3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#305 mégegyszerk: bocsi hogy sokat irok de képzeljétek most átmentem haveromhoz neki is ilyen nete van 2 házal aréb lakik és 1963 kb/s a dowload,upload pedig 343 kb/s
-
#304 szerk. annál az adsl-nél is jár büntetés annak aki megaszegi a korlátot mégpedig az hogy lekorlátozák a netét egy hónapig -
#303 Na rájöttem vmire:) Lehet mégse olyan korlátlan ez az internet... ugye mi több 100Gb-ot töltünk le hónaponként! ADSL korlátlan internetnél is előfordul hogy ugy hirdetik hogy korlátlna közbe megvan adva mondjuk 500Gb adatkorlát... na szoval ugye multhét keddtől van ez hogy lassú a net én abba a számlázási ciklusba vagyok hogy 6-dikán lezárják és 7-dikén újrainditanak. mult hónapba jóval 250Gb fölött voltam azelőtt is és szerintem a voda most minket bekorlátozott mert sokba kerültünk nekik és pont az újszámlázás óta lassú a netem:S kicsit fura... szal lehet hülyeségeket beszélek de van benn valami -
#302 oks köszi írok én is nekik -
Matte #301 e-mail természetesen
[email protected]
vagy inkább: [email protected] -
#300 Na ezt akkor nemértem vajon akkor miért ilyen lassú:S az e-mail volt vagy levél mert ha e-mail akkor lécci nekem is add mega címüket -
Matte #299 Tisztelt ....... Úr!
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat
Hivatkozva 2008. július 14-én érkezett levelére ezúton küldjük válaszunkat.
Tájékoztatjuk, hogy a mobil internet szolgáltatásunk sebessége nincs korlátozva. Felelős munkatársak tájékoztatása alapján az Ön által jelzett területen nincs hálózati kimaradás. Ellenben mobil internet lévén a sebességet nagyban befolyásolhatják környezeti viszonyok, illetve az adott "cella" leterheltsége is.
Szíves megértését köszönjük! Bízunk abban, hogy segítségére lehettünk! -
Matte #298 nos igen, ámbátor ha szegeden minden okés......
ez nagyon nem jó hír...... minek korlátoznak? -
#297 Na voltam a nagyvodafone-nál azt mondták hálózati probléma kipróbálták azt is ami ki van állítva laptopon azon is ilyen lassú volt szal lehet hogy tényleg az a baj... de nemhiszem el hogy nemtudták egy hét alatt megcsinálni:S -
speeki89 #296 Szegeden nálam minden okés.. kopp kopp -
RolandX #295 Sziasztok!
Látom többeknél ugyanaz a probléma. Visszaolvastam a főrumot, így ebből gondolom, hogy a csatlakozáshoz legtöbben a VMC-t használjátok. Én MDMA-t (Mobil Data Monitoring Application) használok, ami egy nagyon praktikus kis program. Használatával egyértelműen látszik, hogy kapcsolati profil mekkora le és feltöltési határt engedélyez. Ezidáig 8192/2048 volt azaz 8 Mbit le és 2 Mbit fel, s mivel ez messze magasabb, mint amit a jelenlegi hálózat bír, ezért gyakorlatilag nem is volt lekorlátozva. Múlt hét szerda óta a profil megváltozott 384/2048-ra azaz 384 Kbit maximális letöltési sávszélsességre.
Szerintem - bár ne lenne igazam - erősen be lettünk korlátozva, így kimélik a hálózatot. A szerződésben nem is szerepel garantált minimális sávszélsesség, csak annyi, hogy "szélessáv" az pedig tág fogalom. A 384 Kbit/sec egyébként már szélessávnak számít, ergo nem betámadható a szerződés. A Vodafone amúgy már eljátszotta pár éve a "korlátlan internet" fogalmát, akkoriban még a GPRS-ekkel - bele is buktak, de ezúttal nem tudom mi a helyzet.
Az ügyfélszolgálatok meg össze vissza beszélnek karbantartásról, átmeneti túlterheltségről, SIM hibákról, stb...
Bár ne lenne igaz a gyanúm, hogy egy új szabályozási rendszer kerül bevezetésre... -
Matte #294 hát nem. majd írj hogy mi volt. -
#293 Nem tudom :@ de holnap bemegyek a nagy vodafone-hoz mert szombaton a kicsinél voltam és ha ott se segítenek akkor ne tudják meg mi lesz:@ nem lehet kibírni ezt a lassúságot :S -
Matte #292 hihetetlen..... vajon meddig fognak szopatni minket?
