66
TV2 Észbontó - Csak kicsit furcsa
-
#26 Ezek mind átverések....Közjegyző sem kell ezekhez a játékokhoz, mivel nem szerencsejátékok, hanem tudás alapúak, így senki sem ellenőrzi őket, így vígan átverhetnek mindenkit....
A fogyasztóvédelemnek semmi köze ehhez...szerintem... -
#25 Az a vicc az egészben, hogy "Nem hív minket senki." Ezzel etetik folyamatosan a népet, hogy telefonáljanak, aztán kismillió hívásból adás vége előtt úgy 1 perccel lesz megfejtő. Ha megfigyelitek, SOHA az életben nem volt műsor közepén helyes megfejtés, valahogy nem is értem miért... -
#24 kapcsold ki a videot =,=' -
#23 Jó a cím. Inkább agybontó. Sokat nézed teljesen lebomlik az agyad. Aki elmegy egy ilyen "produkcióba" műsort vezetni, arról is megvan a véleményem. -
#22 há egyet -
K Ace #21 A tv2 észbontóba anyám egyszer nem is olyan rég betelefonált és nyert 20 ezer ft ot. Életében először hívta. De többet nem is hívjuk. Egyszer szerencsénk volt. Kész. -
#20 egyik este a viván valami képnézegetős feladvány volt
a képen ilyen feliratok hogy:
egy, egyes, 111, 1, 11
alatta meg: hány egyest lát a képen:D -
#19 Nagyon jó :DDDD
amit én láttam annak az volt a címe, hogy Hívjál, hogy szívjál -
Szabi1991 #18 Bagi Nacsa (Banánhéj) - Több a semminél (észbontó paródia) -
#17 Na meg az a játék, hogy hány Ft van az ábrán...
Egyszer én állat végignéztem, hogy megtudjam a végeredményt, erre aszongya a fószer, hát mivel nem találta ki senki, majd a következő adásban megmutatjuk...na persze -
#16 Jaja. -
#15 A Bagi-Nacsa műsorban volt egy ilyen paródia :D
Nem emlékszem pontosan a kérdesekre, csak illusztrálom...
1.kérdés: Mi Magyarország fővárosa?
2.kérdés: Milyen színekből áll a lobogónk?
mondja Nacsa, miután már jól válaszolt az előző kérdésekre:
Nagyszerű már csak egy kérdés
3. kérdés: Melyik a kedvenc színem?
játékos: piros?
- Sajnálom, de nem, hanem a kék -
#14 És ha megfigyelitak ezzel, és ilyen hasonló barom játékkokal van tele a műsoridő, de minden csatornán. Nem mindegyik zavar, mert pl a Retek klubbon jó szokott lenni ha a Miki csinálja, mert az vicces és látszik rajta hogy nem célja az hogy rátukmálja a nézőket a telefonálásra (legtalábbis egyáltalán nem feltünően ). Meg úgy van hangulata az egésznek, baromkodás is van benne sűrűn. De itt, csak ez van: "-Telefonáljanak telefonáljanak
-Több esély, hívjanak csak
- Üresek a vonalaink, senki nem hív minket blalalala stb..." -
#13 budapest tv-nél vagy hol volt egy jósnői müsor, amit leállítottak asszem valami köcsögség miatt, deén ugyanugy meglátom azt a müsort ha kapcsolgatom a tv-t:D -
#12 bannerba -_-' -
Szabi1991 #11
-
#10 Hát igen, az a két nő aki vezeti a műsort, nem IQ huszárok az tuti. :D
Olyan dolgokat összehadobálnak, hogy nem igaz. -
#9 Hát igen, ilyenkor úgy szeretném ha csak 1 órára tudnám írányítani az emberek agyát, mert akkor 1 telefon sem érkezne be hozzájuk az tuti. A köv napi nyeremény egyből 50e Ft-tól kezdődne. :D -
#8 hát én nem tom de az én eszemet (igen,azt a keveset) szó szerint bontja amennyi fasságot össze hord a műsorvezető :-\ -
#7 jelentsd a fogyasztóvédelemnél, majd ők kivizsgálják -
pazdet #6 szerintem átverés -
ldavid #5 amikor "nem szól bele senki" olyankor még csak véletlenül sincs hívás..
amúgy minden amit leírtál azért van mert ebből nem kevés pénz folyik be nekik, nem semmiért van hogy 0.5/1 milliókat osztogatnak -
#4 Hát igen vannak elmebeteg ötletek a játékkal kapcsolatban, de ott is "trükköznek" a telefon vonallal ? Mert sztem tiví2-nél igen. -
#3 nálam a beszteszt az, ami a viván megy. mostanában ilyen kérdések vannak:
Mi van a konyhában?? K____
találd ki :D
Meg ilyen:
Mi jut eszedbe a zöld színről?
LOL?
a tv2 még gyenge ehhez képest :D -
#2 Csak elmebetegek és súlyos lelki sérültek telefonálnak be ilyen átverősókba... -
#1 A minap pont néztem az Észbontót ugye a TV2-n már csak úgy unalmamba is, aztán úgy észrevettem 1-2 dolgot, pl, alapból furcsa ötlet, hogy az egész műsorban csak 1 szót kell kitalálni, de ugye van egy csomó variáció, most akkor én honnét tudjam azt, hogyha betelefonálok és lehet hogy a jó megoldást mondom be, akkor ők azt mondják hogy "sajnálom most nem erre gondoltunk" és kicserélik a szót egy másikra? Ezt aztán játszák egy darabig még ők is kifogynak az ötletekből, aztán adnak egy nagy segítséget, és utánna a telefonálókat kétszer-háromszor ritkábban kapcsolják be, de ha bekapcsolják a vonalat, akkor sem szól bele senki, vagy egyből leteszi ??????? hol ott előtte mindenki megszólalt és tippelt?????? Biztos hogy a konkurens csatorna is vmit trükközik az ilyen telefonos játékokban, de azért amit itt művelnek az nevetséges. Nektek mi a véleményetek?