3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
Matte #105 a többit msn-en folytassuk. A címem elküldtem privátban :) -
speeki89 #104 még annyit hogy mennyibe kerül eza szerverbérlés? -
speeki89 #103 matte:) látszik nem vagyok nagy fórumos:D na lényeg hogy sikerült észre vennem hol van a privát üzi.. köszi az infokat, télleg segítettél!:):) -
Matte #102 privát üzenet :) -
speeki89 #101 miaz h pm ment?? -
speeki89 #100 ?? -
Matte #99 pm ment -
speeki89 #98 jah és a szerverbérlésről még ha bővebben irnál hogy ez hogy megy meg ilyenek..
-
speeki89 #97 sziasztok! Nekem is ilyen van. olvasgattam a topikot de nem végig.. Matte, látom te sokaknak irtál, szal elsősorban téged kérdezlek, hogy pl ha youtube on nézek rengeteg videot ami bőven tul megy az 5 gigán is akár, vagy pl ingyenfilmeken meg ilyenek attol extrém felhasználo leszek vagy sem?
Üdv: Zoli -
Matte #96 igen, valóban így van, ezzel nem lehet torrentezni. Elég ha csak kipróbálja és már át is rakják 5g-s csomagba. -
Matte #95 szia. Nem, nem fogsz tudni Cod4 és hasonló játékokkal játszani. a ping sosem megy 120 alá.
üdv. -
#94 hali all azt szeretném megkérdzeni h haveromank ilyen nete van és azt mondja nem lehet vele torrentzni ez igaz?
-
pity #93 üdv! arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy ezzel a nettel hogy lehet játszani neten, milyen a ping? cod4, cs, stb?
meg akkor most kell félni a korláttól akkoris ha csak ftp, játék, videónézés, avagy nem?
válaszokat előre is köszi! -
Matte #92 akkor ezen nézd meg szerintem ebbe Cegléd nagyon nem esik bele... -
#91 Akkor zsákutca... -
#90 Elméletileg szintén céges, össz SIM Voda, egymás között ingyen ... direkt rákérdezve 2x és 2x az a válasz, hogy a csak adat SIM kártya a korlátlan, a tel+adat esetén mintha torrenteznél korlátos.
Voda oldaláról:
Új Internet előfizetéssel (az akciós Vodafone Internet Fix tarifacsomag) és az ahhoz járó külön SIM-mel, egy vagy két éves hűségnyilatkozattal. -
#89 Szerintem rosszul tudod, nem fogok vitázni olyanon, amit a cégnél több, mint 10 ember így használ :) Kiemelt ügyfelek vagyunk, direkt rákérdeztem. -
#88 Szerintem ugyanarról beszélünk, azaz pl telós PDA-ba tett Voda SIM kártya lehet vagy telefonos és 5G korlátos, vagy csak 5G korlátlan de azzal telefonálni nem lehet -
#87 nem 5G-t kértem, hanem internet fixet. 5g csak akkor lesz belőle ha extrém használat van (p2p). -
#86 Ha a meglévő telós kártyádra kéred az 5G-t (tehát egyszerre a kártyával telefonálni és HSDPA-t is akarsz), akkor úgy (bár ugyanaz a csomag, ugyanannyiért, de) nem forgalomkorlát mentes.
Persze ha valakinek van kedve a régi SIM cserélgetősdit játszani akkor jó, de szerintem ez elég inkorrekt Vodától. -
#85 teljesen független attól, hogy meglévő kártyára kéred az előfizut, vagy új kártyát kérsz modemmel, amit csak erre tudsz használni. -
Matyesz56 #84 Azt hirdetik nálunk, hogy elérhető -
Matte #83 bocs a dupláét.....400 kBIT-el akarsz tölteni??
azért nem érdemes fizetni.... de nem, annyival se fogsz tudni. Irány a Voda és faggasd ki őket. -
Matte #82 pontosan egyanezt csinálom én is :D bérelek egy 500k/500k szervert (sávot), aztán mehet a torrent, ftp-n meg áthúzod a cuccot.
gyerekek augusztus óta ezt csinálom....2-2,5 Tb adatot áthúztam, semmi gond nincs.
Arra azért figyelj hogy Cegléden van e HSDPA.... mindjárt megnézem.
