3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
SZULTA #185 hello!
én is megrendeltem már lassan egy hete máma telefonáltak holnap be megyek elvileg megvan.... miért az e172 öt választottad? e272 esbe nem gondolkodtál? :S én is az e172 öt rendeltem amúgy -
sokmindenen múlik, magas épület, panelépület, van -e ablak, stb... próbáld meg hosszabbítóval kitenni az ablakba, hátha ott jobban kapja az adatokat -
Chiccoo #183 Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy múlt héten vettem vodanal mobilinternetet E172-es Huawei modemmel. A 22.ker-ben királyul pörög (~1.5M le ~700kbps fel)lehetne jobb de majd biztos javul. A gondom viszont az, hogy a 13.ker-ben a melóhelyemen nem megy! Van 3G+os hálózat bejelentkezik frankón de nincs a lefelé jövő szálon adatforgalom egy darab sem. Így a bőngészőben sem elérhető semmi. Felfelé megy adat de lefelé teljesen kuka!
A jelerősséget 5ből 4asnak mutatja! Nem értem! Plz help ha van vkinek tanácsa! Köszi! Üdv Mindenkinek! -
Matte #182 :)) persze, de csak poénkodtam.
Egyébként most nálam is szépen muzsikál, 330-al töltök épp.
Az új gamestarban van egy teszt a mobilinternetről, ahol a kérdésemre meg is találtam a választ. 7,2 Mbps-os sebesség csak a főváros egyes részein érhető el, egyenlőre máshol nem. Végülis mindegy, én teljesen elégedett vagyok (hisz 5000 Ft-ért, mert nekem ugye annyi, az hogy mostmár nagyon sok helyen ezt képes nyújtani, szerintem kíváló vétellé teszi.) Egyetlen kis bibi, hogy fontold meg, mert a 2 év hűségnyilatkozat bizony nem kevés. -
speeki89 #181 jaj, teljesen igazad van, elirtam. De értetted:D és nem hallottam panaszt, csak elismertem hogy jó, és hogy elégedett vagyok vele én is:P :D ezáltal ha valaki olvasná ezt a topikot bátrabban menne bele ebbe a szolgáltatásba!!:D -
Matte #180 erősen kétlem hogy amit láttál az 3045kb/s volt, inkább 3045 kbit/s lehetett az :) (380 kb / s)...
persze hogy jó, hallottál te itt panaszt? :) -
speeki89 #179 Na ugyhiszem én elértem a maximum teljesítményemet. Szegeden, 6-km-re a város központtól, és FlashGetes töltés során 3045kb/sec volt a sebességem...persze ugrált ugye de amit láttam legnagyobbat az ennyi volt!! mikor gondolkoztam még szeptemberben, hogy voda vagy pannon, akkor először vmiér a pannonhoz mentem.. és ott mondták, hogy ahol lakok ott max 100-200 kb/ sec lenne... hát szal jó ez a voda!!!! -
SZULTA #178 okay elvileg holnap megiskapom
király ez a smily
-
Matte #177 még semmit... az biztos hogy itt pécsett nem megy 7.2-vel
-
SZULTA #176 hi na mit tudtál meg?
-
gabr #175 keletinél, az új fw-vel!
Úgy 500k-val jönnek a cuccok!
-
SZULTA #174 már naon várom 

-
Matte #173 holnap kiderül
-
SZULTA #172 tom h nem tuja a 7,2 de elvileg már elég régóta tervezik ... szval remélem keszthelyen 7,2 lenne naon fain lenne! :) tudnák neki örülni!
-
SZULTA #171 ok köxi szval akkor mind1 h p2p es ha nem fájcserélö/megosztó
csak irják a vodások h a world of warcraft is p2p-t használ frissítésnél abbol sem toom kivenni h most hogy gondolják ezt is engedélyezik vagy nem
"Felhívjuk figyelmedet, hogy bizonyos játékprogramoknak (pl.: World of Warcraft) van olyan beállítása, aminél p2p fájlcserélő technikát használ a frissítései letöltéséhez."
extrem
hozzá teszem sztem is mehet a p2p ha nem torrent stb... de azért valjuk be nem nagyon eggyértelmű hogy hogy gondolják!
jah és kössz Matte a helpet naggyábol vágom mit szabad s mit nem de biztos ami biztos :) thx elvileg kedden meglessz kiváncsi lexek amúgy Keszthelyen használnám hsdpa -val
hát akkor vehettem volna az e220 at is :S érdekes h a gyártó weblapon 3,6 ot írnak ...
ezer köszönet mindenkinek!
-
Matte #170 Szerintem nincs 7,2 nálunk sehol, de holnapra megtudom :))) és megosztom veletek (értsd, a hálózat nem tudja...)
SZULTA: megint csak azt tudom mondani: 99,9999999% (ergo 101%), hogy a teamspeak mehet.
Hiába használ (ha azt használ egyeltalám) p2p-t a teamspeak, nem azt szűri a vodafone rendszere. szóval mehet nyugodtan. -
RolandX #169 Modem-firmware frissítés után, az addigi 3.6 MBit/sec helyett 7.2 Mbit-et ír ki csatlakozáskor, de ezt leszámítva más sebességbeli különbséget nem tapasztalni (jelenleg, itt X. kerületbe nálam) Mellesleg a 3.6 Mbit is csak elvileg maximális letöltési sebesség, én eddig 2.5 Mbit-nél (290-300 Kbyte/sec-nél) többet nem bírtam belöle kicsalni, ezt is csak 3-4 szálon FTP-s letöltésnél. -
speeki89 #168 ha jól olvastam, nem tudom hol, de mintha ugy láttam volna hogy a huawei is tudja a 7,2-t, csak előtte frissíteni kell a firmware-jét, de írták hogy volt utána akinél zűr volt utána meg ilyesmi. szal elvileg meg lehet oldani hogy tudja. de azér olvass utána!
