Napelemes egér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként engem k....ra nem érdekel, hogy milyen egerem van. Logitech van "100" éve, régebben vezetékes volt most meg ilyen lézeres cucc vagy miafene. <#lookaround>#lookaround>
Amúgy szerintem azoknak találták ki, akik kiviszik az új napelemmel üzemelõ családi házuknak a teraszára a highend laptopot, hogy a szabadban élvezhessék a csodálatos zöldövezetben, a madárcsicsergés és friss hegyi patak által rendezett szimfóniát, miközben a gigaultrabites Wifi hálózati kapcsolatukon megnézik a bankszámlájuk óránkénti duplázódásának grafikonjait....(ne vagyok irigy..ááá nem!;)
nem ilyen hülyeségekrõl kellene beszélni ! mit lehet ezen energiagazdálkodni ???
Nem tudom, nem is akarom választékosan ,taglaltan leírni amire gondolok. Aki tudja mirõl beszélek, az most velem mosojog, és zárja be az ablakot 1000-el.
One Vision. One Purpose.
De gondolom ha csak egy jóminõségû akksi van az egérben, az legalább megduplázza az árát (és egy alapból is drágább vezetéknélkülire gondolok most)...
rárakod a kezed akkor nem töltödik
de nem rossz ötlet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Elektromágneses hullámokon kapta meg a neki szükséges áramot.
Persze ez nagyon pazarló, ahhoz képest, amennyi egy egérnek kéne.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az optikai egerek kifejezetten utaljak a regi lakkozott iroasztalokat, nekem itthon ilyen asztalom van. Egy ideig az optikai egerhez is kenyetelen voltam egerpad-et hasznalni (meg a logitech eger is ugralt rajta), mig vegul egy olcso hama eger es a benne talalhato optikai (nem lezeres) mozgasdetektalo chip jelentette a megoldast. (mivel nem lezeres hanem optikai mintailleszto a rendszer ezert kepes kovetni a lakk alatt a fa mintazatat, viszont csak 600 dpi-s)
A cikkben szereplo napelemes egerrel az a baj, hogy a felhasznalo keze alatt van a napelem, tehat hasznalat kozben nem kepes toltodni. Ha valaki csak neha nyul az egerert vagy csak keveset hasznalja egy nap, akkor jo. Nallam mind otthon mind az irodaban pillanatok alatt lemerulne, mivel egyik helyen sincs a gep kozeleben tul sok direkt feny. Az aksikkal meg az a baj, hogy ha nem hasznaljuk lemerul es tonkremegy, ha hasznaljuk akkor egy ido utan elfarad es cserelni kell, ha meg tul hosszu ideig hasznaljuk egyfolytaban akkor tolteni kell munka kozben is.
Hat igen mert olyan kurva bonyolult am feltolteni egy akumlatort.Nem is ertem miert nem tanitjak az egyemetemeken ? Vagy miert nem kell hozza fegyverviselesi engedely,hogy valaki akumlatort toltson ?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"The voices are back... Excellent.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P