Férfiak a konyhában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
azért fõtt mert még a sült csirkém is szar😄
a rízsbe keverek mindenféle szószokat így van valami íze mert amúgy a fõtt csirke mell kb olyan mintha a nagy semmit ennéd😄
V9ykn8_TZL0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ienek hogy rántotta, smack meg zacskós szarok ezek alap dolgok de szoktam spagettit, túróstésztát, gofrit, tejberizst meg még egy csomó finomat csinálni
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
lassan 4 eve elek egyedul, es eddig meg mindegyik exemnel jobban foztem
viszont anglia irorszagban eltem elek, ahol a szaraz tevesz*rt ugyan ugy megennek mint a Chip Shop-bol a hulladekot 😞
szoval itt csak a nemet barataim akik valamennyire ertekelik a foztomet
meg par europai ismeros es a delafrikaiak azok tudnak meg jokat enni 😊
egyebkent mostanaban Shrimps Pire Pire ezzel vaganykodom meg kezdek megbaratkozni az elso tavoli keleti izzel Chutney, elsore nagyon fura volt de van egy barackos paradicsomos ami eleg jo 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
kakaó amúgy jah...de én még a tojást sem tudom eltörni rendesen<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
onna lestem el dolgokat..
pörköltbe kicsi vörösbor..
rántott húshoz is jó..de a fehér is megteszi.
igen a szárnyasokhoz fehér illik..
halat meg nem eszek 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
rántotta/löncshúsos tojásos hagymás kaja/bundáskenyér
de nyitott vagyok a jobb kajákra is.
a pótanyámat szoktam oktatni néha hogy hogyan is csinálja a pörköltöt jóra..vörösbor powa!
minden húsféléhez vörösbort ajánlok 😊