öööö megnéztem, én szerintem Cegléden NINCS. Mindenképp kérdezd meg a vodásokat + próbáljátok ki, mert így 300k helyett majd tudsz tölteni 10el.... -
#81 pedig lennie kellene, ugyanis a telkártya melletti 5G csomag meg nem korlátlan ... Voda féle kib.szás -
Matyesz56 #80 Sziasztok!
Cegléden lakok, beszeretném köttetni ezt! Szerintetek mennyivel fogok tudni letölteni? (kbitben) Kitudnám úgy őket cselezni nagy torrentes vok!
Bérlek ott olcsón gyors szervert és az letölti, én meg csak ftp-én átkell húznom.Fogok tudni 400 kbittel tölteni?
Segítsetek -
#79 nekem nincs problémám :) -
Matte #78 ? mobilodra? akkor nem igazán értem hogy mi a problémád... -
#77 ezt most nem igazán értem... -
#76 nekem nagyon bejövős a vodás net. egyetemistaként olcsóbban kijövök így mint bevezettetni a lakásba a netet. havi 5ezerért korlátlanul.... nem is tudok más helyet ahol ilyen jó üzletet kínálnak :D -
#75 de NEM p2p-zek. nekem nem otthoni netnek van a vodás, hanem a mobilomra, arra meg untig elég és nincs jobb lehetőség. -
Matte #74 mindamellett megsúgom ,hogy az elmúlt több mint 4 hónapban mintegy 1 terra cuccot kaptam le. oszd vissza ;) és még mindig csak 5000/hó......szóval faszányos ez, csak torrent felejtős... -
Matte #73 persze, csak mire mész 5 gb-al, ha már p2p-zel? nehogy azt mondd, hogy a wow frissítést telepíted p2p-ben... -
#72 ha használsz p2p-t, akkor 5000 forint a vodánál 5GB, a pannonnál ugye 6000, szóval még mindig jobb a voda :) Ott visdzont nincs edge. 3g, hsdpa van, vagy ha ezek nincsenek gprs. valamit valamiért... -
kareszpapa #71 Nagy dilemában vagyok! A "királyos" pannonos mobilnetemet szerettem volna lecserélni vodásra. De ahogy olvasom ezt a topicot, már nem is tudom mitévő legyek. Pannon 5GB 6000 Ft/hó. Ezen felül 0.12ft/10kb. A HSDPA USB modem tudja az EDGE-t. Viszont ami ilyesztő a vodánál, hogy figyelik a p2p-t. A Pannon le se sz@rja. Számomra fontos az EDGE, mert noncs 3g se, más. Ha meg csak gprs lenne nem kellene. Akkor inkább nyilt internet 9kbit/s percenként 0.48ft és 0.28ft /perc. (aszem) :) -
Matte #70 ez a topik nem kimondottan erre van (címből jól láthatod), de ha megírod milyen csomagot rendeltél, utánanézek. -
tom110 #69 szeretném kérdezni .megrendeltem az egyok csomagot és azt az egyenlegemből vonja le vagy számlát küld -
tom110 #68 vettem egy se k800. szeretném kérdezni hogy hohy kell megrendelnem a wapot.smsbe ha rendelem akkor az egyenlegemet veszi le vagy küldenek számlát.mennyik a percdijak? -
#67 OMG teljesen elneztem a dolgot, csak a szokasos, kbit/kbyte :D, nem kellene annyit inni :D, de nagyon szepen koszonom a segitseget :D -
Matte #66 A nagy helyzet az az, hogyha utána olvasol a telónak, kiderül hogy 3G / GPRS támogatást tudja, az EDGE kimaradt belőle. Namármost nézzük a lényeget:
Sebességek(elméleti maximum):
GPRS: 53 kbit/s
3G: 384 kbit /s
HSDPA: 3.6 Mbit/s (Vodánál egyenlőre)
Nem tudom mennyire érthető a dolog, a lényeg a lényeg, hogy a te telefonod 3G üzemmódban csatlakozik, ami ugye FTP-ről (és minden másról) is (384/8) kb/s tud tölteni, azaz maximum 48 kb/s-al. Ezt az elméleti maximális sebességet azonban sosem fogod elérni, még csak megközelíteni sem, szóval a lényeg a lényeg, hogy igen, ennyit tud a telód, mint modem. Előbb olvass utána mindig. Remélem tudtam segíteni.