7
  • PyRex
    akkor miért nem a stage6-ot perlik, ahol csomó cucc hd minőségben van fent, cd minőségű hanggal? :) http://stage6.divx.com :))
  • HJPOWER
    Köcsög kiadók, jogvédők, hányok!
  • Hegyikecske
    kiadók... Nem h örülnének, ez valóban nem több egy reklámnál ugyanis mit ér az ha a kedvenc klippjét az ember egy kb 320*240px felbontásban nézheti flashvideó formájában, on-line??? Én ezt eddig se értettem, valóban csak arra jó h ha vki mutatni akar vmit azt annyira tudjam megnézni h véleményem legyen róla, de a minőségtől igen távol áll, a gondok nem itt kezdődnek...
  • HappyBoy
    Nekem is fizethetne valaki velamiért sokat!
  • toyotakacsa01
    A youtube-on elérhető rettentően ocsmány, monó hanggal rendelkező klippekért lenne képük jogdíjat kérni?
    Nem semmi egy banda.
    Örülnének, hogy ingyenreklámot kapnak a zenék...
    Azt hittem, a klippek pont azért készülnek, hogy reklámozzák az albumot, elmenjenek az emberek a koncertekre, stb.
  • Requiem88
    Unom már a jogvédőket... Hol ebbe kötnek bele hol abba, mintha a zenészeknek olyan szar életük lenne és nem bírnának megélni (pillanatnyilag) a YouTube miatt.
    Különben sem tudja egy átlag felhasználó letölteni a videókat (kivéve ha van hozzá programja, ami nem valószínű -> az általam "átlag felhasználónak" titulált netezők érdeklődési köre a chat.hu és az iwiw-en túl nem sok irányba terjed ki.).
  • sly007
    Ajaj, nehogy éhen haljon a "maffia".