66
TV2 Észbontó - Csak kicsit furcsa
-
topikos8 #66 Tudományos módszerrel bizonyítottam be, hogy csalás a műsor, nézd meg a honlapomat: http://topikos8.googlepages.com/
OFF bocs, de úgy látszik újként biztonsági okoból 30 napig nem lehet linket beszúrni, előtte egy napig nem lehetett hozzászólni. Még jó, hogy levegőt lehet venni. -
#65 na ilyen nagy "sztárokat" én is szívesen oltogatnék. Hol lehet? -
#64 Hohhha! Csatlakoztam a hülyékhez-e!!!! Regiztem a c*ke-hu-n és nyomulok a Brokia Mjúzik telefonra (nem mintha kéne)!!!!! :DDD Bázzzzzz........
Ha 1x egy kupak a kezembe akad! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#63 sztem régebben volt a nagy átverés a régi telos játékoknál
biztos emlékszetek rá...
ott sikoltoztak,hogy egy szó nem ér meg önnek 300.000 Ft-ot?
valaki megmondta,és UTÁNA ráadásúl jöttek az "ikonok"
ebből volt vagy 10 darab
DECSAK akkor volt a miénk a lé,ha ebből a 10 darabból sikerül eltalálnunk a három azonos ikont!
elötte pedig "csak egy szó",és vihetjük a pénzt?
na persze,csak azt kifelejtették,hogy tippeljünk még utána egy nagy-nagy szerencsével -
#62 LÁL! a linkben az oldal..show menüpont alatt nézzetek bele az indiai müsorba:) -
#61 Persze hogy nincs hívás mikor nem szólnak bele vagy leteszik, csak mégse mondhatják, hogy bocs srácok kicsit még húzzuk az időt mert a megfejtés már 1 órája kint villog és kell a lé.
Amúgy hülyeség hogy ez csak a magyarokra jellemző, hogy betelefonálnak, nézd meg a CallTVoldalt. Magyar cég, 40 országba gyárt ilyen szar telefonos műsorokat... -
#60 vitz 1 musor a kurva az nem rossz benne -
Okos Fiucska #59 Sztem ezek a lerakásokat a műsor sinálja az RTL 3-4 alkalommal rakták le 1más után direkt ők szakítják meg a vonalat, meg az sms-ezők is farkak 300 ft 1 sms és akkor puszit kérnek ennyire seggek nem lehetnek...meg van 1 könnyű kérdés hány méter 1 km?
aztán 5 kérdés h mien filmért kapott ez ebben z évben oszkárt lehetetlen tudni mind a 4 kérdést 1 eseteleg tudnak...
De az volt a legjobb mikor azt kérdezték h melyik tó as világ legmélyebb tava a gyerek erre megazt mondta h duna LOLOLOLOLOL
Ya meg az is jó mikor a betűt kell mondani a szót nem lehet akkor nem nyer:pl szegény pista bács utolsó nyugdíjából tárcsázik a szót mondja erre nem nyer a bácsi csóró lett vár a nyugdíjra...kisemmizik az embereket igaz hülyék akik hívják... -
#58 itt panaszkodtok hogy jajj mi megy a TV-ben stb. egyszerű: NE NÉZZÉTEK! 5-6 éve elromlott a tévénk és nem volt szükségünk rá többet, így hát se nem javítottuk meg, se nem vettünk újat. minek? a net pótolja :P szal ennyit az egészről, nem tetszik, akkor fogd a távírányítót, vagy a kisbaltát :D -
#57 RTL-en elképzelhető, hogy lerakják, mivel ott nincs regisztráció.
