NFS klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy esetleg beszerezni tudja-e valaki, jó lenne ha ez meglenne, még a mai napig szinte ez a kedvenc NFS-em😊
Elõre is köszi a válaszokat!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kezeket fel, aki benne van, és aztán írok a modiknak, h nevezzék át 😄
DOS/4GW Protected Mode Run-time Version 1.97
Copyright (c)Rational Systems, Inc 1990-1994
Vajon mi a gond, segítene vki, hogy kell elindítanom?, please 😞
Amúgy megvan a sima nfs is, az fut xp-n minden buherálás nélkül csak nincs hang. Ott mi lehet a probléma, nem tudja valaki?
Roadblock kicsit macerás. Nekem úgy tûnt hogy fix helyekre rakja le, de általában üldözéssel már elérem a célom, így nem nagyon használtam.
ALIEN kösz a linket
Nyáron még futott mindegyik rész a gépen.
Most meg az 1,2,4 részek megdöglenek vagy el sem indulnak ilyen hibával: dwwin exe meg egy sorszám. Mi a fene ez a dwwin? Fél éve még nem volt ilyen problémám. Nálatok volt már ilyesmi XP alatt?
Én az eredeti verziót az istenért se tudom mûködésre bírni 32 bites XP Pro SP3 alatt, tavaly mintha mûködött volna, lehet a NET Framework 3.5 miatt nem megy most? (akkor 2.0 volt fent)
Viszont úgy rémlik, hogy én az XP patchtõl független No-CD megoldást próbáltam és használom - ugye át is kell másolni pár könyvtárat a CD-rõl.
És ez biztos hogy menni fog?Mert egyszer csinálgattam iylen kütyü mütyüzést hogy menjen XP-n és volt hogy kilépett :S
pedig eredeti :S
Innen kell neked a Run NFS4HS in WinXP/2000/NT vagy a Run NFS4HS in WinXP/2000/NT without CD. Hardveres gyorsításhoz pedig a NFSHS Fast Graphics Patch.
innen
Az az NFS 2 SE meg játszható lenne 3D-s gyorsító módban? Mert az én SE-m nem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De pl a Bomber az asszem az alap NFS2-ben is elõhozható volt kóddal:
Jah egyébként a képek hétvégén készültek. Így néz ki az NFS2 3Dfx-l 😊 1280x1024-s felbontáson 😊
Még több kép
Eszméletlen nosztalgia 😊 Kb lehettem 11 éves ötödikes, mikor elõször nyomtam vele, mekkora játék 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De javaslom amúgy, hogy ha nincs engedélyezve tûzfalban a játék, akkor engedélyezd. Meg ha nem tetted fel a kérdésed a játék topikjába, akkor ott is tedd fel.
Amúgy elég csapatós egy pálya az a bónusz pálya, az viszont tetszik. És igen itt is látom azt az érdekességet, ami nálam is van játék közbe, hogy ugratásoknál az autó mindig ugyanolyan szögben bedõl kicsit bal irányba, de a földetérkezést nem befolyásolja.
Amúgy nálad mûködik?