3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
Huszita #1715 Sajnos vidéken laktam és ott nem volt netezési lehetőség, hogy útána nézek mi a helyzet a vodánál. Amikor kérdezetem őket, hogy miért ilyen lssú a netem, akkor a lefedetségre hivatkoztak, hogy azon a helyen nincs lefedetség ahol én tartozkodtam. Megkérdeztem ha Budapesten leszek akkor jobb lesz e a sebességem, és azt mondták itt már tökéletes lesz. Most Budapesten vagyok, nem sokat változott a helyzet. Erről ennyit. Lehet én is visszaviszem a fenébe inkább. -
szmore86 #1714 Köszönöm Gery-nek a levelet, elküldtem az adataimmal, és engedélyezték nekem is a kötbér nélküli szerződésbontást. Előfizettem a T-Home csomagra (soha többet mobilnet).
Remélem ott azért már nem lesz korlátozás:))
-
user2008 #1713 sajnos mint látom előbb megvetted, aztán jártál utána. a helyzet az, hogy ez ellen semmit nem tehetsz. már világosan leírják, hogy 5 giga után "csöcs". tehát, a te esetedben, mondhatni, reklamációnak helye nincs. -
Huszita #1712 Sziasztok!
Én december elején kötöttem a vodával szerződést. Jelen sebességem látható ami Budapesten van. Vidéken csak 6kb volt biztositva.
[IMG][/IMG] -
bcrics #1711 ,nah tennnap óta megint 3mb a letöltésem ,,örölünk:) -
user2008 #1710 gondolom azóta már híre ment a dolognak, meg foglalkoznak vele, azért mondják meg a frankót most már. mondjuk nekem nagyon jó barátom a pannon-os üzletvezető, amúgy is elmondta volna. egyébként ők is fel vannak háborodva ezeken, de mit csináljanak. nekik is van feljebbvalójuk. főleg, hogy egy másik viszonteladótól tudták meg ők is mi a helyzet, mert a nagykutyák elfelejtettek szólni. a másik boltban is úgy jöttek rá, hogy előtte már 2-szer cseréltek modemet a srácnak, mert azt hitték az a rossz. -
kabirjedi #1709 Akkor értem Így ok.Remélem nem leszel szopatva engem dec 8 óta szopat a p.És állandóan 123kbs.Tehát nem a terheltség az ok.Mindenkitől elnézést a sok off-ért.User2008 szerencséd van nekem a képembe hazudta a kis luvnya,hogy csak torrentnél lassít.Nem is használtam 7 giga és 3 nap után mégis bilincs.A vodka után most velük harcólhatok,hogy elengedjenek. -
user2008 #1708 nem, nekem éjjel-nappal van. vagy, itt nincs 30 nap? akkor elnézést, nem vagyok próbaidős. viszont ezesetben meg jól állok a forgalom/korlátozás dologgal. egyébiránt világosan elmondta az eladó, hogy, ha előjönnek a terhelési gondok 2 torony mellett is, ne számítsak jóra. tehát azért a ott legalább a képembe mondták mi a helyzet. persze, nem annyira tetszett, de legalább kimerítették a tájékoztatás fogalmát valamennyire. nem úgy, mint pirosék.
ja, t-mobile: voltam bent, mondom a csajnak, hogy ha 2 évet írok alá, akkor ugye elengedik 1 évig a plusz 1000 ft opcionális díjat... azt mondja, hát nem. néz a munkatársára, ő is azt mondja ilyen nincs. mondom nekik, hogy pedig én a neten olvastam a honlapjukon. néznek rám azzal a de barom vagy te tekintettel, felmászott a csaj a netre, megnézte, jééé tényleg. na mondom, örülök, hogy segíthettem amúgy rosszat még én sem hallottam a netről velük kapcsolatban. -
kabirjedi #1707 A havidíjban foglalt forgalmi keret 500 MB, amely felett a forgalmi díj 2008. 11. 11. után 6 Ft/MB. Felmondás esetén az 500 MB-os kereten felüli esetleges használat díja is fizetendő. A havidíjban foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, valamint kizárólag belföldön, a Pannon hálózatán belül használható fel. -
kabirjedi #1706 60 giga után vagy aZ 500 megás próbacsomagban? -
#1705 Ugyanilyen modem van nekem is. Jóféle, microsd-vel bővíthető. -
user2008 #1704 sziasztok! nos, vodáéktól leléptem én is, panniékhoz írtam alá. a korátozás valóban nem giga alapon megy. és nem is hasraütésre. terheltségre. értve ezt úgy, hogy sajna ahol sok az előfizu, és kevés az adó, ott csöcs. nem nyilvános, de ez van. :/ már 60 giga után vagyok, és szakít a net 4 megával. mondjuk itt 2 torony van a városban, és ráadásul vagy 50 méterre van az új. plusz elfogytak a modemek, nem volt a boltban sem szappan, sem usb stick, adtak valami újat. ausztriából hozatta a pannon. samsung. még arra se volt idejük, hogy a propellert rányomtassák. ráadásul független, minden hálón megy persze, nem akarok elkiabálni semmit, 30 napig visszaadható a cucc, szóval... majd meglátjuk a "betanulós idő" után is ez lesz-e a szitu...