ua a helyzet azóta is...várom a fejleményeket.... -
#291 Mult hónapban nekem 256 GB volt:P
De most a 0.8kb\s-os letöltésel nehéz lesz meghaladni:S -
user2008 #290 amúgy a forgalmam 06.16.-06.25.-ig 49 giga volt :D legalább kiderítettem, hogy valóban korlátlan-e :D -
#289 ugyanígy volt, nekem 5000+3000 körül -
user2008 #288 halihó! na, idő közben megjött az első számlám. hát, extrém használatra való levelet nem kaptam, úgyhogy nyugodtan vettem kézbe, de, mikor a csekken nem 3000 ft szerepelt, hanem 4162, akkor kicsit gondolkodóba estem, hogy most mi is van???!!! elolvastam a mellékletet, ha jól értelmeztem, akkor most azért kell többet fizetni, mert 1 hónap full, az 3000, meg a részhónap mióta megvettem, az 1162. jól értelmezem? nektek hogy volt? -
#287 Na ma voltam voda boltba... bemegyek köszönés.. Mondom szerda óta a modem hsdpa-hoz kapcsolodik de csak 3g-s sebesség van vagy még annyi se! Kérdezem mi lehet a baj
Válasz: fogalmam sincs ilyenről még nem hallotam!
Hát még ők magukse tudják mi lehet a baj szerencsétlenek:(
Matte majd szólj nálad mi van -
Matte #286 hát engem mostmár a puszta ténye is felbax....
Ma felhívtam őket megint.....ezt a sablonszöveget amit ott kaptam..... folymatosan bővítünk..... túlterhelt lehet.....biztos másik adóra csatlakozik......saját APN-t kell beállítani (nagy szart egyébként, azzal is uolyan szar).....stb.
Nem fogja fel, hogy egész egyszerűen NEM MEGY a HSDPA. -
user2008 #285 nem szóltam :)
hát, én lekopogom, eddig minden nagyon jól ment, még egy fél megszakadás se volt. a sebességem is jó, nap közben azért nekem se 300-350kB/s, lemegy olyan 70-100 környékére, de ugye ez azért lehet, mert nappal sokan nyomatják. sajnálom, hogy nálatok gáz van, remélem itt nem lesznek ilyen jellegű változások. bár, gondolom nektek se igazán a változás a probléma, hanem a tájékoztatás hiánya, hogy mi miért van. -
Matte #284 :)))
értsd: nálam 3 napja 0.08 mbit/s a maximális sebesség (gyak: 14 kb/s). Ezért had ne fizesekk 5k-t egy hónapban (pláne hogy eddig ment Dombóváron is a HSDPA).
Egyébiránt ha már itt tartunk, rosszul emlékszel.
vodafone.hu: "........A Vodafone hálózatában egyelőre az 1,1-3,7 Mbit/s letöltési, és 340-900 kbit/s feltöltési tipikus átlagsebesség érhető el,......." Ismétlem, nálam a minimálértékként megadott 1.1 Mbps-os sebesség tizede sem elérhető. Mint ahogy Kaposváron sem. Nehogy ez elfogadható és természetes legyen ;) -
user2008 #283 úgy mondjátok, hogy CSAK 3G, meg DÖG LASSÚ... ha jól emlékszem 1 megabit/sec a garantált sebesség... :D egyébiránt itt is 3G van, és azért ilyen nethez képest a 300-350kB/s az nem rossz. próbálnátok ki a dunaweb-et :DDD -
#282 oké -
Matte #281 nemtom de már a kis faszom tele van vele.... megint csak 3G sebességgel megy....
hétfőig várok, aztán ha addig semmi, akkor irány a Voda.... majd azért tájékoztass ha nálad változás van. -
#280 Jajj mikor csinálják már meg dög lassú:( -
Matte #279 na mostmár 50k-val jön :D -
Matte #278 pontosan. nálam is. mostmár hsdpa szín, 3G sebesség :)
szerelik ezt, az a gyanúm. Na de majd meglátjuk. -
#277 ááá nem jóó csak a modem váltot át világoskékre a sebeség maradt olyan lasu -
#276 Nálam már működik -
Matte #275 szerk.: és nem nálam a gond. Hülyék ezek mint a fasz, csak az zavar hogy nem képesek tájékoztatni. Ha változás van írok. -
Matte #274 kammereltek, de akkor megnyugodtam, ezek szerint hálózatot javítanak -
#273 SZERK: Felhívtam a tudakozot és semmit se tudtak segíteni:S
Matte neked van vmi hír hogy miért nem jóó a hsdpa? -
#272 Kaposváron is csak 3G van tegnap óta :( -
Matte #271 már egy napja csak 3G megy (Dombóvár) Vajh mi lehet a gond? Remélem hálózatot szerelnek.... -
speeki89 #270 Jobban megnézve érdekes... 3,8MB-nak ekkora sebességgel 13mp alatt kellene lejönnie:D -
csabamester89f #269 mért mi a baj Matte?:D -
speeki89 #268 Beszél is.. :D -
Matte #267 magáért beszélNE....:) -
csabamester89f #266 Vodás nettel töltöttem, a kép magáért beszél