125cc

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

illetve : érdemes MOST mocit venni tél elõtt?

ajánlatokat, javaslatokat várok
tavaszra tervezek venni egy 125-öst
ár : max 180 ezer , rendszámmal természetesen
(az esetleges rendszámoztatás mennyibe fáj?)

Már eladtam, egyébként 125 2T amúgy is zabál :D karbit kellett amúgy beállítani, így már akkor vett 7 litert ha húzattam... ne felejtsd el hogy a tiéd 2010es, újabb konstrukció és 4T.. nagyon nem mindegy.. És kétütemû motor lehet akármilyen öreg, megéri felújítani, mert nem ugyanaz mint a négyütemû, ha folyamatosan használod akkor maximum 2 szezon és generál... nálam egy szezon volt... most 600as FZR-em van, 6 literrel elmegy... Hiába 600, 4T!

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

Majd írj, hogy mit csináltál, mi lett az eredménye!!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Szia! Nekem a CBF125-ösösm (2010) nagyon húzatva eszik 4 litert. 6-7 literes fogyasztás 500-600 ccm körül van. Ez a motor régiségébõl és romlásából adódik.

Gumi nyomását ellenõrizd gyakran.
VPOWER+ tankolok, kevesebbet fogyaszt, de drágább a benzin...
94-es motoron már ne nagyon újíts ilyen nagyot, mert nem érné meg. Érdemes inkább megválni tõle :( és beruházni egy újba.. CBF-et nagyon ajánlom!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Hello! 94-es évjáratú (trapézlámpás) Suzuki RG-m 6-7 litert ZABÁL, úgy gondolom ez nagyon sok. Blokkfelújításra (dugó stb...) most nincs pénzem. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mit lehetne csinálni vele hogy kicsit lejjeb menjen a fogyasztása? Illetve nektek mennyit eszik?
A válasz sürgõs lenne, lassan már a gatyám is rámegy.
Segítség!
Elõre is köszi!

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

A Duke-ot ajánlanám :) Brutál jól néz ki!

Üdv mindenkinek, sportmotorból milyet ajánlotok? én egy RS re gondoltam vélemény? jó tanács? <#mf1>
Szia! Elsõnek mindenképpen használtat érdemes! Úgy is össze fogod törni, én most épülök fel csuklótörésbõl (két helyen tört el)...
Szezon végén olcsóbbn lehet ôket kapni.

Desiderata
yeah! 1 napi vizsgával vezethetõ 125cc
kérdés: mikor érdemes motort venni?
újat vagy használtat?
Sziasztok!

Szeretnék venni egy motort, terepre hobbira használnám olyan 200e körüli árra gondoltam valami cross motorra.Szerintetek melyik az a tipus ami jobban megéri gondolok itt karbantártás ,élettartam ,alkatrészárak.2t -re gondoltam mivel szerintem igénytelenebb, nem kell olajat cserélni ,nincsenek szelepek ...stb.Ebben az árban biztos tudják a tapasztaltabbak akiknek több motorja volt már hogy melyikert érdemes választani.Kérlek segítsetek.
Elöre is köszönöm!
Jaja és keveset eszik. Amúgy a legnagyobb álmom egy Honda Varadero 125. De az nagyon drága lenne, és 125-ösbõl nem éri meg ilyen drágát venni. Már a Yamaha is határeset.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Hol lehet van budapesten olyan üzlet, ahol van mindenféle 125-ös motor?

pszihopata
Szerintem is jó választás.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ChuckyHUN
Jó gép, 4ütem, elnyûhetetlen... Én sem fogok 2t -t venn, mert ésszerûtlen, használt 2ütemû motort venni. TW125 szerintem 70-80-90 utazót bvírja, én a suzuki GN 125 féleséget nézegetem

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

125-ös túra-endúrót akarok venni. Már ki is néztem egy Yamaha TW 125-öt. Van valakinek olyanja? Mit gondoltok róla?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

