3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
user2008 #265 kivételesen :D -
histvan15 #264 Igen engedik, de ez a honlapjukon is rajta van. :) -
#263 Sziasztok skype-ot engedik büntetés nélkül használni? -
histvan15 #262 ELég sok helyen olvasom, hogy mennyien rettegnek, hogy ne hogy átlépjenek az extrém csomagba, de szerintem, ha nem torrentezel, akkor semmi gond. :) -
user2008 #261 Na, elmentem a levélért. Semmi gond, csak a 9000 Ft depozitról küldtek "nyugtát". :) Fene a pofájukat, ijesztgetnek itt. :) -
user2008 #260 Elolvastam már régebben, és értem is. A gond ott kezdődik, hogy egyre több helyen olvasom, hogy pl. a Windows Update, és más programok frissítéseit is hajlamosak P2P-ként kezelni, ha épp olyanjuk van. Ez kicsit zavar. A levél tartalmát azért nem ismerem, mert nem vagyok otthon, csak értesültem, hogy jött valami megint. De, kitaláltam a megoldást. Megkérdezem, hogy tértivevényes volt-e. Mert ugye elvileg úgy küldik, ha baj van. Bár, olvastam olyat is, hogy áttettek embereket az 5 Gigás csomagba, mert őket a Vodafone értesítette, hogy fejezzék be az extrém használatot, de nem tették. A gond annyi volt, hogy az extrém használat fogalmát nem merítették ki, arról nem is beszélve, hogy az említett figyelmeztető levelet sosem kapták meg. Hát, sajnos lassan ott tart a dolog, hogy megint kiderül: Túl szép, hogy igaz legyen. -
speeki89 #259 user2008
Hogy hogy nem ismered a tartamát??hmm .... Az adatforgalom kérdésedre: olvasd el Matte utolsó hozzászólását ujra...világosan leírja sztem hogy adatforgalom miatt nem leszel soha extrém ha minden mást betartasz pontosan:) szegény Matte-nek már a könyökén jön ki annyiszor elmondta:D
csabamester89f
Én nem találkoztam ilyennel.. Érdekes, sajnos nem tudom hogy mit takar a hibakód.. (érteni értem, csak azt nem h mér van ez a hiba arrol nem tudok mit mondani) vodához nem tom lenne-e értelme ezzel a problémával bemenni.. bár mindenképp megér egy próbát.. -
user2008 #258 Hujuj! Kezdek izgulni! Múlt hét csütörtökön jött egy levél a vodától. Mivel 25-én van "zárás", kicsit meglepődtem. Na, mondom, már extra is vagyok. De nem. Csak egy nulla Ft-os csekk jött, meg a helló a cspatban szöveg. Megnyugodtam. Erre 24-én megint egy levél. A tartalmát még nem ismerem, de mivel még mindig 25-én van "zárás" gyanítom, ez már valami kellemetlen lesz. Vagy nem? Ti is kettőt kaptatok? Remélem nem vagyok extrém, betartottam a szabályokat. Csak Web-es, és FTP letöltés, azon kívül semmi. Ja, volt némi MSN-en való telefonálás, meg ilyen kisebb dolgok, de gondolom az nem gáz. P2P semmi. Vagy, esetleg extrém lehetek adatforgalom miatt is? Mert 2-3 hét alatt azért leküldtem vagy 50 gigát. :D -
csabamester89f #257 Sziasztok! Már irtam h nem tok a vodás nettel letölteni. Újratettem az xp-t, minden tökéletes volt. Az elsö letöltés szépen lejött, még a 2. is, de a 3.-mál már megint kezdte, probáltam másik böngészővel, ujrainditottam de mindeg ezt csinálja. Van a letöltésböl 2 mp hátra megáll, aztán kiirja h "(fájl neve) could not be saved because the source file could not be read) Minden oldalon. Van másnak is ilyen problémája? -
#256 [IMG][/IMG]
nagyon ottvan kaposváron a vodás net:P -
Matte #255 na akkor neked is elmondom amit már itt jópárszor. Nincs azzal semmi baj ha feltöltesz, teszem azt extra.hu-s szerveredre, vagy akár egy bérelt szerverre (persze ha van türelmed hozzá, mert a feltöltés kb 512 kbps-os). A lényeg hogy nem torrentezhetsz, nem DC-zhetsz. És itt ezen van a hangsúly, EGYETLEN bájtot sem!!! Ki se próbáld, rá se nézz. Ha torrentezni akarsz, bérelj szervert, ha kell ötlet, adok szívesen privátban.
