Álomcsapda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a budis jelenet azért nagyon ütött, ha végig ilyen lett volna, akkor remek filmnek mondanám, de így..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azért összességében elég jó kis film, bár a Ragyogás nyomába sem ér. Abból is inkább a 3 részes TV változat, de a Kubrick féle feldolgozás sem piskóta Jack Nicolsonnal...
én a könyvet is olvastam de az annyira nem jött be, nagyon elhúzta a dolgokat
egy élmény volt, hangosan kacagot az összes nézõ ezen a bugyuta filmen. a pénzt megérte mert hatalmas vigjáték<#hehe>#hehe>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A vége szerintem is pocsék. a helikoptert leszedem meghal a fõgonosz, hagyták volna inkább nyitva az ajtot többet beszélnénk róla.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
csak annyi volt a gondom hogy egy kisgyerekes-különlegesképességes sztoriból kihozták hogy két szardarab kinézetû ûrlény verekszik. a többi érvemet nem akarom mondani mert spoilereznék 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A befejezése szerintem nagyon jóra sikeredett(mivel ezt a könyvét nem olvastam ezért nem tudtam mire kell számítanom), tátva maradt a szám kissé .
Még jó, hogy különbözõek vagyunk 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami tetszett a filmben, az Jonesy és Mr Gray beszélgetés-megoldása volt, meg a raktárépület. A többirõl inkább ne beszéljünk. Olvassátok inkább, ezerszer nagyobb élmény két mozijegy árából 😊
<#idiota>#idiota>
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kellemeset csalódtam, nagyon tetszett, ajánlani tudom mindazoknak, akiknek a horror nem csak szétlõtt fejeket és belsõségeket jelent hanem misztikával fûszerezett izgalmat.
(Ui.: Morgan Freeman szerepe a filmben végre nem a világ megmentése volt, ebben a szereposztásban is bevált)
Akkor jöjjön a hivatalos infó:
Stephen King neve védjegy, ha minõségi horror történetrõl van szó... Henry (Thomas Jane), Beaver (Jason Lee), Jonesy (Damian Lewis) és Pete (Timothy Olyphant) négy jóbarát gyermekkoruktól kezdve. Köteléküket közös érzékük, a telepátia fûzte szorosra. Senki más nem tud rajtuk kívül e képességükrõl. Csak Duddits (Donnie Wahlberg), egy szellemileg visszamaradottnak hitt, furcsa nyelvet beszélõ fiú, akit gyermekkorukban megmentettek a megaláztatástól. Évente egyszer a négy barát együtt bulizik néhány napot a hegyek között a tél közepén. A faházban lóg egy indiándísz, az álomcsapda, amelynek különleges jelentõséget tulajdonítanak. Az erdõben egyre furcsább dolgok történnek, az állatok teljesen elnémulnak. Valami titokzatos erõ készül átvenni a hatalmat. Nem sejtik, hogy a hadsereg lezárta a körülöttük lévõ területet és Curtis ezredes (Morgan Freeman) parancsa szerint senki sem kerülhet ki onnan élve. A hihetetlen helyzet kulcsa és barátainak sorsa Duddits kezében van... (Forrás: Port.hu)
Képek:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?