ChuckyHUN
Segítség!
jelenleg "M" kategóriés jogsim van,nyári meló után tervezem aaz A1 jogosítványmegszerzuését.
Mit ajánlotok motornak? Amik tetszenek
2t:
-Yamaha TZR
-Honda NSR
-Aprilia RS rõl sokjót nemhallottamÚ
és a többi... bármilyen stilus bejön kivéve enduro + corss
4t is érdekel! Segítseetettk

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Éjjen! Talma 3. lett!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Sry..Tévedtem.
Én se vok nagyon...

azt hittem viccelsz:)

azért egy ilyen motornál jó azt 1000km környékén cserélni, mert eleve kevesebb olajat visznek és jobban is kopik, de azért ki lehet tólni valamennyire.

Én sem vagyok képben 125-ösök terén, de a nagyobbak jellemzõen nem mennek el 200-300 üzemóránál többet és akkor a szervízkönybe még sokkal kevesebb van.

wtf!
Azért azt illik 5000 km enként.:)
Am ha 1 MotoGP s motor kibÍr áltban 1500 órát, és utánna is megy, csak fele akkora teljesÍtménnyel, akkor ez kb 2x annyit mehet..De öszintén megvallva nemtudom.:)

Hehe.:)
Osztálytársamnak 85 SX van:)
Asszem már 2 vagy 3 éve.
És eddÍg csak olajat,hûtõvizet,meg hátsó gumikat cserélt.:):P

és 50 000 kilóméter után jöhet az olajcsere, mi?:)

Boconadi
a 300-as exc 80 órát bír <#gonosz1>
Sztem olyan átlagos 3-5000 üzemórát:)

így van, érdemes olvasgatni a horizonsunlimited forumát, elképesztõ milyen helyekre eljutnak azzal az öreg vassal:)

kiváncsi vagyok hány üzemórát megy el egy dugóval:)

Boconadi
Azok kurva jól mennek hidd el! Gyorsak, csak hamar lehet szerelni:D
Boconadi
ennyiért 560SMR-t vennék kb... :)
BECKHAM7
ott is vagyok....itt is :D
télleg nagyon keskeny, ez mondjuk pestieknek elõny...
van egy srác a sulinkba akinek ilyene van...hát nem néz ki olyan rosszul de nem a formatervezés csúcsa :P hangját nem nagyon hallotam, de aztmondták h az sem nagy cucc....
de viszont elég "olcsó" a töbihez képest!
RS 125 /új/ 1.3 milla stb.

a Mito nem olyan rossz, nekem azért tetszik mert Ducatis :)

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Uff..
Trén néz ki azokkal az MVA felnikkel:S az elsõpanell ótvar, 1 bõl törném le a rendszámtáblatartóval 1 ütt.
Menne rá 1 egyedi titánium rendszer dob nélkül a motor alá, nem hátrahozva, hanem oldalra kivezetve és máris emberien nézne ki.:)
Jókis kispolák áravan..<#idiota>
Ennyiért még álomnak is sok, akkor már 1 KTM 250 SXF, és azt megcsinálni normálisra.:)

ColdFire
és használtan még nincs is
41 loerõ dsasadsadadfafaklfajfa omg fater 500as GS-e van 40 körül

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

zeli
Jólnézki, de húzós az ára xd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ColdFire
legnagyobb álmom: TM SMM125 BlackDream (még a neve is azt mondja h csak egy álom:)

emlitek pár adatot, nehogy elsirjátok magatokat:

hengerûrtartalom
123,5 ccm

gyújtás
Kokusan CDI elektromos

furat x löket
54 x 54,5

teljesítmény
43 LE

tengelykapcsoló
olajban futó, többtárcsás

karburátor
Keihin PWK 38

elsõkerék felfüggesztés
Kayaba-Paioli

hátsókerék felfüggesztés
Ohlins központi rugóstag

fék elõl
fék hátul

szimplatárcsás, Ø 420mm
szimplatárcsás, Ø 220mm

gumi elõl
gumi hátul

120/70 ZR17
150/60 ZR17

tömeg
-

hûtés
folyadékhûtéses

ár
1.650.000 Ft

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
cagiva mito? :)

