Az USA is az atomerőművekre szavaz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenek látod az impériumok - minél nagyobb piramisokat épitenek annál többen tartják õket alulról.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
De gáz bazze XD
És tényleg, ezt alternatívaként merik beállítani ?
Hát júj bazz. Eddig is tudtam hogy a zöldek nem épp a legokosabbak a világon, de ez aztán kész...
És tényleg, ezt alternatívaként merik beállítani ?
Hát júj bazz. Eddig is tudtam hogy a zöldek nem épp a legokosabbak a világon, de ez aztán kész...
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
"Egyedül a gotermikus rendszerek jelentenek valódi alternatívát"
Biztos ez, vagy csak hallottál vmi trendi dologról, és most szajkózód?😊 A világ legnagyobb geotermikus erõmûve a kaliforniai 'Geysers', ami 21 külöálló egységbõl áll, és 750MW-ot termel. Ez egy közepes atomreaktor teljesítménye. Hát 'tényleg' komoly alternatíva...
Biztos ez, vagy csak hallottál vmi trendi dologról, és most szajkózód?😊 A világ legnagyobb geotermikus erõmûve a kaliforniai 'Geysers', ami 21 külöálló egységbõl áll, és 750MW-ot termel. Ez egy közepes atomreaktor teljesítménye. Hát 'tényleg' komoly alternatíva...
Azon még véletlenül sem gondolkoztál el, hogy az energiatakarékosságra is lehetne hangsúlyt fektetni, illetve az egyszerû fogyssztóknak is lehetne az árammal spórolni.
Imádom a szélerõmûveket: persze csak azt amelyik állandóan képes arra hogy min 40 MW-t beküldjön az országos hálózatba, ilyen pedig gyakorlatilag nincs. Egyedül a gotermikus rendszerek jelentenek valódi alternatívát, de azok meg olyan szintû befektetést és fejlesztést igényelnének hogy nagyon lassan hoznák vissza a pénzt.
Amit írsz õrültség, bocs.
Amit írsz õrültség, bocs.
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
This is really impressive, csak azt nem értem ki a francnak kell új ûrszonda meg atomerõmû, stb... amikor az amcsik sorra döglenek meg mert csapnivalóan mûködik náluk az egészségbiztosítás. Úgy látom azért nemcsak a magyarok rovására lehet írni a következetlen gazdaság- és egészségügyi politikát...
Jó ötlet, lenne is áram hetente vagy másfél órára.
És még az amcsik köpködtek az Iráni atom erõmûre<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Agyar országot meg tele kell dobálni szél erõmûvekkel
Agyar országot meg tele kell dobálni szél erõmûvekkel