Csúszik a Csillagkapu legújabb évada
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor újra szinkronizálták..., az igen, az kaka lett
"régen, a 80-as évek közepéig tudtak jó szinkronokat csinálni, de azóta..."
akkor is ugyanígy fikáztak sokan, mint te. Nehogy azt mond, hogy pl. a star wars jobb volt eredetiben, mint a '78-as magyar szinkron
akkor is ugyanígy fikáztak sokan, mint te. Nehogy azt mond, hogy pl. a star wars jobb volt eredetiben, mint a '78-as magyar szinkron
attól még h van szarabb, nem lesz jó a magyar szinkron. Kb mint a széria hibás dolgoknál, amikor vissza viszed h szar, és azt mondják, hogy az összes hibás. És? ettõl ez még normális? Lehet h van szarabb szinkron, de ettõl még a magyar nem lesz jó. régen, a 80-as évek közepéig tudtak jó szinkronokat csinálni, de azóta.. nem tudom mi történt..?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nézd meg egyszer németül utanna nyilatkozál, magyar szinkron minõségérõl. A Goa'uld hangok ott aztán tényleg gázok.
Nekem semmi bajom a magyar szinkronnal bár az tény, hogy 1-2 részben elcseszték. Én úgy voltam vele,ÁÁ elnézegetem a TV2-n a sorozatot, de mikor kiderült hogy a 10.évadra több mint egy évet kell várni, akkor inkább úgydöntöttem letöltöm a 10.évadot meg az Atlantisz 3. és majd a 4.évadját.
Az angol hangok elég furcsák a magyarhoz képest... 😛
Így is fel lehetne fogni. Kérdés, hogy ki mit szokott meg, és nem kell egybõl divat-sznobságból divat-fikázni a magyar szinkront.
Az mondjuk tényleg gáz, ha egy szereplõnek 3-4 hangja van, de ha véletlen meghal vagy egyéb gondja támad egy szinkronhangnak, akkor azt sajnos nem lehet csak úgy "kiírni", mint egy szereplõ esetében.
Így is fel lehetne fogni. Kérdés, hogy ki mit szokott meg, és nem kell egybõl divat-sznobságból divat-fikázni a magyar szinkront.
Az mondjuk tényleg gáz, ha egy szereplõnek 3-4 hangja van, de ha véletlen meghal vagy egyéb gondja támad egy szinkronhangnak, akkor azt sajnos nem lehet csak úgy "kiírni", mint egy szereplõ esetében.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Még jó, hogy okos emberek feltalálták a netet és a sorozatok feltöltését, így nem kell éveket várnom 1-1 évad folytatására, hanem akkor és azt meg tudom nézni, amit akarok.
Fos tv2 ismétlések...bár ugye olyan régen kezdõdött a SG-1, hogy aki most 15-16 éves, annak újdonság....ahogyan a viccel is lenni szokott...
Fos tv2 ismétlések...bár ugye olyan régen kezdõdött a SG-1, hogy aki most 15-16 éves, annak újdonság....ahogyan a viccel is lenni szokott...
"az pedig remélem evidens, hogy a szinkronnak nem az a feladata, hogy ugyanolyan hangokat keressen"
Uram isten, ember! Hogy vagy képes ilyen baromságot egyáltalán leírni!!!!!
Uram isten, ember! Hogy vagy képes ilyen baromságot egyáltalán leírni!!!!!
szerintem se rosszak, az viszont elég szar hogy van akinek 3-4 hangja is van az eddigi 9 évadban
nem számítana, hiszen ha megszokom a hangokat, akkor furcsa lenne, s nyilván nem mondanám azt, hogy "hú, angolul jobb". ez megszokás kérdése.
Akkor halgasd meg az angolt...
én egy részt sem láttam angolul, de semmi bajon nem volt a szinkronhagokkal eddig. (az pedig remélem evidens, hogy a szinkronnak nem az a feladata, hogy ugyanolyan hangokat keressen)
én magyarul nem bírom megnézni a részeket. Egyszerüen trágya a szinkron. Köze nincs az eredeti hanghoz, a torzításokról nem is beszélve.. A Goa'uld hangok elképesztõen fosok, közük nincs az eredetihez, még távolról sem. Csakis angolul.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"Persze mindez csak elmélkedés, de elõsegíti a csatorna céljait, miszerint így egy kifutó sorozat tovább a képernyõn tartható."
Na igen és mire leadják külföldön a Csillagkapu Atlantisz 4.évadát(külföldön a 3. évada futott együtt a Csillagkapu 10.évadjával) addig itt még a Csillagkapu 10.évadát el se kezdik adni.
Eddig mindig a magyar TV-n néztem a részeket, de ez azért már mégis csak más. Megszerzem DVD-n angolul oszt kész mert semmi kedvem éveket várni az új részekre
Na igen és mire leadják külföldön a Csillagkapu Atlantisz 4.évadát(külföldön a 3. évada futott együtt a Csillagkapu 10.évadjával) addig itt még a Csillagkapu 10.évadát el se kezdik adni.
Eddig mindig a magyar TV-n néztem a részeket, de ez azért már mégis csak más. Megszerzem DVD-n angolul oszt kész mert semmi kedvem éveket várni az új részekre