125cc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tavaszra tervezek venni egy 125-öst
ár : max 180 ezer , rendszámmal természetesen
(az esetleges rendszámoztatás mennyibe fáj?)
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Gumi nyomását ellenõrizd gyakran.
VPOWER+ tankolok, kevesebbet fogyaszt, de drágább a benzin...
94-es motoron már ne nagyon újíts ilyen nagyot, mert nem érné meg. Érdemes inkább megválni tõle :( és beruházni egy újba.. CBF-et nagyon ajánlom!
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
A válasz sürgõs lenne, lassan már a gatyám is rámegy.
Segítség!
Elõre is köszi!
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
Szezon végén olcsóbbn lehet ôket kapni.
kérdés: mikor érdemes motort venni?
újat vagy használtat?
Szeretnék venni egy motort, terepre hobbira használnám olyan 200e körüli árra gondoltam valami cross motorra.Szerintetek melyik az a tipus ami jobban megéri gondolok itt karbantártás ,élettartam ,alkatrészárak.2t -re gondoltam mivel szerintem igénytelenebb, nem kell olajat cserélni ,nincsenek szelepek ...stb.Ebben az árban biztos tudják a tapasztaltabbak akiknek több motorja volt már hogy melyikert érdemes választani.Kérlek segítsetek.
Elöre is köszönöm!
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
jelenleg "M" kategóriés jogsim van,nyári meló után tervezem aaz A1 jogosítványmegszerzuését.
Mit ajánlotok motornak? Amik tetszenek
2t:
-Yamaha TZR
-Honda NSR
-Aprilia RS rõl sokjót nemhallottamÚ
és a többi... bármilyen stilus bejön kivéve enduro + corss
4t is érdekel! Segítseetettk
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én se vok nagyon...
azért egy ilyen motornál jó azt 1000km környékén cserélni, mert eleve kevesebb olajat visznek és jobban is kopik, de azért ki lehet tólni valamennyire.
Én sem vagyok képben 125-ösök terén, de a nagyobbak jellemzõen nem mennek el 200-300 üzemóránál többet és akkor a szervízkönybe még sokkal kevesebb van.
Azért azt illik 5000 km enként.:)
Am ha 1 MotoGP s motor kibÍr áltban 1500 órát, és utánna is megy, csak fele akkora teljesÍtménnyel, akkor ez kb 2x annyit mehet..De öszintén megvallva nemtudom.:)
Osztálytársamnak 85 SX van:)
Asszem már 2 vagy 3 éve.
És eddÍg csak olajat,hûtõvizet,meg hátsó gumikat cserélt.:):P
télleg nagyon keskeny, ez mondjuk pestieknek elõny...
van egy srác a sulinkba akinek ilyene van...hát nem néz ki olyan rosszul de nem a formatervezés csúcsa :P hangját nem nagyon hallotam, de aztmondták h az sem nagy cucc....
de viszont elég "olcsó" a töbihez képest!
RS 125 /új/ 1.3 milla stb.
a Mito nem olyan rossz, nekem azért tetszik mert Ducatis :)
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Trén néz ki azokkal az MVA felnikkel:S az elsõpanell ótvar, 1 bõl törném le a rendszámtáblatartóval 1 ütt.
Menne rá 1 egyedi titánium rendszer dob nélkül a motor alá, nem hátrahozva, hanem oldalra kivezetve és máris emberien nézne ki.:)
Jókis kispolák áravan..<#idiota>#idiota>
Ennyiért még álomnak is sok, akkor már 1 KTM 250 SXF, és azt megcsinálni normálisra.:)
41 loerõ dsasadsadadfafaklfajfa omg fater 500as GS-e van 40 körül
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
emlitek pár adatot, nehogy elsirjátok magatokat:
hengerûrtartalom
123,5 ccm
gyújtás
Kokusan CDI elektromos
furat x löket
54 x 54,5
teljesítmény
43 LE
tengelykapcsoló
olajban futó, többtárcsás
karburátor
Keihin PWK 38
elsõkerék felfüggesztés
Kayaba-Paioli
hátsókerék felfüggesztés
Ohlins központi rugóstag
fék elõl
fék hátul
szimplatárcsás, Ø 420mm
szimplatárcsás, Ø 220mm
gumi elõl
gumi hátul
120/70 ZR17
150/60 ZR17
tömeg
-
hûtés
folyadékhûtéses
ár
1.650.000 Ft

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Yamaha a legjobb :)
AZTA!! nem semmi! 4 ütem, és kibír 30-40 ezret. Hát ez valóban elképesztõ... És le lehet szabályozni is! Remek a hangja! 10 méter után már kettesben van! Eszméletlen, vegyétek meg!
egyszerûen hányok attól a motortól :)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
kár h a TüZéRkébõl nincs 125-ös mi?<#vigyor3>#vigyor3>
másnak is van vmi baja a Honda CBR 125el, vagy csak Boconadinak vannak rohamai tõle?:)
Bár ez attól is függ, hogy 4, vagy 2 ütemrõl beszélünk.
Sõt, Endurócrosson pl cross vasra rábiggyesztenek valami elemes lámpát, ami éppenhogy csak pislákol...
A váltó, láncszett áttétel miatt nem harap annyira, de nagyobb a vége, jobban el tudod húzni a váltásokat, ami erdõben, fák között lavírozva nem egy hátrány...
A gumi megint csak nem enduró/cross függõ. Olyat tesznek rá, amilyet a pálya megkövetel. Sár, homok, kemény talaj, murva, fõd'. Ezekre mindre más bordázatú, keménységû, bordaritkaságú kell.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A gyári cross motorok ban a motor jobban szereti ha pörgetik, mint azt teszik is, és vannak az igazi endurok amiket nem muszály 10 k ig pörgetni, mert azok nyomatékosak nagyon.
Aztán a gumik, az enduro gumik azokból a legtübb 2x keményebb mint a legtöbb crossgumi.Igaz, a rücskös az hasonlóan puha.
STBSTB..
"Ha valaki endurózásról beszél, a KTM azonnal bevillan a képbe."
"Nem véletlen talán, hogy tavaly ismét
Forrás:KTM enduropaletta
Amúgy offroad motorok között jó márka még a Husqvarna, és a Husaberg. <#eljen>#eljen>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.