a new modem:
-
#1703 nekem is szakadt a net es utana mar regisztralni se lehetett a simet tobbet... elert volna a szerzodesbontas? mert akkor ez is olyan korrekt volt legalabb, mint a korlatozasrol szolo modositas. -
#1702 Sziasztok
Egy kis infó a T-ről. Eddig minden faszásan megy, bár nem igen töltöttem vele, kx 6 gbnál járhatok,mióta megvan.
A sebesség 3-5mbit körül alakul általában,de töltöttem már le vele 700K felett is.
Én egyenlőre meg vagyok vele elégedve, csak azt töltöm le amire tényleg szükségem van, és így talán megúszom a korlátozást,majd ha lesz.
Ja, és én torrentről szedtem ezt a 6 gigát.
Üdv. -
#1701 nekem P-nál örökösen az volt:az 5 gb -t 4 nek értelmezte....azaz mindig lehuzott.
V-t most nyomom,eddig ok....noha én vettem modemet,s hüség nélkül,,,feltöltösön nyomom...(6 pénz volt a modem,kártyával)igy se kötelezettség(igaz limites)de P ék mondvacsinált,DC-s 5 Gb je helyett egy 1000 pengővel olcsobb is:)) -
#1700 Heh... Dettó... -
#1699 Pannon: Hol és mikor?
...bocsi csak nem tudtam kihagyni)))) -
merida111222333 #1698 Akkor semmivel sem jobb mint mint a vodafone. -
kabirjedi #1697 Számlazárásig korlátozzák a pannit.Kikerűlni nem lehet mert profilt korlátoznak. -
bcrics #1696 gőzöm nincs...kapják be. -
merida111222333 #1695 És meddig korlátoznak? -
bcrics #1694 Sajnos igazat kell hogy adjak...most kedden fizettem elő panonnál 1 korlátlan mobilnet csomagot,,,2 napra rá letöltöttem 10gbnyi anyagot ftp,torrent vegyes,fele fele...az ftp-sebbeségét majdhogynem 0ra korlátozták a torrent tovább csordogál 30-40kb-el..az elején kb 2-3 Mb jött lefelé,,,ma már ott tartok hogy a rohadt iwiw sem hajlandó 3percnél hamarabb betöltődni:(,,ezt elbasztam ,,1 éves előfizetésem van havi 6000rúgóér,,fasza.
egyébként kipróbáltam a telefonom simkártyájával és faszáúl ment vele megint,de ahogy levettem róla már nem engedett vissza,!!!
Érdekelne hogy hoyg lehetne kijáccani ezt a kibaszzott korlátozást??hide ip vagy vmi más?? -
onlineman #1693 Valakinek tapasztalat azok közül akik átmentek a "magentához" p2p-hez hogyan alkalmazkodnak? Mondjuk láttam az ÁFSZ-ben hogy náluk a min. seb. 512Kbps és nem 150 ez már azért kicsit barátibb. Nem?
