15
-
norcii #15 Igaz az, hogy szeptemberben már folytatják Amerikában a szökést? Kíváncsi vagyok a 3. szezonra nagyon. Lehet, a végén kiderül, hogy csak felbéreli valaki Scofield-et, hogy szökjön meg börtönökből, tesztelve így azok biztonságát. :) -
#14 De elfogadta csak az ötödik évadra szerződtették! -
1Obi1 #13 Már kiderült hogy nem fogadta el az ajánlatot. -
Wittgen #12 Stormare is jó arc, viszont nem igaz, hogy nem szerepel mozifilmekben, hiszen állandó jelleggel mellékszereplő minden évben 1-2 A kategóriás cuccban. Főleg Brucheimer foglalkoztatja, úgy vettem észre.
Egyébként bírom a karaktereket, amikben nyomul, van egy stílusa amit mindig hoz, legyen negatív vagy pozitív a szerepe a filmben. -
Quantumleap #11 A legjobb színészi játéka Robert Kneppernek és William Fichtnernek van. -
#10 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#9 Ez olyan, mint amikor Stohl Andrást felsorolták a Napóleonban a főszereplők között. (=lol:D) -
#8 "A Szökés főszereplőjét felkérték Lostozni"
"Ez a sorsa annak, aki játékával elkápráztatja a sorozatkészítőket"
Meglepődtem volna, ha Wentworth Miller lett volna a felkért. Az összes színészi játéka annyi, hogy mogorván néz a kamerába -
Quantumleap #7 Stormare milyen értelemben volt főszereplő A szokésben? Hisz a főcímlistán is csak az első évad feléig volt kint, amikor T-Bag megvágta a nyakát. Utána már csak guest star volt. -
Hesztia #6 "játékával elkápráztatja a sorozatkészítőket"
Először azt hittem, hogy a Szkófíld gyerekről írnak (a főszereplő szó okán), és már kezdtem röhögni.:P
Remélem Stormare bácsi elvállalja a szerepet. -
#5 "A Lost - Eltűntek új szezonjának kései kezdése azzal magyarázható, hogy az eddigiekkel ellentétben a sorozat új epizódjai nem ősszel, hanem csak februárban kerülnek képernyőre"
hát ehhez gratulálok!talán azért van így,mert 16 rész lesz csak és így kitart a sweeps-ig :\
persze a #4-ben leírt spoilerért már eleve járna a pofon -
Argathron #3 És már nem is lesz:D:D -
#2 deaz lényegtelen :| -
#1 Soha nem volt főszereplő.