Két-három éven belül jöhet a Wii HD

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drizzt1666
Hiába a jó vas, ha nincs jó játék rá. Ds is azért lett hatalmas siker mert naponta 4-5 új játék is jön ki rá és kb 2 havonta akad ezek közül 1-2 igazán jó game.

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

NEXUS6
Azért attól szerintem nem kell sokat várni, hogy egy 480p-s gámát felskáláznak 1080p-re. Max eltünnek a recék a poligonok széleinél, feltéve ha ugye elötte nem használtak AA-t. Meg kicsit szebben néznek ki a texturák.

Monnyuk a DS meg a Wii is rávilágított egy fontos dologra, hogy hol tart az átlagjátékos (casual gamer) igényességben a grafikát illetõen. És most lehet vitatkozni, hogy dehát a játékmenet az azért fontosabb, amitt én is tisztaszívvel aláírok. De ha számításba vesszük, hogy azért az ember az infók 90%-át a szemén keresztül kapja, akkor az sajna jelent valamit, mégpedig hogy a többség ezexerint megelégszik egy sokkal egyszerûbb iformációs térrel.
Monnyuk ugye az is igaz, hogy hiába találták fel a festészetben 2000 éve a perspektívikus ábrázolást, ez közel sem azt jelenti, hogy mára mindenki leonárdó.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ha jól emlékszem azt írtam hogy jelenleg több játék van wii-re mint ps-re.

"idén jön a metroid3, a super mario galaxy, a super smarh brosh brawl, a dragon quest sword, a resident evil umbrella ch, a forever blue" és így ennyi is a lista,de lényeg a lényeg ha majd jön játék ps3-ra akkor kiderülnek itt a dolgok...

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

zola2000
Dehogy is! A cikk arról szólt hogy ha lesz hd wii, akkor a wii játékoknál lehet választani mondjuk 1080p felbontást is, míg a régi wiivel még mindig csak 480p-t ugyanazoknál a játékoknál.
Ja meg bírom az ilyen kommenteket, hogy a wii vissza fog szorulni, ha jön a gta4, mgs4. Miért talán a ds visszaszorult mikor jött az MGS po, gta storyes sorozat pspre, vagy amikor jött psp árcsökkenés? Hát nem. Szerintem max az lesz hogy örülhet majd a sony és az ms, ha 100millió eladott wii mellett lesz 40millió ps3 vagy x360.
Wiire eddig jó volt a zelda, a red steel, a super paper mario, ezzel az irányítással a wiisports is jó, idén jön a metroid3, a super mario galaxy, a super smarh brosh brawl, a dragon quest sword, a resident evil umbrella ch, a forever blue. Ps3ra milyen jó játék van eddig? Resistance, motostorm, idén jön még a lair. Se az mgs4, se a gta4 nem lesz exkluzív.

A

CSOCSO
az a baj a nintendoval hogy mindig csak felig dongolkodik... "jol szerepel ez.. nem csinalunk jobbat.. minek az.. olcso.. viszik mint a cukrot"

holott a Gamecube is otszor jobban fogyott volna ha a faszom panasonic q-t adjak ki helyette.. mindenhol..
"Japánban a Wii négyszeresen túlszárnyalja a PS3-at"

Az lehet, de összesítve meg 6:1-hez az eladási arány 😊

azt se felejtsdük el az összes mostani a Wii tulajdonos kidobhatja a Wii-jét. És veheti meg az ujat. Ez nagyon nagy köcsögség lenne a Nintendo részérõl.

Balumann
2-3 év mulva mások lesznek azért az árak.

Egyébként én láttam a Spiderman 3 -ról wii -s videót, és nekem az is nagyon tetszett :|

scorpeeon
Ha a nintendo kijönne egy PS3 hardverszintû wii-vel és annyival drágábban adni a mostaninál, amennyivel jobb lenne, akkor a milliós határokat súrolná az ára. Mert azt nem szabad elfelejteni, hogy a tudáshoz mérten messze a wii a legdrágább a 3 konzol közül. Ha meg tényleg kijönnek egy új wii-vel éveken belül, akkor hosszantartó móka volt ez az egész: 3 évig egy PC-vel is ki lehet húzni... Amúgymeg szvsz amint kijönnek az olyan nevek, mint GTA4, MGS4, Killzone 2, a wii egybõl visszaszorul.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Azt ne feledjük hogy wii-re több játék van mint ps3-ra de szar@bbnál szarabb@k, esetleg zelda+mario party ami okés de ezeken kívül(ja majd a metroid prime)? Jelenleg csak a jó konstrukcója miatt nyerõ de ha jönnek ps-re az exklúzív címek(ps3-ra gyakorlatilag nincs jó játék)GT5,MGS4,Killzone2 stb akkor már érdemes megondolni egy ps gépet.Na akkor megnézném majd az eladásokat!

Amúgy egyszer arra lettem volna kíváncsi mi lett volna akkor ha mind3 gép egyidõben jelenik meg,lenne rájuk sok game akkor melyik hogy produkál eladásba.Bár ilyen sose lesz...

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

a PS3nak már ott van a sixaxis.. igaz van vele egy nagy bajom.. az eddigi PSezõ pozíciom alkalmatlan sixaxisos irányításra..😛 most már helyes tartással kell ülni.. nem lehet dögleni az ágyban.. 😛

amúgy ez egy enhye lehúzásnak fog tûnni pár embernek.. mi az hogy 3 évente új konzol.. még akkor is ha nintendó..
NEXUS6
Na ja, csak amikor a felturbózottat kiadják, addigra az X360-nak meg a PS3 nak is lesz már valami egyedi kontrollere, árban is annyiért lesznek, plusz lesz hozzájuk egy csomó HD generációs anyag. Onlinéban meg mind az X mind a PS3 fényévekre lesz a Nintendotól, egyéb szolgáltatásokról nem is beszélve. Szal nem egyértelmû, hogy sikeres lesz.

Nem biztos az sem, hogy a jelenlegi Wii addig kihúzza. Szerintem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Balumann
Teljesen logikus lépés. Mostmár majd azt se mondhatják a ps3 és x360 mániákusok, hogy azért az, mert jobb a grafikája, meg hd, stb...

← ElőzőOldal 2 / 2