Férfiak a konyhában

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheaper
😄DD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Gabesz amd64
szakács vagyok 😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

én votammá-4!!
<#banplz>

-tRs-Landor

Dynamic
Nem értem mi olyan nagy ördöngõsség a fõzésben.Elõveszem a szakácskönyvet és simán meg csinálok belõle bármit.Persze, ha nem túl extravagáns vagy pepecselõs😊Jó, mondjuk én már 10 éve külön élek a szüleimtõl, de otthon is magamnak kellett megcsinálni a kaját, mosogatni, takarítani stb. mert nálunk nem úgy volt mint sok más elkényeztetett osztálytársamnak ahol anyuci még a kenyeret is megkente pistikének, aki így 18 éves korában az önálló életre még teljesen alkalmatlan volt.
Davidus
régen pizza ment de mióta egészségesen kajálok azóta fõtt csirke mell+rizs/zöldség😊
azért fõtt mert még a sült csirkém is szar😄
a rízsbe keverek mindenféle szószokat így van valami íze mert amúgy a fõtt csirke mell kb olyan mintha a nagy semmit ennéd😄

V9ykn8_TZL0

Kandurex
kétszer is megkenem a vajas kenyeret, ha arról van szó<#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én szoktam fõzni néha
ienek hogy rántotta, smack meg zacskós szarok ezek alap dolgok de szoktam spagettit, túróstésztát, gofrit, tejberizst meg még egy csomó finomat csinálni
Sanyix
Én ki tudom venni a kaját a hûtõbõl, ha kell megmelegíteni, de ennyi 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gvarga12
nekem eleg jol megy
lassan 4 eve elek egyedul, es eddig meg mindegyik exemnel jobban foztem
viszont anglia irorszagban eltem elek, ahol a szaraz tevesz*rt ugyan ugy megennek mint a Chip Shop-bol a hulladekot 😞
szoval itt csak a nemet barataim akik valamennyire ertekelik a foztomet
meg par europai ismeros es a delafrikaiak azok tudnak meg jokat enni 😊

egyebkent mostanaban Shrimps Pire Pire ezzel vaganykodom meg kezdek megbaratkozni az elso tavoli keleti izzel Chutney, elsore nagyon fura volt de van egy barackos paradicsomos ami eleg jo 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

mucsácsó
nem eszem semmit, úgy 😄
kakaó amúgy jah...de én még a tojást sem tudom eltörni rendesen<#idiota><#idiota>
jah

schrank
ne hogy már felülbíráld az újgazdagok ízlésvilágát õk dzabják meg mihez mit trendi inni <#pias><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SimaSuna
anno ment a Floyd és Jamie Oliver a spektrum TV-n.
onna lestem el dolgokat..
pörköltbe kicsi vörösbor..
rántott húshoz is jó..de a fehér is megteszi.
igen a szárnyasokhoz fehér illik..
halat meg nem eszek 😊
😊

PyRex
mármint mellé inni? mert az csak a vöröshúsokhoz passzol. szárnyasokhoz és halhoz inkább a fehér 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

SimaSuna
anyámék elváltak 4éve..közbe apám meghalt..most 1dül vagyok..muszály valamit enni..
rántotta/löncshúsos tojásos hagymás kaja/bundáskenyér
de nyitott vagyok a jobb kajákra is.
a pótanyámat szoktam oktatni néha hogy hogyan is csinálja a pörköltöt jóra..vörösbor powa!
minden húsféléhez vörösbort ajánlok 😊

hát én csak átjárok a konyhán, nem nagyon állomásozok ott 😄

shaba23
Érdekelne, hogy ki hogyan áll helyt a konyhában, ha nincs otthon anyu, vagy az asszony.
Én magamról tudom, hogy jó teát/kakaót/bundáskenyeret/rántottát tudok csinálni, de ennyi, ezzel kimerült a repertoár. Szóval srácok, ti hogy vagytok ezzel?
← ElőzőOldal 2 / 2