3817
-
MauroN #775 Van már offtopic. -
#774 Csinálni kéne a játéknak egy OFF-topikot is, mert rossz nézni a sok warezos szenvedését. -
mester1987 #773 indítófájlok, főfájlok, alkalmazásfuttató fájlok! -
newc22 #772 Mit jelent az hogy hiányoznak a Bináris fileok?! -
Csokis #771 WarezBB-n! Nem fake, csak ez a Steam-es előtöltés, amiből ugye hiányoznak a bináris file-ok, na meg ugye a crack is. Egyelőre én nem töltöm, ráérek. -
balika16 #770 Nekem ennyit megér, 22 gb nem hamar ér le nekem:( -
#769 Letöltheted, de ha a RAGE is az, crack hiányában max. nézegetheted a gépeden a file-okat... (bár pár nap, és az is lesz) -
balika16 #768 Belenéztem és tényleg a játék fájlok4 :) -
ricsa008 #767 jó lesz kerüljön fel valamelyik hazai oldara is aztán mire lejön lehet lesz crack :D -
balika16 #766 Kiszivárgott! -
#765 RLSen nincs semmi, szóval gyanítom, hogy fake.
Mellesleg ilyen névvel le sem töltenék semmit, de te tudod. -
strebacom #764 A "LeAKED" az mit jelent?? -
balika16 #763
Jön ez! :) -
newc22 #762 Hol táláltál rá?! -
hapi #761 Azért a videón nagyon erős "textura popping" van. Már benyit az ajtón, és belép mire az ajtó nagy felbontású textúrája megérkezik Pl. -
Csokis #760 RAGE - LeAKED | 22GB | FULL ENG /ESP /FR, már csak crack-re kell várni! -
#759 Nekem meg pont a F3 jött inkább be igaz ezt még csak videokban láttam úgyhogy még változhat a véleményem. -
Akra #758 Nem tudom nekem ez a RAGE érzés(Tech5) motor által készített világ jobban bejön, mint anno a F3 megjelenítése. Nem tudom ha ilyen világban kellene élnünk mi lenne :D -
#757 Ugye, hogy ugye? :) Nekem túl meseszerűen hat az egész, valahogy nem tudom ezt a grafikát összeegyeztetni a posztapokaliptikus világgal na de hát ugye ez meg már legyen az én gondom. :) -
#756 Nekem tetszik.Igaz túl mesterkéltnek vélem mert eléggé klappol nem igen látni recét legalábbis a korábbi fasza minőségű videókban.
-
#755 Ő Rajman :D Nekik osztogatják a készítők a tesztpéldányt. Szal nyugi, nem warezzal nyomja -
#754 Fejezd már be ezt a baromságot.Mindenki tudja hogy van warez,de nem számottevő bármennyire is azt látod ilyen meg olyan torrent van.Na és?
Konzolon eladnak belőle a néha több hetes warez megjelenés ellenére csak mondok 3 milliót addig pc-re meg ugyanabból kb 1 év alatt sem éri el az 1 millát se.
-
#753 JA vagy már kijött? Akkor nem szóltam. -
#752 Amúgy nem tudom de nekem túlságosan steril a grafika, mintha valami stúdióban játszódna az egész. Csak én érzem így? -
#751 Micsoda? Lehetetlen. Hiszen konzolra nincs warez. Tuti valami fake cucc, photoshop. -
#750 na ezt nem nézem meg :D -
#749 Azért alternatívák vannak :) Pl. tök poén lenne ha lenne a játékban bringa, vagy legalább motor nem csak ilyen hülye homokfutó :) -
#748 Az első 40 perc
-
#747 Főküldi 15 mellékküldikkel akár 25 óra is lehet! -
mester1987 #746 egy tucat patchre kell majd számítanunk egy ilyen nagy terjedelmű játéknál -
#745 Milyen hosszú lesz amúgy, hány órát mond az ID? Lehet hogy megvenném, nem tudom eldönteni:S -
#744 Szerintem rá leszel kényszerítve,mert gyalog nem sokáig jutnál a kocsis banditák kereszttüzében! -
#743 Nagy világa lesz, ezért illő betenni a kocsikázást. Pesttől Pozsonyig te sem mennél gyalog :D -
hiper KOCKA #742 Erre az autókázásra rákényszerít minket a játék? Vagy alternatív lehetőségként gyalogolhatunk is? Az nem jó ha csak a kocsival lehet közlekedni és muszáj mindig magunkkal "cipelni" minden továbbállásnál... mert végül is nem a Toca driver-el akarok jáccani. -
#741 Autókázós részekről mindig a DNF jut eszembe, ott hogy szidta mindenki milyen szar, hát videok alapján ez sem sokkal nyújt többet max ,hogy itt lehet lőni is. -
Sheol #740 Értelek.
Nyilván ízlések és pofonok, én több realitással, nagyobb kihívással jobban élvezném valószínűleg. -
rumkola #739 nálam meg pont hogy jó dolog, arcade, nem töri meg a lendületét a játéknak...
nem szimulátor lesz ez -
Sheol #738 Az autókázós részek eddig elég primitívnek tűnnek.
A fejtetőre érkező, majd magától talpra álló homokfutó, vagy a frontális ütközés után vígan tovaszáguldás nálam egyáltalán nem jó pontok. -
ratgab #737 Főleg a fordulások kiábrándítóak! -
#736 Csak azt nem értem, hogy ha kiadnak egy hivatalos videót, gameplayt, akkor miért nem lehet olyat mutatni, ahol egy olyan emberke játszik, aki tud is. Mert így minden egyes alkalomkor azt hírdetik, hogy milyen fos konzolon FPSezni.