66
TV2 Észbontó - Csak kicsit furcsa
  • Harly18
    Ezek mind átverések....Közjegyző sem kell ezekhez a játékokhoz, mivel nem szerencsejátékok, hanem tudás alapúak, így senki sem ellenőrzi őket, így vígan átverhetnek mindenkit....

A fogyasztóvédelemnek semmi köze ehhez...szerintem...
  • gameplusz
    Az a vicc az egészben, hogy "Nem hív minket senki." Ezzel etetik folyamatosan a népet, hogy telefonáljanak, aztán kismillió hívásból adás vége előtt úgy 1 perccel lesz megfejtő. Ha megfigyelitek, SOHA az életben nem volt műsor közepén helyes megfejtés, valahogy nem is értem miért...
  • miilann
    kapcsold ki a videot =,='
  • zaki
    Jó a cím. Inkább agybontó. Sokat nézed teljesen lebomlik az agyad. Aki elmegy egy ilyen "produkcióba" műsort vezetni, arról is megvan a véleményem.
  • Sir Quno Jedi
    há egyet
  • K Ace
    A tv2 észbontóba anyám egyszer nem is olyan rég betelefonált és nyert 20 ezer ft ot. Életében először hívta. De többet nem is hívjuk. Egyszer szerencsénk volt. Kész.
  • tigeroo
    egyik este a viván valami képnézegetős feladvány volt

a képen ilyen feliratok hogy:

egy, egyes, 111, 1, 11

alatta meg: hány egyest lát a képen:D
  • whiskeyman
    Nagyon jó :DDDD

amit én láttam annak az volt a címe, hogy Hívjál, hogy szívjál
  • Szabi1991
    Bagi Nacsa (Banánhéj) - Több a semminél (észbontó paródia)
  • whiskeyman
    Na meg az a játék, hogy hány Ft van az ábrán...
    Egyszer én állat végignéztem, hogy megtudjam a végeredményt, erre aszongya a fószer, hát mivel nem találta ki senki, majd a következő adásban megmutatjuk...na persze
  • Starfighter
    Jaja.
  • whiskeyman
    A Bagi-Nacsa műsorban volt egy ilyen paródia :D
    Nem emlékszem pontosan a kérdesekre, csak illusztrálom...
    1.kérdés: Mi Magyarország fővárosa?
    2.kérdés: Milyen színekből áll a lobogónk?

mondja Nacsa, miután már jól válaszolt az előző kérdésekre:
    Nagyszerű már csak egy kérdés
    3. kérdés: Melyik a kedvenc színem?
    játékos: piros?

- Sajnálom, de nem, hanem a kék
  • Starfighter
    És ha megfigyelitak ezzel, és ilyen hasonló barom játékkokal van tele a műsoridő, de minden csatornán. Nem mindegyik zavar, mert pl a Retek klubbon jó szokott lenni ha a Miki csinálja, mert az vicces és látszik rajta hogy nem célja az hogy rátukmálja a nézőket a telefonálásra (legtalábbis egyáltalán nem feltünően ). Meg úgy van hangulata az egésznek, baromkodás is van benne sűrűn. De itt, csak ez van: "-Telefonáljanak telefonáljanak
    -Több esély, hívjanak csak
    - Üresek a vonalaink, senki nem hív minket blalalala stb..."
  • akyyy
    budapest tv-nél vagy hol volt egy jósnői müsor, amit leállítottak asszem valami köcsögség miatt, deén ugyanugy meglátom azt a müsort ha kapcsolgatom a tv-t:D
  • kuci06
    bannerba -_-'
  • Szabi1991

• Starfighter
    Hát igen, az a két nő aki vezeti a műsort, nem IQ huszárok az tuti. :D
    Olyan dolgokat összehadobálnak, hogy nem igaz.
  • Starfighter
    Hát igen, ilyenkor úgy szeretném ha csak 1 órára tudnám írányítani az emberek agyát, mert akkor 1 telefon sem érkezne be hozzájuk az tuti. A köv napi nyeremény egyből 50e Ft-tól kezdődne. :D
  • miilann
    hát én nem tom de az én eszemet (igen,azt a keveset) szó szerint bontja amennyi fasságot össze hord a műsorvezető :-\
  • rushman
    jelentsd a fogyasztóvédelemnél, majd ők kivizsgálják
  • pazdet
    szerintem átverés
  • ldavid
    amikor "nem szól bele senki" olyankor még csak véletlenül sincs hívás..
    amúgy minden amit leírtál azért van mert ebből nem kevés pénz folyik be nekik, nem semmiért van hogy 0.5/1 milliókat osztogatnak
  • Starfighter
    Hát igen vannak elmebeteg ötletek a játékkal kapcsolatban, de ott is "trükköznek" a telefon vonallal ? Mert sztem tiví2-nél igen.
  • kuci06
    nálam a beszteszt az, ami a viván megy. mostanában ilyen kérdések vannak:
    Mi van a konyhában?? K____

találd ki :D

Meg ilyen:

Mi jut eszedbe a zöld színről?

LOL?

a tv2 még gyenge ehhez képest :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak elmebetegek és súlyos lelki sérültek telefonálnak be ilyen átverősókba...
  • Starfighter
    A minap pont néztem az Észbontót ugye a TV2-n már csak úgy unalmamba is, aztán úgy észrevettem 1-2 dolgot, pl, alapból furcsa ötlet, hogy az egész műsorban csak 1 szót kell kitalálni, de ugye van egy csomó variáció, most akkor én honnét tudjam azt, hogyha betelefonálok és lehet hogy a jó megoldást mondom be, akkor ők azt mondják hogy "sajnálom most nem erre gondoltunk" és kicserélik a szót egy másikra? Ezt aztán játszák egy darabig még ők is kifogynak az ötletekből, aztán adnak egy nagy segítséget, és utánna a telefonálókat kétszer-háromszor ritkábban kapcsolják be, de ha bekapcsolják a vonalat, akkor sem szól bele senki, vagy egyből leteszi ??????? hol ott előtte mindenki megszólalt és tippelt?????? Biztos hogy a konkurens csatorna is vmit trükközik az ilyen telefonos játékokban, de azért amit itt művelnek az nevetséges. Nektek mi a véleményetek?