3817
  • mester1987
    vicces
  • Look at the cat
    elkezdtem szedni wupload premiumal de mire lejön még így is :D
  • broman191
    Mindegyik igazi csak nem teljes. :D
  • mester1987
    nekem már mindjárt lejön az igazi, ha az igazi lesz persze
  • zzeN
    Steam-en már lehet pre-load-olni, de csak úgy tűnik USA-ban... 21gb.
  • PunkZoli
    pcsbe? minek?
  • sherlock1

• Ironman2
    Local Co-op pedig jó lenne.Majd gondolom később rakják be
  • mester1987
    hát már nemsokára lejön...azt meglássuk, bár én csak az SP részét
  • Prince23
    biztos mint a Splinter Cell Conviction esetében, azt a féle coop stylt fogja követni...
  • mester1987
    akkor valami egyedi lesz a kooperatív
  • Rayden02
    A coop leírás valahogy így néz ki!

Kár hogy a legalsó sor nem zöld!
  • Ironman2
  • Prince23
    lesz
  • Ironman2
    Lesz benne co-op?
  • ratgab
    Elkerülte a figyelmem. My bad.
  • wright
    Van ott 3 pont.Azt hittem érthető
  • mester1987
    ebbe már van crack, azt írja, ami meg az oldalon van lehet egy előbbi release vagy nemtom, lényeg, hogy már 500-al jön és megy felfele
  • ratgab
    Skidrownak olyan nincs, hogy oldala! Érdekes is lenne! Ezeket mind mások csinálták nem a release team-ek!
  • wesker24
    Ez azt jelenti hogy ezek az előtöltött fájlok vagyis már csak a bináris meg az indítófájlok hiányoznak az indításhoz amint decrypteli majd a steam oktober 7-én lehet inditani amint valamelyik release csapat csinál hozzá cracket !
  • mester1987
    az pontosan mit takar?
  • wright
    Tudom-de ha valakinek szar a net-je az nekiállhat tölteni
  • Seth
    Preload
  • mester1987
    Csak azért osztottam, meg mert az NFO hitelesnek tűnik és 11kor rakták fel, szóval aki szerint nem eredeti az tartsa meg magának, csak segítségként tettem közzé...
  • wright
    Az oldalán fent van...
  • mester1987
    jó ez esetben írd le, mik a tapasztalataid a release-el?
  • Fehercsoki
    Fake.
  • mester1987
    nem tudom, van-e off topic, de ez párakat érdekelhet, az NFo alapján igaznak tűnik:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.org/torrent/6715509/RAGE-SKIDROW
  • Bokafix2
    Nagyon hangulatos ez a csatornaszerűség... :)) Ott lesz ez a játék a szeren komolyan... és asszem viszont láthatjuk a Heretic-ből a Hellstaff-ot csak felturbózott szinten... kedvenc fegyóm volt. És a robbanó kisautó se Qtya.

• tutituti
    SPOILER ALERT!
  • mester1987
    csak nem vészes annyira mint pl. a Resident Evil 5-ben, bár ott kevés kisfelbontású textúra van, de csak ez jutott eszembe most
  • kill3r21
    nah jah....de azért furcsa....mondjuk talán igy érték el a 60fps+-t...az viszont nagyon adja boxon, feldolgozhatlan hogy ilyen grafika szalad mint a picsa :D
  • grebber
    ".viszont a boxos verzióra fogom, vannak néha olyan gagyi texturák hogy sirni tudnék...." Ne tedd! Ez nem only konzolos dolog pc-n is van bőven ilyen game! BF3-ban is pcgames-en össze volt szedve pár kép amin ott vannak azok a textúrák kb 2001-es szint.
  • kill3r21
    Igen a fizikai dolgokkal vannak problémák, az ellenél lévő fegyverek felvehetetlensége is kiábránditó, de szerintem ez mellékes, illetve szokható
    Grafikával kapcsolatban: az összkép olyan mint amit még soha nem láttatok,garantálom állat keresgéltek a földön....viszont a boxos verzióra fogom, vannak néha olyan gagyi texturák hogy sirni tudnék....
  • grebber
    "Nemrég próbáltam és még keresem az állam a padlóról ilyen grafikát még nem láttam box-on, hihetetlen."

"Isten a game ultra brutál a grafika,boxon ilyen még nem volt gratula a készítőknek"

"A hangok brutálisak!
    Ha megölsz vkit át kell kutatni , és akkor találsz majd pl. töltényt.
    A pályán pl. a kukákat nem lehet szétlőni és ilyenek. Nem túl reális hogy pl. vékony acéllemezekből összetákolt házikó vackon rakétával kilövöd ipsét akkro a lemezek meg se karcolódnak
    Az ellenség nehezen döglik meg a pisztolytól, és pl. ha nem telibe kapod, akkor elkezd kúszni a földön, menedéket keresve."

"A kézigránát király, csak utána már nem lehet átkutatni a hullákat, felrobbannak és eltűnnek.Ami fura hogy pl. van olyan hely, ahová tudom h fel tudnák ugrani, de nem enged, szóval nem annyira "szabad" a bejárás."

"Lőszer eddig van bőven, kaptam az előbb 1 küldetésért egy új fegyvert is.
    És most szerzek egy buggy-t, ha összeszedek vmi ellopott alkatrészeket.
    Lehet fejleszteni, van shop...
    A pályán szedett cuccokat el is lehet adni."
  • kill3r21
    Az autós részhez, szerintem korrekt az irányitás, bőven annyira jó mint kell :)
  • lwb
    Hmm. Jól látom, hogy Steamen Európából még csak elő sem rendelhető? Komolyan várni kell a dobozosra?
  • strebacom
    OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja...
  • MauroN
    Ne nekem írjad, ez a 2. hsz-em itt.
  • Jaka923
    Akkor inkább oda kéne szemetelni.