NFS klasszikusok
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na azt én is szeretném tudni 😄 de eddig én akárhány SE-t tölöttem le abba nincs se videó se zene sajnos és ezért kéne a sima vagy a menû zenéje 😄 mert még régrõl emléxek hogy qrva jó volt 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mi a sima és az SE közt a külömbség?
aha Special Edition de valahova nem tod felrakni a simát? modjuk rapidra? (mert ami nekem van az 101MB szóval a tied simán felmenne mivel az nem special de lehet tévedek
SE? nekem a sima software grafikás van, az mindenen megy elvileg mivel nem használ 3D megjelenítést
amit kültem azzal az a baj hogy fizetõs... de csak 160FT+áfa SMS-el 😄
jah mondjuk privibe nyomjad a linket léccy 😊
De sztem biztos vannak iylen különbözõ zene kiszedõ programok.
De sztem biztos vannak iylen különbözõ zene kiszedõ programok.
húúú az király.És eseleg tudsz linket adni honnan szedhetném le? 😄 😄 😄
És akkor tudnék segíteni a zene kivevésbe.
És akkor tudnék segíteni a zene kivevésbe.
a-a, ez megy XP-n (kicsit nosztalgiázgatom)
Hi all!!!
Azért nyitottam ezt a totyikot mivel még nem volt NFS2-es topik csak 1 meg az összes többi de a 2 nincs 😄 no de nekem a menü zenéje kéne nem tudja valaki a szám címét? vagy a játék filek között megtalálható? mert én találtam 1 csomo zene filet (asf) de nem tom semmivel lejáccani már tölöttem le hozzá "asf pléyer"-t
Plz help!!! Elõre is köszi!!!
Azért nyitottam ezt a totyikot mivel még nem volt NFS2-es topik csak 1 meg az összes többi de a 2 nincs 😄 no de nekem a menü zenéje kéne nem tudja valaki a szám címét? vagy a játék filek között megtalálható? mert én találtam 1 csomo zene filet (asf) de nem tom semmivel lejáccani már tölöttem le hozzá "asf pléyer"-t
Plz help!!! Elõre is köszi!!!
← ElőzőOldal 6 / 6