Részletek a WarCraft filmről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figliar
Én azt mondom hogy a Hordások szemszögébõl kellene megközelíteni a dolgot, de így viszont a vérbeli Alliancesoknak nem tetszene majd szerintem,legjobb lenne ha mind2jük szemszögébõl, mert amúgy meg a Hordások lennének a gonoszak holott ez egyáltalán nem így van

élõszereplõs lesz nem CGI

A vizuális látvány miatt aggódok én a magam szerény szemszögébõl. A CGI alapvetõen szar. Nehéz vele igazán értékes mûvet alkotni. Viszont bíztató hogy mind a Blizzard, mind a Legendary olyan, hogy próbálják ezt a hátrányt ledolgozni. Remélem sikerül.
Ez igaz. Meg a Blizzard nem oylan hogy csak úgy eladják ajogokat aztán mindenki azt csinál vele amit akar... Valszeg komolyan felügyelni fogják a munkálatokat és ha valami nem tetszik nekik akkor szólnak...
felejthetetlent alkotott, az RPG-k közt, mert ez a gyalázatot sose felejtem el, wow, mint rpg <#taps><#falbav>
MrPrise
"az RPG mûfajában felejthetetlen klasszikusokat alkotott meg."
Ez picit így erõs, annak legalábbis akinek nem a Diablo jelenti az RPG-t...
"Felejthetetlen klasszikus a mûfajban" pl. a Bard's Tale (a régi, nem az új...), EOB, Wizardry, Dungeon Master, Fallout. Egy Wizardry online lenne az igazi.

Akit esetleg érdekel...

Warcraft történelem.doc
egy fórumról ollóztam össze.. összefoglaló jellegû iromány 35 oldalon, de nem a teljes történelem. (a postoló nevét sajna nem tudom, ezúton is sorry tõle)

Wow helyszínek.doc
a világ bemutatás képekkel.

továbbá olvasható a worldofwarcraft.hu oldalon is történelem az Ismertetõk menüpontban.

Csemegézzetek!
Az igényességrõl annyit, hogyha csak a negyedét ültetik át a filmbe a kidolgozott wow világának, akkor is iszonyatosat fog robbantani... HA valaki olvasta a wow történelmét az tudja miért. Van olyan jó mint a Gyûrûk Ura vagy más Fantasy világé. Több könyv is van belõle szóval a jó story adott, a Legendary Pictures és a Blizzard animátorai ha összedolgoznak akkor a látvány is topon lesz...

Én nagyon nagy durranásra számítok majd... és legalább 2 folytatásra 😄
A wow filmben szerepelni fog Thrall és lesz benne még 1 ütõsebb hordás hõs is... így a horda kedvenceknek is meglesz a betevõ falatjuk. De az is írták, hogy Nem gyûrûk-ura szerû film lesz (1 küldetés), hanem harcokra és egyéb cselekmény szálakra bomló filmet akarnak csinálni. (szerintem amire gondolnak az hasonló lehet a katonák voltunk c. filmhez, ahol mindkét tábor szemszögébõl mutatták be a csatát.)
Most volt Blizzcon, Metzen megmondta, hogy igényes filmet akarnak csinálni. Mint tudhato a Legendary Pictures fogja csinálni a filmet (Batman Begins, 300), Blizzard és Legendary oldalról is az a nyilatkozat jött, hogy olyan filmet akarnak amitõl mindenki padlózik, ígéretek szerint igencsak rá fognak gyurni a látványra és a storyra is. Én hiszek nekik.

Hát én speciel egy StarCraft filmnek jobban örültem volna.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Troll
Nem hiszem, hogy a Blizzard sokat kockáztatna anyagilag a filmmel. Nem õk csinálják, csak eladják a jogokat valami nevesebb filmgyárnak. Ha szerencsénk van, a sztorit azért felügyelik, nehogy valami bõdületes baromság legyen a végeredmény csillivilli látvánnyal.

Nem a Blizzard fogja finanszírozni a film nagy részét, hanem egy stúdió (pl Fox).
Hedgehunter
Meg a christpher lambertes diablos filmet... resident evil, bloodrayne is jatek volt elobb....<#papakacsint>
azért az jó, hogy nem uweboll esett neki -mint bolond az anyjának

Azt mondták, még nincs rendezõ, de ha a Mester akkor épp ráér, talán õt kérik fel. <#nemtudom>
Meg a Street Fightert...😊

Egyébként ezt a béna képregényszerû Warcraft design-t nem hiszem, hogy át tudják rakni filmre is.
és elfelejted a Mortal Kombat filmet😉

100 milka kb 1 hónapban jön nekik... szal....

Az elsõ film allis lesz, a második lehet hogy akkor hordás😊 Ja és azt is mondták hogy az elsõ filmben nem lesz mind a 10 faj feltüntetve, sõt. Ha belegondol az ember kb 6-7 lehet a max ami benne lehet, valszeg ennél is kisebb szám lesz az elsõ filmben.

Toughtful
Egyrészt nem a WOW-on alapul, hanem a Warcrafton - ez lényeges lehet - másrészt meg két órásra saccolták a BlizzCon-on, ami max. 120 perc az én olvasatomban 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

edios
Jó sok pénzt összehalmozott Blizzard, hogy csak úgy 100+ milkás filmet kezd el gyártani. Remélem nem mindent egylapra üzletpolitika, mert akkor csúnyán megbánhatják a dolgot utólag.

Meg aztán nem sok játékból készült eddig gigaprodukció, pláne élõszereplõs. (Final Fantasy: Spirits Within mondjuk jóval meghaladta 100as határt, de az CGI, valamint nem is játékadaptáció igazából.)

Szóval ez egy újabb (vissza(?😛))fejlõdés a filmtörténelemben!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nekem jobben tetszene, ha a horda oldaláról közelítenék meg a dolgokat.

gothmog
azért az jó, hogy nem uweboll esett neki -mint bolond az anyjának.

Rykov
Ezaz, alázzák tovább a játékokat...

err... http://cryptozone.extra.hu

Más sikeres dolgoknál is így van... ha már a diákokat meg az iskolaszereket hoztad fel példának akkor mennyi pókemberes meg pokemonos meg mittom én milyen táskát, tollat, ezt azt látni a boltok piacain. Ez sztem nem újdonság, csak ritka (vagy ritkább) hogy egy pc-s játékkal történjen ez nem pedig egy mesével, vagy filmel vagy hasonlóval

Requiem88
A csapból is WoW folyik lassan... Aztán jönnek a WoW-os iskolaszerek diákoknak, WoW-hamburger a MCDonalds-ban ("minden hordás ilyet eszik!"), WoW-ra kifejlesztett laptopok, hogy sehol se gyötörjenek elvonási tünetek. Azért ez már gáz.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Hát pedig ez pont olyan sztori, amit mind2 szemszögbõl érdemes lenne megvizsgálni...Egyik film Alliance, a másikban meg akkor mehet egy Orc Warrior 😊