ColdFire
ugye h milyen keskeny? tegnap néztem, brutál milyen kicsi, egyszerüen hülyén is néznék ki rajta :D

ColdFire
jaj te is Sportmotor.hus vagy? én is ColdF néven

Boconadi
Exup Deltaboxos Yamaha YzF - R1 <#worship><#szeret>

minden álmom...
BECKHAM7
én sem vennék sztem.....neekm kinézetre nem jön be... olyan "kicsi" meg keskeny...nemtom...én ezeket olvastam...
Yamaha a legjobb :)

Boconadi
"és van már benne majdnem 30e km, és szinte semmi baja nem volt!"
AZTA!! nem semmi! 4 ütem, és kibír 30-40 ezret. Hát ez valóban elképesztõ... És le lehet szabályozni is! Remek a hangja! 10 méter után már kettesben van! Eszméletlen, vegyétek meg!

egyszerûen hányok attól a motortól :)
JAG1
Vegyél postás Yamahát (SR125). A világból kivisz. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BECKHAM7
én szoktam olvasgatni egy másik fórumon a CBR125 topikot, és azokból amit látam azt szûrtem le, h ha gyors 125-öst akarsz, ne ezt vedd meg, inkább RS (haverom folytott RS125-je símán legyûri a folytatlan CBR-t, sõt egy 70-es AF1-es lenyomta szal...) de viszont azt mondják h nagyon megbízható, egyik ember írta h 2 vagy 3 a CBR-e és már van benne majdnem 30e km, és szinte semmi baja nem volt...
kár h a TüZéRkébõl nincs 125-ös mi?<#vigyor3>

ColdFire
hogy egy kicsit eltérjünk az enduroktol:
másnak is van vmi baja a Honda CBR 125el, vagy csak Boconadinak vannak rohamai tõle?:)

ColdFire
de gondolom hülyegyerek megy endurot venni a motorosboltba, akkor olyan gumikat tesznek rá, ami egy kicsit mindenre jo nem?:)

JAG1
Ugyanúgy pörgetni kell az endurót is. kb. 2-5 LE-vel gyengébbek csak.
Bár ez attól is függ, hogy 4, vagy 2 ütemrõl beszélünk.
Sõt, Endurócrosson pl cross vasra rábiggyesztenek valami elemes lámpát, ami éppenhogy csak pislákol...
A váltó, láncszett áttétel miatt nem harap annyira, de nagyobb a vége, jobban el tudod húzni a váltásokat, ami erdõben, fák között lavírozva nem egy hátrány...

A gumi megint csak nem enduró/cross függõ. Olyat tesznek rá, amilyet a pálya megkövetel. Sár, homok, kemény talaj, murva, fõd'. Ezekre mindre más bordázatú, keménységû, bordaritkaságú kell.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nana!azért cross és enduró közt van külömbség!
A gyári cross motorok ban a motor jobban szereti ha pörgetik, mint azt teszik is, és vannak az igazi endurok amiket nem muszály 10 k ig pörgetni, mert azok nyomatékosak nagyon.
Aztán a gumik, az enduro gumik azokból a legtübb 2x keményebb mint a legtöbb crossgumi.Igaz, a rücskös az hasonlóan puha.
STBSTB..

öö, ott van a 125 SXF, az alacsony épÍtésû, xal ha alávágsz 1 endúró gumit, mert a gyári cross gumikor qrva puhák a rücskök, és kanyar végénél, mikor adod neki akkor elmászkál a segge.De persze ez is ge.i drága..

Boconadi
igen, csak hogy a husqvarnat már felvásárolta a bmw
Z
Azért ez így, ilyen formában nem igaz.

"Ha valaki endurózásról beszél, a KTM azonnal bevillan a képbe."

"Nem véletlen talán, hogy tavaly ismét minden Enduró világbajnoki cím a narancsosokhoz került."

Forrás:KTM enduropaletta

Amúgy offroad motorok között jó márka még a Husqvarna, és a Husaberg. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

zeli
Simson rulZ :P(bár az nemide tartozikxd)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Oldal 1 / 2Következő →