Nekem 2000 Ft-ért megy, nem ők a legolcsóbbak, de kiemelkedően megbízható, nem webuis fos. 8 megabittel megy le / fel, ezzel 300-400 gigát simán feltolsz egy hónap alatt....
Lefelé meg CSAK FTP-n keresztül mindig.... Én már nem számolom mennyit töltöttem le 11 hónap alatt mióta megvan a Voda netem, de nagy vonalakban olyan 5-5,5 TB lehet, és még mindig 5000 ft egy hónapban :)
Szóval nem kell aggódni, csak odafigyelni.
Ja és ami fontos, World Of Warcraft-ot nagy ívben kerülni, mert frissítéseknél úgy használ p2p-t, mintha torrenteznél. -
Matte #254 ha azt mondom hogy a speedtest nem mérvadó, akkor finoman foglmaztam ;)
Egyedül FPS-re, autóversenyre nem jó online, a ping általában olyan 100 körül van, néha kevesebb. -
Matte #253 32 ft / sms -
speeki89 #252 Elején még én is féltem, mileszha, de nem lett semmi, ahogy azt Matte megmondta h nem is lesz míg FTP-ről töltök:) -
user2008 #251 A város, ahol használom a szolgáltatást, Nagyatád. 3G+ a program szerint. SMS-nek utánajártam. Mail-ben az ügyfélszolgálat azt írta, hogy 29 Ft, az eladó a boltban meg azt, hogy 32 Ft. :D Szóval, ezek szerint az FTP az mehet ami a csövön kifér módszerben. Kicsit megnyugodtam, bár, még meg nem jön az első számla, nem felejtem el, hogy, mi lesz, ha... Konkrétan programra hiába kérdez az ember. Próbáltam online érdeklődni, bemásolták a sablont. Próbáltam telefonon is, fogalmuk sincs. Kb. az a helyzet, hogy ők sem tudják pontosan, hogy mit értenek mi alatt. Na, de engem már nem is érdekel, csak jó legyen, meg gyors, meg retorziómentes. :) -
speeki89 #250 na most jött meg a számlám, 20gb-os adatforgalomról!
ui: az ötvenes akkor jövő hónapban lesz:D -
speeki89 #249 ui: kicsit fáradt vok. lehet sms nem is volt kérdés?:D na mindegy majd átolvasom mégegyszer, csak előtte alszok egyet:D -
speeki89 #248 Nos van itt olyan aki már terrabyte-nyit töltött ezzel a nettel, kiszámolod akkor esélyes hogy havonta tullépte a korlátot, semmi retorzio!
FlashGet-el is tölthetsz, lényeg az hogy az ne torrent legyen amit töltesz, hanem FTP! mult havi adatforgalmam pl 18giga, ehavi lesz vagy 50 minimum. Ha cink lenne először csak figyelmeztetőleg kapnál egy ajánlott levelet a vodátol hogy nem nagyon kéne ezt folytatni amit csinálsz, mert átpakolnak másik csomagba..(ez poén most néztem meg előző számláimat és egyiken se írták mennyi volt az adat forgalom, ugylátszik formátumot váltottak, tök happy, mert eddig időben mérték és az mindig ki volt huzva na mindegy:D)
SMS-ről nagyon nem tudok semmit mondani sajnos:( -
histvan15 #247 Szia!