Üdv -
SZULTA #167 jah és ha ténleg tudja akkor buktam szintén 7500ft-ot ... szval már 31500ft nár tartok akkor :S -
SZULTA #166 *384kbps* -
SZULTA #165 figy matte teamspeak mehet? :S thx
-
SZULTA #164 okay de
huawei
elvileg 3,6 ot tud
voda
itt meg a vodások azt írják h 7,2 szval ez érdekes tegyük fel h tudja a 7,2 -őt amit nem tom h lehetséges e ... feltöltésbe viszont maradt a 364kbps vagy már tudja a 1,45 megabitet mint pl: ul a leggyorsabb modem az e 272...szval számomra ez érdekes :S -
Matte #163 persze, ez csak modem kérdése....és hol is tudja nálunk a voda hálózat a 7,2 Mbps-t?? :))))
szerintem nagyjából sehol.... -
SZULTA #162 fiuk teamspeak-et lehet használni mivel az peer to peeres tudtommal viszon nem fájlcserélös...szval végülis a skype-ot is engedik szval akkor most hogy is van ez? -
SZULTA #161 ez komoly? de figy és az 5k soknak is akkor ugyanugy megkapják a 7,2 öt nem? -
viszont eddig 3,6 mpbs netet lehetett kapni, ha minden igaz (márpedig van vodás ismerősöm), akkor mostantól 7,2-es jár a 6k-ért. -
SZULTA #159 megrendeltem...
mondam nekik h járjanak utána meik modem jobb és akkor az lessz szval még nem tom meik lessz legjobb esetben péntekre meglessz! -
SZULTA #158 igen én is igy infomálodtam a 2 modemröl azért kösz h megersösitetted!
denemáá :( 6k 2év = 24k val kell többet fizetnem :(
-
Matte #157 igen, utánalestem. jól látod, már 6000 forint. Szerintem azért egyébként, mert ha megnézed a lefedettség térképet, már nagyon sok városban megy a HSDPA... Egy évvel ezelőtt csak a nagyvárosokban ment, (miskolc/pécs...)
Most azonban Mágocs... szóval fejlesztenek, hát gondolom emeltek kicsit.
Megtehetik, még így is sokkal jobban megéri mint a többi szolgáltatónál.
A modemek antennája utánaolvasás után azt mondom hogy ugyanaz, csak az újabb elméleti sebessége nagyobb. (duplája). A voda hálózat azonban azt nem tudja, ergo nem mész vele semmire (de azért tegyük hozzá sokkal jobban néz ki :) ) -
SZULTA #156 vaze pedig naon úgy nézki h 6k havonta... pedig most akartam rendelni...
-
SZULTA #155 Matte voda mester ha te nem tood akkor ki tudhatná? 
-
Matte #154 mindkét kérdésedre a válasz: nem tudom.... -
SZULTA #153 vaze nemááá! 5k volt most meg 6k? vaze lekéstem volna az akciot? 
-
SZULTA #152 senki többet? 
-
SZULTA #151 cs all
fiuk sztetek meik a jobb
e172 v e272 az anntennájukra lennék kiváncsi meiké erösebb ... -
RolandX #150 Nem kell jelszó, a Voda weblapján se említik. Nekem sincs beirva és tökéletesen működik, mellesleg én az E620 tool-lal csatlakozom, ahol még csak lehetőség sincs jelszó megadásra.
DNS-hez pedig ha ragaszkodsz akkor: http://files.filefront.com/voda+apntxt/;9606166;/fileinfo.html -
az addig oké hogy átírom az APN-t, de ha nem tudom a felhnevet, a jelszót, és a két DNS címet, sz*rt sem ér, mert kapcsolódási hibát fog kiírni. Szóval nem az apn címmel van a gond ha érted a problémát :) -
RolandX #148 APN sima: standardnet.vodafone.net
és a tömörített: internet.vodafone.net (ez utóbbinál automatikusan működik a voda internet plusz, ami drasztikusan csökkenti pl a képek mimőségét -> GPRS-nél célszerű)
Magyarul az APN-t állítsd át standard-re, ja és ne automatikusra, mert a default a tömöritett.
Amúgy a VMC helyett célszerűbb az E620 tool-t használni és azzal kapcsolódni. -
Egy szakértőt kérdeznék, Vistára felfrissített Vodás netem van, de nem tudom beállítani, hogy ne rontsa le a képminőséget. Tanács?
Amúgy az APN átírásával már próbálkoztam, de az APN kivételével a többi adatot (felhnév, jelszó, DNS 1-2) nem tudom :( -
RolandX #146 Mielőtt elbeszélnénk egymás mellett, én a Vodafone Internet Szabadon "korlátlan" előfizetésről irtam.
5 Giga felett csak abban az esetben kell fizetni, ha a figyelmeztető levelük ellenére sem szünteted be a p2p alapú fájlcserélő tevékenységed, akkor átkerülsz a sima 5G-s csomagba, ahol 5 Gigabyte adatfogarlom felett, ahol 0,06 Ft / minden megkezdett 10 Kbyte után.