68
avagy ha nincs otthon anyu vagy az asszony.
-
#28 vöröset csak vad rántottához fehéret meg szárnyas vagy hal omletthez -
#27 jójó, tudom...vörösbort kellett volna -
#26 -
#25 hát aki rántottára kakaót vedel annak már annyira mindegy ... -
#24 mivel én is az egészséges táplálkozás híve vagyok, ennek szellemében csináltam ebédet: császárszalonnás/virslis/zöldpaprikás rántotta sok reszelt sajttal + ketchup, +3 zsemle + 1/2 liter kakaó :)
a desszert az gyári volt, müller csokis rizs:)
most kicsit nehezen szedem a levegőt, jó lenne egy sör, csak a kakaó miatt nem hiszem hogy jót tenne.) -
#23 hát kb...
-
#22 lol a kockája :DD:D
Most erről kapásból az a WoW-os South Park rész jutott eszembe, mikor a Cartman mutterja odaviszi azt a lavort, hogy szarnia kell, mert nem tud elmozdulni a WoW elől :DDD -
blackgamer #21 Sütés, főzés a konyhában topik, ide is lehet gyülekezni -
#20 pl most haverom..22..anyuci reggeli kávét az ágyba viszi neki..kaját is..
helyette kitakarít...ő csak wow-ozik^^ -
Dave0092 #19 hát én a héten eldöntöttem hogy pizzát csinálok, full egyedül, megis csináltam 14 éves létemre, és finom lett nagyon :) -
#18 :DDD -
#17 szakács vagyok :D -
Landor #16 én votammá-4!!
-
#15 Nem értem mi olyan nagy ördöngősség a főzésben.Előveszem a szakácskönyvet és simán meg csinálok belőle bármit.Persze, ha nem túl extravagáns vagy pepecselős:)Jó, mondjuk én már 10 éve külön élek a szüleimtől, de otthon is magamnak kellett megcsinálni a kaját, mosogatni, takarítani stb. mert nálunk nem úgy volt mint sok más elkényeztetett osztálytársamnak ahol anyuci még a kenyeret is megkente pistikének, aki így 18 éves korában az önálló életre még teljesen alkalmatlan volt. -
#14 régen pizza ment de mióta egészségesen kajálok azóta főtt csirke mell+rizs/zöldség:)
azért főtt mert még a sült csirkém is szar:D
a rízsbe keverek mindenféle szószokat így van valami íze mert amúgy a főtt csirke mell kb olyan mintha a nagy semmit ennéd:D -
#13 kétszer is megkenem a vajas kenyeret, ha arról van szó -
Mirk #12 én szoktam főzni néha
ienek hogy rántotta, smack meg zacskós szarok ezek alap dolgok de szoktam spagettit, túróstésztát, gofrit, tejberizst meg még egy csomó finomat csinálni -
#11 Én ki tudom venni a kaját a hűtőből, ha kell megmelegíteni, de ennyi :D -
#10 nekem eleg jol megy
lassan 4 eve elek egyedul, es eddig meg mindegyik exemnel jobban foztem
viszont anglia irorszagban eltem elek, ahol a szaraz tevesz*rt ugyan ugy megennek mint a Chip Shop-bol a hulladekot :(
szoval itt csak a nemet barataim akik valamennyire ertekelik a foztomet
meg par europai ismeros es a delafrikaiak azok tudnak meg jokat enni :)
egyebkent mostanaban Shrimps Pire Pire ezzel vaganykodom meg kezdek megbaratkozni az elso tavoli keleti izzel Chutney, elsore nagyon fura volt de van egy barackos paradicsomos ami eleg jo :) -
#9 nem eszem semmit, úgy :D
kakaó amúgy jah...de én még a tojást sem tudom eltörni rendesen -
donoki #8 jah -
#7 ne hogy már felülbíráld az újgazdagok ízlésvilágát ők dzabják meg mihez mit trendi inni -
#6 anno ment a Floyd és Jamie Oliver a spektrum TV-n.
onna lestem el dolgokat..
pörköltbe kicsi vörösbor..
rántott húshoz is jó..de a fehér is megteszi.
igen a szárnyasokhoz fehér illik..
halat meg nem eszek :)
-
donoki #5 :) -
#4 mármint mellé inni? mert az csak a vöröshúsokhoz passzol. szárnyasokhoz és halhoz inkább a fehér :) -
#3 anyámék elváltak 4éve..közbe apám meghalt..most 1dül vagyok..muszály valamit enni..
rántotta/löncshúsos tojásos hagymás kaja/bundáskenyér
de nyitott vagyok a jobb kajákra is.
a pótanyámat szoktam oktatni néha hogy hogyan is csinálja a pörköltöt jóra..vörösbor powa!
minden húsféléhez vörösbort ajánlok :)
-
donoki #2 hát én csak átjárok a konyhán, nem nagyon állomásozok ott :D -
#1 Érdekelne, hogy ki hogyan áll helyt a konyhában, ha nincs otthon anyu, vagy az asszony.
Én magamról tudom, hogy jó teát/kakaót/bundáskenyeret/rántottát tudok csinálni, de ennyi, ezzel kimerült a repertoár. Szóval srácok, ti hogy vagytok ezzel?