3817
-
mester1987 #815 vicces -
Look at the cat #814 elkezdtem szedni wupload premiumal de mire lejön még így is :D -
#813 Mindegyik igazi csak nem teljes. :D -
mester1987 #812 nekem már mindjárt lejön az igazi, ha az igazi lesz persze -
#811 Steam-en már lehet pre-load-olni, de csak úgy tűnik USA-ban... 21gb. -
PunkZoli #810 pcsbe? minek? -
-
Ironman2 #808 Local Co-op pedig jó lenne.Majd gondolom később rakják be -
mester1987 #807 hát már nemsokára lejön...azt meglássuk, bár én csak az SP részét -
#806 biztos mint a Splinter Cell Conviction esetében, azt a féle coop stylt fogja követni... -
mester1987 #805 akkor valami egyedi lesz a kooperatív -
#804 A coop leírás valahogy így néz ki!
Kár hogy a legalsó sor nem zöld! -
Ironman2 #803 -
#802 lesz -
Ironman2 #801 Lesz benne co-op? -
ratgab #800 Elkerülte a figyelmem. My bad. -
wright #799 Van ott 3 pont.Azt hittem érthető -
mester1987 #798 ebbe már van crack, azt írja, ami meg az oldalon van lehet egy előbbi release vagy nemtom, lényeg, hogy már 500-al jön és megy felfele -
ratgab #797 Skidrownak olyan nincs, hogy oldala! Érdekes is lenne! Ezeket mind mások csinálták nem a release team-ek! -
#796 Ez azt jelenti hogy ezek az előtöltött fájlok vagyis már csak a bináris meg az indítófájlok hiányoznak az indításhoz amint decrypteli majd a steam oktober 7-én lehet inditani amint valamelyik release csapat csinál hozzá cracket ! -
mester1987 #795 az pontosan mit takar? -
wright #794 Tudom-de ha valakinek szar a net-je az nekiállhat tölteni -
#793 Preload -
mester1987 #792 Csak azért osztottam, meg mert az NFO hitelesnek tűnik és 11kor rakták fel, szóval aki szerint nem eredeti az tartsa meg magának, csak segítségként tettem közzé... -
wright #791 Az oldalán fent van... -
mester1987 #790 jó ez esetben írd le, mik a tapasztalataid a release-el? -
#789 Fake. -
mester1987 #788 nem tudom, van-e off topic, de ez párakat érdekelhet, az NFo alapján igaznak tűnik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/torrent/6715509/RAGE-SKIDROW -
#787 Nagyon hangulatos ez a csatornaszerűség... :)) Ott lesz ez a játék a szeren komolyan... és asszem viszont láthatjuk a Heretic-ből a Hellstaff-ot csak felturbózott szinten... kedvenc fegyóm volt. És a robbanó kisautó se Qtya.
-
#786 SPOILER ALERT!
-
mester1987 #785 csak nem vészes annyira mint pl. a Resident Evil 5-ben, bár ott kevés kisfelbontású textúra van, de csak ez jutott eszembe most -
#784 nah jah....de azért furcsa....mondjuk talán igy érték el a 60fps+-t...az viszont nagyon adja boxon, feldolgozhatlan hogy ilyen grafika szalad mint a picsa :D -
#783 ".viszont a boxos verzióra fogom, vannak néha olyan gagyi texturák hogy sirni tudnék...." Ne tedd! Ez nem only konzolos dolog pc-n is van bőven ilyen game! BF3-ban is pcgames-en össze volt szedve pár kép amin ott vannak azok a textúrák kb 2001-es szint. -
#782 Igen a fizikai dolgokkal vannak problémák, az ellenél lévő fegyverek felvehetetlensége is kiábránditó, de szerintem ez mellékes, illetve szokható
Grafikával kapcsolatban: az összkép olyan mint amit még soha nem láttatok,garantálom állat keresgéltek a földön....viszont a boxos verzióra fogom, vannak néha olyan gagyi texturák hogy sirni tudnék.... -
#781 "Nemrég próbáltam és még keresem az állam a padlóról ilyen grafikát még nem láttam box-on, hihetetlen."
"Isten a game ultra brutál a grafika,boxon ilyen még nem volt gratula a készítőknek"
"A hangok brutálisak!
Ha megölsz vkit át kell kutatni , és akkor találsz majd pl. töltényt.
A pályán pl. a kukákat nem lehet szétlőni és ilyenek. Nem túl reális hogy pl. vékony acéllemezekből összetákolt házikó vackon rakétával kilövöd ipsét akkro a lemezek meg se karcolódnak
Az ellenség nehezen döglik meg a pisztolytól, és pl. ha nem telibe kapod, akkor elkezd kúszni a földön, menedéket keresve."
"A kézigránát király, csak utána már nem lehet átkutatni a hullákat, felrobbannak és eltűnnek.Ami fura hogy pl. van olyan hely, ahová tudom h fel tudnák ugrani, de nem enged, szóval nem annyira "szabad" a bejárás."
"Lőszer eddig van bőven, kaptam az előbb 1 küldetésért egy új fegyvert is.
És most szerzek egy buggy-t, ha összeszedek vmi ellopott alkatrészeket.
Lehet fejleszteni, van shop...
A pályán szedett cuccokat el is lehet adni." -
#780 Az autós részhez, szerintem korrekt az irányitás, bőven annyira jó mint kell :) -
#779 Hmm. Jól látom, hogy Steamen Európából még csak elő sem rendelhető? Komolyan várni kell a dobozosra? -
strebacom #778 OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja... -
MauroN #777 Ne nekem írjad, ez a 2. hsz-em itt. -
#776 Akkor inkább oda kéne szemetelni.