My Chemical Romance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
nem ismerem kifejezetten az együttest, csak a legutóbbi albumukat hallgattam meg párszor, de szerintem soha nem állították magukról, hogy bármi közük lenne az emohoz. aztán persze jött a nagy emo divathullám, és a zenéjük annyira távol sincs azért a mûfajtól, ezért szvsz inkább kerülték a témát, hogy ne üldözzék el se a mûfaj kedvelõit, se az ellenzõit, gondolom marketing is van a dologban. mostpedig megaszonták a magukét. igazából szerintem mindenki leszarja, aki csak azért akar hallgatni egy zenét, mert az emo, az beteg. gondolom nekik is ki volt már a faszuk az egész emo/nem emo témával.
aztán ezt nézzétek!(taking back sunday is köztük van)(ami majd az utolsó linknél lesz lényeges)
végül ezt!..mcr top friends között ott van a taking back sunday zenekar is,ami az emoxcore.com barátai között volt!
ezzel nem arra akartam célozni,hogy az mcr emo,csak kicist furcsa,hogy nemrég arról hallodtam,hogy ez a zenekar ezt a stilust "egy nagy szar"-nak nevezte,közbe meg az emoxcore.com,és egy emo zenekar barátja is....másrészt..azt is olvastam,hogy gerard way régebben depresszióban szenvedett...valószinüleg azrt tartja az emot egy nagy szarnak,mert õ is azthiszi,hogy a lényege a depi..de ha ez igaz,akkor miért tartja szarnak a stilust,ha õ is depiben szenvedett?ha ez télleg igaz,akkor elég szánalmas,viszont nekem van egy olyan érzésem,hogy ez az egész egy átverés..(ami nem biztos,de ezt csak úgy mondtam)..ez is egy hülye kamu,amit a magyarok találtak ki,gondolom azért,hogy átverjék a kis tiniket...másrészt van egy video,ahol a zenekar véleményt mond a stiilusról,csak az a baj,hogy nem tudom leforditani...beilleszthetném a linkjét,de valószinüleg mindenki csak azt irná,hogy "gerard ezt mondta,meg azt mondta,és igen,szarnak találja a stilust"(és közbe meg lehet,hogy pont ellenkezõleg)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Bár tévét se nagyon nézek, szal <#gonosz1>#gonosz1>
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem a vivából meg a bravóból kell tájékozódni, mert az MCR igenis jó zenét csinál (többnyire). AZ emóhoz meg nem sok köze van, leszámítva a sok emós rajongót.
KoЯn
ez legalábis a kinéztük alapján... zene alapján... nem tom nem hallgatom... egy számukat hllgattam az kicsit emos...
Amiért az mcr-t emónak nézik, az a Famous last words és az I don't love you... Azok tényleg azt sugallják, hogy emósok. A külsejük meg fõleg.
KoЯn
Hasonlítsd össze pl. a Tokio Hotallel, ha már az emót felhoztad.
Arról meg sajnos nem tehetnek, hogy sok emós gerjed a zenéjükre, bár a küllemükön lehetne mit javítani.
KoЯn
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fan)
KoЯn
metalcore: as i lay dying, caliban stb
hardcore: hatebreed, throwdawn, job for a cowboy stb stb.
szóóva' . sõt pink ployd-al is kedveskedek a receptoraimnak. és nem kell lebuzizni. ami jó az jó. kétségtelen. aki emiatt néz le engem (másokat) az a legszánibb tömegtermék-pózer a földön.
u dont have to listen anybody else but me
peace
Zizou5 monta hogyez az egyetlen emocore zene, amit meghallgat. Erre te kérdezted melyik az, mikor nem eyértelmû, hogy az az együttes, amnek a topikjában vagy?:)
Btw. MCR elég ratyizene, kb olyan mint a Mika :D:D:D (jah az énekes meg mint valami retardált fõleg szõkehajjal és kifesetett szemmel :D)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
amúgy csak én vagyok az egyetlen, akit nem érdekel, hogy hogyan néz ki a kedvenc együttese, meg nem azt nézem milyen stílus is pontosan, hanem élvezem ahogyan játszanak?
nem tõled vártam a választ (tudom, hogy bárki írhat, de attól még hagyjámá)
György
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
u dont have to listen anybody else but me