-
#1692 nekem is megvolt, érdekes módon megszakadt utána a netemű
kedves fórumot olvasó vodafone-aspiráns: BAZD FEL MAGADNAK AZ EGÉSZ MOBILINTERNETET. -
merida111222333 #1691 Én is megkaptam ma ugyanezt az sms-t a vodafone-tól. Megvan a véleményem. -
fiman28 #1690 Nekem tm-es netem van, s eddig meg vagyok elégedve vele, stabilan 3-5M a letöltési sebessége, éjjel-nappal. Most már 200 GB felett vagyok szerintem a forgalmammal, de én csak ftp-ről szedtem, s eddig ,még nem lassítottak le. -
RolandX #1689 SMS Küldő: vodafone
Kedves Ügyfelünk! Megköszönve cégünk irànti bizalmàt, kìvànok Önnek boldog Karàcsonyt és sikeres ùj Évet! dr. Beck György, Vodafone Magyarorszàg, vezérigazgatò
hahaha :D no comment... -
merida111222333 #1688 Csak majd nehogy az legyen a vége hogy ugye mindenki megy át a T-mobilhoz és majd ott is bevezetik a korlátozást. Mert ugye azt ők is kijelentették hogy ha akarnak korlátoznak Oké hogy most még nem de ott még csak december 1-től van korlátlan csomag és ha hirtelen nő a felhasználók száma... -
onlineman #1687 Megyek tomobilhoz... :P
-
onlineman #1686 Nekem be kellett menni a boltba aztán ennnyi....
-
dmxpowa #1685 en tegnap elkuldtem a faxot a szukseges infokkal de meg semmi visszajelzes nem volt. -
onlineman #1684 Sziasztok. A mai nappal megszabadultam a vodától ingyen és bérmentve bonthatom a szerződést!! :) Végre valami jó hír :P
-
kabirjedi #1683 Pannon hasraütés szerint korlátoz a "HÁLOZATOT VESZÉLYEZTETED CÍMSZÓVAL"
Szerződésben csak a p2p-t korlátozzák valóságban bármit a vodánál is durvább... -
kabirjedi #1682 ROLANDX PANNONT NE!
http://itcafe.hu/tema/korlatos_a_korlatlan_pannon_internet/hsz_1-50.html
-
#1681 Vedd fel Geryvel a kapcsolatotpriviben!! -
RolandX #1680 Kezdem elvesztweni a türelmem a Vodafone felé, s mivel márciusban kötöttem velük szerződést, elvileg a lehetőségem megvan a kötbér nélküli szerződésbontásra. Kérdésem azokhoz lenne, akik már váltottak T-Mobil-ra, esetleg Pannonra. Mik a tapasztalatok?
Mivel munkám során a cégem és a laptopom között elég sok adatot forgalmazok, valószínű más előfizetés esetén is beleesek majd a korlátoltak kategóriájába, viszont nem mindegy, hogy mennyire veszik vissza a sebességet. Nekem egy jó fél megabites sebesség, már elegendő lenne, hogy zökönő(bb)mentesen tudjak dolgozni, de ezzel a kőkorszaki sebességgel még a leveleim letöltése is 5-10 percbe telnek :(
Szóval azok segítségét kérném, akiknek más előfizetése van már, s ha lehet konkrétumokat írjanak!
Köszönöm -
user2008 #1679 no, hát most...
írtam egy levelet az ügyfélszolgálatnak. leírtam benne, hogy nem akarok szerződést bontani, csak szeretném, ha kicsit emelkedne a korlátozott sebesség. kicsit erősebb hangnemben, mint szoktam. erre hívtak reggel, csak nem vettem észre. na, mondom, majd hívnak később. jött közben egy mail, a sablon bemásolva, plusz írták, hogy egyedi elbírálás alapján engedélyezték a szerződésbontást díjmentesen. nem is kértem. dehát, ha már így felajánlották... -
dmxpowa #1678 ja es enis a thomeos 2mbites netet rendeltem ehelyett -
dmxpowa #1677 Levelére válaszolva szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által írandó bontás kérelemnek nincs formai megkötése, tetszőleges formátumban írhatja. Kérjük, hogy a munkatársunk által felsorolt adatokon felül szíveskedjen beleírni a kérelembe, hogy az Internet Szabadon tarifacsomag részvételi feltételeinek módosulása miatt kéri a díjmentes bontási lehetőséget.
Amennyiben bontani szeretné előfizetését, kérjük, szíveskedjen küldeni részünkre egy - a mobil internetes telefonszámát, a hozzá tartozó ügyfélbiztonsági kódot, és sajátkezű aláírását, dátumot tartalmazó - kérelmet a 061 288 3393-as fax számra, vagy a 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. címre.
OP an HERO. -
user2008 #1676 pontosan