261
Need For Speed
-
#61 The Need for Speed (DOS-os, DosBox alatt vígan megy XP-n)
Need for Speed 2
NFS3 Hot Pursuit
NFS4 High Stakes
NFS5 Porsche Unleashed
NFS6 Hot Pursuit 2
NFS7 Underground
NFS8 Underground 2
NFS9 Most Wanted
NFS10 Carbon
-
#60 csak nfs4 nem megy xp alatt, pontosabban alapesetben nem megy xp alatt :-) valahol van 1 leírásom, hogy mit kell csinálni, majd előkotrom -
#59 ne változtassam meg a tápig nevét NFS klasszikusokra? -
#58 hm én nem tom na de akkor melyik volt az az NFS-es aminek a neve HIGH STAKES volt az volt a 4, nem? vagy az 5? -
#57 azt meg hogy?Nekm nem megy...vagyis megy de játék közben kilép és hibát észlel :(
És azt a nemtom miylen nevü fájlt kell kitörölni,ami a grafikán ront :( -
#56 jaja...asszem.Milyenekre gondolsz?Mercedes CLK votl benne az a cabrio,Porsce,Ferrari,stb...nem naon votlak hétköznapi autók benne :D -
#55 NFS4-be voltak a teljesen hétköznapi autók? -
#54 nekem file kitörlése nélkül megy a 2000 :D -
#53 Wááá nekem az iylenek mindig is örök kedvencek fognak maradni.De a legjobb sztemaz NFS 4
OFF
Tud valaki hozzá valami oylan cuccost amin futna XP-n?
No meg az NFS 5 Porsce-hez hogy ne keljen kitörölni az XXX nevü fájlát hogy menjen XP-hez?
ON -
#52 msotmár jó....húú a graf de fura meg ezek :D -
#51 kicsomagolás a megadott mappába -
#50 magyarul a extract to specified folder? :D -
#49 milyen cd-t? elindítod a winrart, a nfs2se.part01.rar fájlon jobb egérgomb, majd "extract to specified folder" menü, ok gomb és már bontja is kifele, milyen rl00-ról beszélsz? -
#48 de kéri a CD-t kibontáskor...az RL00-sat.Ami nincs meg :S -
#47 csak be tudtok húzni egy cd-kép fájlt daemon toolsba, nem? onnan meg már egy játék telepítése szerintem nem okoz gondot... -
#46 PLEASE írd le te hogy inditod el.Mert nekem nem CD-kép fájlos :S -
#45 hát igen. -
Nuki #44 de dehát ezt a játékot sehol sem lehet már kapni... ha leírja azt hogy használj pl: daemon tools-t vagy akárhogy, akkor az csak nem akkora nagy baj. -
#43 hát igen.De kissé warezosnak számit nem? :D -
#42 de az amit te tettél fel az nem jó.Lemez olvasási hiba.Ezt írja ki. -
#41 no comment... cd-kép fájl, ismerős? -
#40 #36 ebből a hszből szedjétek le :) -
Nuki #39 ide is leírhatja :) -
#38 hogy kell elinditani?privibe írd már le :D
Mert amit tartalmaz azzal nemtok mit csinálni :S -
#37 zsír vagy ember :D -
#36 felért má' -
#35 zsír fazsa állat :D -
#34 töltöm felfele... -
#33 nekem meg elvileg mára kellet volna felrakni rapidra de nekem valahogy 10% utána lefagy és utána 0.0kb/s megy fel addig meg 120al... -
#32 megvan, 1:08, rakom fel a weblapra folyamatosan, csak nemnagyon akar haladni, mint az látszik :-) -
#31 Az öt asszem nincs meg utána megvan mind MWig carbont azt se tudom milyen zenék vannak benne nfs u-tól bénák a zenék a régiek jobbak voltak -
#30 NFS 5-ből Morphadron - Warm Storage nincs meg neked teljes hosszúságban? nekem 56 másodpercnél megáll a zene, pedig lenne még belőle! :| -
#29 Holnapra feltöltöm rapidra 2 részletbe az NFS2Se-t -
#28 azt a címet nekem is küldd már el lécci privátban!
thx -
#27 Én most szedtem le rapidról a "sima" Nfs 2-t. Viszont lasssssaaaaaan megy :( Nem akadozik, csupán be van lassulva :(
Valaki tudja mi lehet a baja? -
#26 nekem is néha villan a kép meg minden ami tud mozogni elfeketedik főleg verseny közbe a "keretek" -
#25 komoly game, de nekem bebolondúl xp-n :( -
bacow #24 hello valaki nem tudná feltölteni a játékot mert nagyon kéne régen sokat toltam vele és megint szeretnék nyomulni vele -
#23 nekem meg carbonig -
#22 ez egy isten játék, anno nagyon sokat játszottam vele :-)
ehh soundtrack