261
Need For Speed
-
moralosan #21 kivevés...
szép szó -
#20 Bulba jóvoltábol megszereztem a zenét, akinek kell az innen letöltheti!!! Kössz BULBA KÖSSZ (ha akarjátok akkor a játékot is feltehetem) -
#19 Nekem megvan az összes NFS zenéje 4ig:) Nagyon jó zenék:) -
Nuki #18 nekem tört verzsönöm volt, ezért sehol sem szólt zene :(
ja és a dzsungeles pályánál mindig kifagyott a játék... -
blackgamer #17 most hirtelen nem találom a cd-t, amúgy egyik pálya zenéje nekem is kéne -
Nuki #16 FZR2000 muhaha :D -
#15 SE = Plusz pályák+autók és 3D gyorsító támogatás. -
#14 Beirod googleba játék nevét és mellérakod a soundtrackot tehát [játékneve]soundtrack -
#13 hehe -
endiboy #12 aza a vicc, hogy nekem xp-n nem ment, de vista-n igen :D -
#11 na azt én is szeretném tudni :D de eddig én akárhány SE-t tölöttem le abba nincs se videó se zene sajnos és ezért kéne a sima vagy a menű zenéje :D mert még régről emléxek hogy qrva jó volt :D -
zoolee #10 Mi a sima és az SE közt a külömbség? -
#9 aha Special Edition de valahova nem tod felrakni a simát? modjuk rapidra? (mert ami nekem van az 101MB szóval a tied simán felmenne mivel az nem special de lehet tévedek -
blackgamer #8 SE? nekem a sima software grafikás van, az mindenen megy elvileg mivel nem használ 3D megjelenítést -
#7 basszus, gondolom vistán nem megy? :D -
#6 amit kültem azzal az a baj hogy fizetős... de csak 160FT+áfa SMS-el :D -
#5 jah mondjuk privibe nyomjad a linket léccy :)
De sztem biztos vannak iylen különböző zene kiszedő programok. -
#4 húúú az király.És eseleg tudsz linket adni honnan szedhetném le? :D :D :D
És akkor tudnék segíteni a zene kivevésbe. -
#3 a-a, ez megy XP-n (kicsit nosztalgiázgatom) -
#2 és ez megy XP-n? :)
Vagy te egy külön gépen tolod amin 98-as rendszer van? :) -
#1 Hi all!!!
Azért nyitottam ezt a totyikot mivel még nem volt NFS2-es topik csak 1 meg az összes többi de a 2 nincs :D no de nekem a menü zenéje kéne nem tudja valaki a szám címét? vagy a játék filek között megtalálható? mert én találtam 1 csomo zene filet (asf) de nem tom semmivel lejáccani már tölöttem le hozzá "asf pléyer"-t
Plz help!!! Előre is köszi!!!