Viszont ez az Agybontó regisztrációs. Szóval mese habbal, meg egy kalap szarral. -
#56 A másik csóka is egész jó sztem. A csajok már kevésbé tudják lekötni az embert. -
#55 Bár nem hiszem, hogy beszélhetünk itt színvonalról, de ha mégis, akkor szerintem egyrészt az RTL nézhető, másrészt az ATV-n a Daniel Auteuil forma tehetséges, csak a játék az ócska. -
#54 viván van ez a virítom c. műsor,abban legalább jó nők vannak -.- -
#53 Egyetértek. A Mikit én is nagyon birom, mert ő műsort csinál, ja meg ott be vannak vonva az adásba az operatőrök meg hangmérnökök. Szivatják egymást.....tetszik. -
#52 Van mikor visszaszámol a kezével, mindenkinek mondja hogy most telefonáljon, aztán meg elindít egy 2 perces órát. :D
Mekkora átverés az egész. Sőt mintha olyanról is hallottam volna, hogy a nyereményt nem adták oda. Mert nem volt megfejtő, de persze előtte 3-an nem szóltak bele, meg lerakták. Meg még azt bírom mikor bejátszák, hogy "üresek a vonalaink", senki nem hív minket (NAJA). -
#51 sztem ezek a telefonálos műsorok közül az RTL-s emelkedik ki....de az is akkor mikor az a Szakál gyerek van.... -
Vlala #50 Az ilyen műsorok hűen tükrözik a magyarok naivitását: "egy telefon, és milliomos lehetek". Szinte minden csatornán (már a Spektrum is beadta a derekát - jáááj) vannak ilyen műsorok, ahol hatalmas dekoltázs próbál minket meggyőzni arról, hogy telefonáljunk be, és jó lesz. :) F...t. -
#49 ezen a 3* annyit kereseken én is kiakadtam, hogy lehet vki ennyire -
jefferson83 #48 Amikor még a Gálvölgyin lehetett nevetni :)
Paródia
Nézői levelek :) -
jefferson83 #47 Magyar televíziónál is volt mindkét műsorvezető még a hőskorszakban :) Talán Rózsa Gyuri időszakában volt a legsikeresebb ---> Gálvölgyi paródia :D -
jefferson83 #46 Mármint Vitrai után ő is vezette, és én rá emlékszem inkább :) -
#45 A TV2-n Vitrai volt, Rózsa Gyuri nem. -
jefferson83 #44 Rózsa Gyuri -
ldavid #43 az volt a Kapcsoltam, egy régi királyi tv-s műsor "remake"-je volt, még először Vitrai is vezette -
#42 Még annyit,hogy az is nagy hülye,aki felhívja ezeket :) -
#41 Az egész egy nagy kamu :)
Néha mikor bekapcsolom a tv-t,unalmamban még azt szoktam nézni,mikor Miki van,mert legalább van humora,és nem azt mondogatja minden 10. másodpercben,hogy hívjanak. Persze,ők is csalnak,de van legalább szinvonal. :)
Azt meg sose tudtam elképzelni,mikor adásba adnaK 1-1 telefonálót,és lerakják. Akkor mi a f@sznak hívja fel,mire adásba kerül, lerakja... Meg a másik,hogy előtte mondták ugyan azt a szót,és a következő is ugyan azt mondja. Sztem vannak direkt ilyen beépített emberek :D
Másik,hogy régen ment a Tv2n egy műsor(jó 2 éve),ilyen keresztrejtvények voltak+logikai feladatok,már nemtom mi votl a neve,az egy jó műsor volt ilyen témában,de azóta csak ilyen szarokat adnak,mint pl. ez az Észbontó. -
tzsoltika #40 jó ez a topik
+fav :) -
jefferson83 #39 Ha lehet választani akkor már inkább az önbecsülés nálam is :D -
#38 A hozzászólásai alapján rendkívül szánalmas...
[attól, hogy valakinek nincs papírja -csupán vendéglátós-, még lehet nagyon jó fej, sőt megmerem kockáztatni: még értelmes is :)]De ez a lányka überel...
-
#37 Amúgy mellesleg érdekes lenne, ha 3x annyit keresne mint én leadózva, csak nekem nem kellett annyi pasit leszopnom érte... :DDD -
jefferson83 #36 Off
Sorry,de
Én egyből erre asszociáltam:
[___Balázs_Balázs] hogy nézel ki?
[Dögös csaj 22] fekete haj vann tetkom
[Dögös csaj 22] vann
[Dögös csaj 22] pirszingem
[Dögös csaj 22] a számom
[Dögös csaj 22] vann a nyelvem bais egy
[___Balázs_Balázs] de gondolom érettségi nincs
:DDD
ON
Az érvei súlya alatt szinte megroggyantam én is :ASDASDd -
#35 Lekjopp! Buta kis kúva vagyok, nincs semmi végzettségem, sötét is vagyok, mint a zéjszaka, már lefeküttem idebent még a liftesfijjúval is, meg Gejza Bá-val, a nyugdíjas fűtővel az alagsorból, DE HÁROMSZOR ANNYIT KERESEK mint te! EZ nála indok, éééted!!! :DDD -
jefferson83 #34 Lool Ez tényleg buta :)) Bár se a műsort, se a műsorvezetőt nem ismerem :P -
#33 -
#32 kész kabaré :DDDD -
#31 Azon bexartam, hogy egy nőt, aki ráadásul KÖZSZEREPLŐ így megalázni milyen tetű dolog okoskák szerint?!! A kis kúrvája meg azzal jön, hogy ő háromszor annyit keres!?!??!?! Egy jó kúrva meg netán ANNÁL (vagy nála inkább anál? :D) is háromszor többet, de az legalább nem veri a nyálát rá (csak ahova kell) és tesz valami hasznosat is a közösségért! :DDD -
#30 Ezt csekkoljátok: Port fórum
#5 #13 #16 -os hozzászólás! -
#29 Rohadtul idegesítő műsör. Főleg az a csaj benne. Áhh... -
gyuri12 #28 ez egy szar:D
még régebben nyertünk 10000FT-ot egy ilyennel... régen. kb 2 éve:D
nem nagyon jött meg(lehet,hogy levonták belőle az áfát,oszt nem maradt semmi:C) -
#27 Engem baromira idegesítenk az ilyen játékok.... azért általában hamar megtalálom a távirányítót :)