3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
Matte #585 free download manager a te embered -
kisborso #584 Nah eza wellget sem jön össze... :-/
Nem, nem Orsi. -
Matte #583 nem Orsi vagy? -
kisborso #582 ok köszi, megpróbálom :) -
#581 flashget helyett használ a wellget-et ha engedik, az "modernebb" progi -
kisborso #580 Mentségemre szolgáljon, hogy lány vagyok.... És nem értek ezekhez a dolgokhoz... :(
És a FlashFXP? Azzal is extrém felhasználó lennék? -
#579 Nem brutál,csak...FlashGettel max. 1.73-as verziót használd,fölötte veszélyes,"extrém"miatt!Működnie kell,amit írtál butaság! -
Csak77 #578 Nagyon brutál a kérdésed! -
kisborso #577 Sziasztok!
Előfizettem a korlátlan netre... :)
Viszont lenne egy kérdésem. Tényleg nem akarok túl sokat tölteni csak pár normális játékot, de milyen programmal csináljam?
Telepítettem a FlashGet-et, de ha elkezdeném a letöltést szétkapcsol a net.
Valami nincs jól beállítva?
Előre is köszi! :) -
#576 Mégis így van, pedig ugyan arról a szerverről töltök. -
Csak77 #575 Butaság. Ráadásul teljesen értelmetlen. -
#574 Nekem a kezdetek óta lassú az ftpről való töltés Total commanderrel is és flashfxpvel is.
Viszont ha firefoxval nyitom meg az ftp-t és flashgettel töltök, akkor 348Kval jön.
Próbáljátok ki,hátha nálatok is beválik! -
#573 woooooooow... felment 60kb\s-ra a sebbeségem -
Matte #572 nekem is :) -
#571 hmmm... lehet,akk nekem holnap jár le -
Csak77 #570 Én már csak arra tudod gondolni, hogy kezd pár embernél lejárni az egy hónapos bünti!? Nem? -
#569 nekem se adták visza:( én vagyok a másik fekekte bárány xD -
Csak77 #568 Szerintem nem lesz semmi baj, bátran fizess rá elő! De! Ha komolyabban akarsz netezni, sokat akarsz netrádiót hallgatni jó minőségben, vagy játék demókat letölteni(ami minimum 1GB),vagy bármi ilyesmi, akkor nem ajánlom! -
Matte #567 ezek szerint én vagyok a fekete bárány
nálam még mindig ugyanaz a 360 kbit/s.... biztos tudják hogy már semmire nem mennek vele ha visszaadják -
balint7111 #566 Remélem nem kiabálom el,de ma reggel visszatért a sebesség! -
ocsieu #565 Szerintem max 1 évre szerződj... VMC Adatkártya E870-et válaszd. Igaz így 9000 az adatkártya, és gondolom a kedvezményes havidíj sem jár az 1. 3 hónapra, de ha 2 évre szerződsz, és mondjuk 1,5 év múlva korlátoznak, akkor 6x6000=36000-be van, míg megszabadulhatsz a hűségtől... -
kisborso #564 Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok! Szeretnék segítséget kérni. Most tervezem, hogy előfizetek a korlátlan netre a vodánál. De elég sok rosszat írtok mostanában. Szeretnék vele letölteni is, ftp-n persze de nem havi 100-200 Gb-ra gondolok, csak 1-2 filmet vagy játékot.
Szerintetek megéri? Vagy nekem is csökkentenék a sávszélességem?
Sajna más lehetőségem nincs netre, úgy hogy ez vagy a semmi!
Előre is köszi! -
ferike89 #563 örülök, hogy neked visszajött sebességed. Ez jó jel, de az enyém még mindig csiga, így még a weblapok is bosszantóan lassan jönnek be. -
Matte #562 én úgy vagyok vele, hogy ugyanolyan szar mint eddig. -
wouhn #561 hali
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ma visszajött a segességem -
Csak77 #560 Ja! -
speeki89 #559 :D mióta az ÁFA 20% :) -
Csak77 #558 12150 Ft + ÁFA = mióta? 14580 Ft??? -
#557 Rosszul érted!Voda,mivel az ő hibájukból volt,jóváírják feleségem adatforgalmát,mivel a 120Mb. miattuk generálódott! -
clubfor #556 Én így értettem:
12150 Ft + ÁFA = 14580 Ft -
Csak77 #555 Ha jól értem, akkor 14580+12150ft a havi számlád? -
Matte #554 tudom hogy nagy az arcom, de azért remélem hogy "csak úgy" nem fizetitek be.... -
clubfor #553 Még az sem kizárt, hogy megnézték a feleséged SIM-jének adatforgalmát és kiszámolták: Adnak neked egy havi jóváírást a problémás előfizetésedre, hiszen a bizonyításod több mint kétszer annyi pénzt hoz nekik minimális adatforgalom mellett is... -
Matte #552 pffffff........ -
#551 Voda újabb gyalázata!Előzmény:Júl.9-ei korlátozásnál előszőr a feleségem voda fix 3000-es SIM-jével bizonyítottam be a korlátozást-övén reggel 4.5Mbit/s-el jött a cucc le,enyémmel max.500kbit/s-al.Erre a hálózatmérnök,majd késöbb a 1270-es kezelő is KÉRTE,hogy sebességtesztet,majd 2 perces letöltést is mind a 2 SIM-el,időpont,stb.Mondtam,hogy neki a netstart van aktiválva,ami ugye 10kbyte/1.20.Kértem jóváírást egyből az adatforgalomra neki,mivel ő a telóba NEM használja a netet,csakis a voda-korlát miatt raktam a modembe.
Na kijött a számla-az adatforgalom 14580.-%Lebontva:35 db. csatlakozás-121.500.00 KB.-12150.-plussz ÁFA! Anyádat! -
Csak77 #550 Szerintem, sajnos nem lesz semmilyen fejlemény... -
#549 Pepitában ugyanez volt nálam is!Nekem 80-150Gb. adatforgalmam volt karácsonytól július 9-ig.Kaptam idáig 1 hónap jóváírást,számcsere emiatt/szerintük!/ 5eFt.De akkor még nem beszéltem a kötbérről :
5000/30=167.- 167*4=668.--egy nap. 668*21=14028.-
Minden felügyeleti szervüknek /is/ elküldtem minden bizonyítékot,csatolmányokkal stb.,várom a fejleményeket! -
Matte #548 jah ez ugrott be nekem is
tulképp ez akkor (volt) jó amikor szolgáltatót váltottál, de nem akartad elveszteni az aktuális számod. -
clubfor #547 A ráhordozás azt jelenti, hogy van egy hívószámod a másik kettő szolgáltató egyikénél. Azt áthordozod (számhordozás!) a Vízfonhoz, arra a számra, amit addig az adatkártyában használtál. Maga a folyamat ingyenes, de kell hozzá egy idegen SIM kártya/hívószám, ami meg valamikor pénzbe került, pluszban a hordozásnak van egy időigénye. -
#546 Ez engem is érdekelne