Azt elmondod, hogy melyik városban éred el ezt a 350kb/sec sebbességet?
Amúgy FTPről és webről tölteni lehet, de legegyszerűbb, ha küldesz nekik egy e-mailt a programról, vagy felhívod őket, ezt elég sok helyen tanácsolják, mert mindeki fél ettől. :) -
user2008 #246 Sziasztok! Pár napja én is vettem ilyen Vodafone-os net-et. Hát, rosszabra számítottam. :) Gondoltam jó lesz az erre-arra... Le a kalappal! Nagyon meg vagyok elégedve! Alaphelyzetben 250-350kB/sec. a sebességem, ez nekem egyrészt bőven elég, másrészt kiváló! :) Egy dologban szeretnék viszont segítséget kérni. A software tartalmaz SMS küldésére alkalmas részt is. Ez működik is, mert egy Vodafone-os regisztrációhoz (erre kitérek később) el kellett küldenem egy SMS-t a számomról, és el is ment. De ez nekem mibe kerül? Próbáltam utánajárni net-en, de nem találtam választ, hogy mi a díja egy SMS-nek. A másik dolog a korlátlanság. P2P-t nem használok, de szeretném átlépni az 5 gigát bőven. Csak web-es, és FTP-s letöltéssel. Ha a Vodafone nem hazudik, ezt simán meg is tehetem, bármiféle plusz költség nélkül. De, sajnos olvastam ezt-azt. Pl., hogy ilyeneknek mint én, kiment a levél, hogy fejezze be az extrém használatot. :/ Valaki van esetleg, aki már több hónapon, és több 5 gigán túl van retorzió nélkül? Na meg ugye mi számít P2P programnak? Én web-es felületű letöltés mellett csak az FTP Rush nevű programot használom. Ezzel kapcsolódok fizetős tárhelyekre, és letöltök. De, csak le. Fel nem. Próbáltam az ügyfélszolgálatot, de választ nem kaptam, hogy ez a program esetleg extrém használatba vihet-e. Csak a sablon ami az oldalukon is olvasható. Én például a FlashGet-ről sem tudtam, hogy az egy file-cserélő alkalmazás, régebben azt használtam a letöltéseimhez. Kicsit fosok ettől tényleg. Nem adnak teljeskörű, részletes, világos felvilágosítást, ez a baj! :( Gondolom, ennek van némi anyagi oka, de azért mégis... Ők hasraütnek, és azt mondják, "Ejj öcsém, hát a te FTP Rush-od, az feltöltött 1 mega adatot, az most mindegy, hogy valószínűleg csak statisztikákat küldött a gyártónak, de küldött. És, mivel (bár én nem ismerem annyira a programot) torrent file-ok kezelésére is alkalmas, te biztos P2P-ztél, úgyhogy extrém vagy!" Szóval, ez gáz. :/ De, ismétlem, ezektől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással! A regisztrációs dolog: a https://secure.vodafone.hu/webSMS/ oldalon, regisztráció után Vodafone-os számokra tudtok küldeni SMS-eket teljesen ingyen! E hónapban 50-et, következő hónaptól 20 SMS/hó! Remélem mondtam valami újat. :) -
speeki89 #245 Hmm. Érdekes, sztem itt nem a voda a hibás, legalábbis én azt hiszem, nézd meg hogy honnan töltesz le, ott van e a hiba, vagy tölts le máshonnan és nézd meg hogy onnan megy-e(esetleg a letöltő programod a hibás?), aztán ha nem telepítsd ujra a szoftverét a vodának, ha ezután se megy sehonnan normálisan kérdezd meg a vodát, vagy rakd ujra a rendszered. Kb ennyit tudok tanácsolni! Jah meg még annyit hogy okozhatja talán vírus is de azt megint kizárom.
