa, ha absolute zajtalan helyen kiabálna valaki a telefonba csak azért mert a másikat halkan hallja 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
De gondolom ezt azért valahol ki lehet kapcsolni, és elemezni is hülyeség... mit lehet elemezni azon, hogy mndjuk rendelek egy pizzát? Kiszámítja aprogram hány kiló vagyok, és ha kövér vagyok szakítja a vonalat? De az egészben a pojén, h még maga a munkatárs is elvéti a dolgot...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
(ez tényleg igy van nem tudom megfigyeltétek-e már hogy pl zajos buszon ha az illetõ nem hallja a hangját annak akivel beszél õ is elkezd kiabálni a telefonba...)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hogy ne kuldhessek el a busba egy helpdeskest ha nem segit?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3