Üdv -
csabamester89f #244 sziasztok! nem volt valakivel olyan hogy mikor a letöltésböl 200 kb van hátra megáll? semmit nem tudok letölteni -
speeki89 #243 100-200 között figyeltem meg az enyémet pár mérés után, de volt hogy "csak" 60volt. -
histvan15 #242 Nah annak mégjobban örülnék, mert most a t-nél 4mbit van :)
húú t-nél 581 pinget mért a speedtest.net :) ez nem valami jó.
-
speeki89 #241 Pesten megy a 7,2 Mbit is, pontosan nem tom hol, de akkor meg mégjobban megéri sztem:) -
histvan15 #240 Budapesten lakom, és ott megy, megnéztem a térképükön. :) De szeritem élni fogok a 3napos kiprobálási lehetőséggel, csak még nem döntöttük el, hogy mi legyen. :S -
speeki89 #239 Okés, mindenképp javaslom akkor, mondjuk nem tudom hol laksz,de vodánál ugyis benézik először hogy a lakohelyeden van-e vétel, de ezt te is megtudod nézni a voda honlapján!! -
histvan15 #238 Tényleg bocsi, de valamiért nem voltam itt szellemileg. :D -
speeki89 #237 Hmm. Nem nagyon értelek. Mint írtam, torrentezni nem lehet vele... Mert extrém használatnak minősül, és gondolom nem akarsz fizetni 6000Ft-ot 1Gb letöltésenként... De gondolom azt akartad írni hogy nem akarsz torrentezni.. :D -
histvan15 #236 Szia!
Köszi a kimeritő választ! :) Én torrentezésre használnám, csak sima ftp vagy webes alapú, azt meg lehet. Nekem is tetszik az ajánlat, mert szerintem sokat fejlődtek 1év alatt. :) -
speeki89 #235 Szia! Nos olvasd vissza egy kicsit a topicot, ha még nem tetted, sztem egyértelmű hogy sokan megvagyunk vele elégedve:)
A 3honap az ugye csak ilyen promocio.. de végülis 18ezret spórolsz vele. Én még a szerencsés kategóriába tartozok, mer nekem 5ezer csak:)
Ha online játékra akarod használni, akkor nem tudom ajánlani, mert magas lesz a pinged, ha torrentezni akarsz, azt csak ugy tudod megoldani ha bérelsz egy szervert, stb, arra én nem nagyon tudok mit mondani , de valaki mondta h így csinálja, lehet hogy Matte volt:)
ugye azér nem lehet torrentezni mert az p2p alapon megy, és az vodánál extrém használat, azaz 5gb korlát. Egyébként ftp-nél nincs korlátja a netednek. Én szeptember óta használom volt egy hét amikor vagy ment vagy nem, de én azt mondom hogy elég megbízható! szegeden, nem a belvárosban hozza a 2,7 Mbit-et, szal sztem korrekt!!
Üdv. -
histvan15 #234 Sziasztok!
Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy érdemes-e Voda internetre áttérni, vagy még várjak vele? Mert tavaly még ilyenkor elég sok gond volt vele, de most olvasom, hogy sokan meg vannak elégedve, csak én bizonytalan vagyok. :)
T-online netünk van, és olcsóságra törekszünk, és itt a vodánál 3hónap ingyen lenne, és utána 6ezer, szerintetek, megéri?
Köszi a válaszokat! -
speeki89 #233 Ahh egy honapos rapidshare accountom van, na most télleg kiderül hogy van e korlát vagy nincs:D:D:D letöltésnél stabilan hozza a 2700 kbit/sec-et...még viharban is!!! -
#232 Vistán neked megy? -
Matte #231 hijjnye...akkor lehet pécsen is mennie kellene lassan. ki is próbálom :D -
#230 Kaposvár :D -
Matte #229 pest? -
#228 -
#227 Na feltettem a e220 frissitést és azóta jó gyors de a VMC-t nem tette rá mér leeht ez? pedig aztis feltettem -
Matte #226 Sziasztok.
most nekem kellene help. nem tudja valaki, hogy nincs e rá mód, hogy egy régebbi oprendszeren (mondjuk win98) használni tudjam a netet?