1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • bardocz
    és mind az 5 sírva megy az apukájához egy tömeges baleset után mert eltört ez meg az:D
    amúgy arról nincs infó hogy mi lesz a végsebessége a kocsinak?
  • DJ RUSH99
    nem is lenne rossz,bár igy 22évesen kicsit kilógnék :D jah nem is,mire kész lesz,23 leszek xDDD
  • Szabi1991
    izgilesz amikor az utcán 5 gyerek 5 sumaheres ferrarival fog versenyezni XD

csinálhatták volna úgy is hogy pl egy enzo-t kell összerakni, és lenne piros kasztnival , feketével , sárgával... vagy lenne vagy 10 fajta spoiler rá,és azt veszed meg ameiket akarod..
  • DJ RUSH99
    ha gondolod,beírom neked a cég címét,most nemtom hogy ez a kiadással foglalkozó részleg vagy maga a cég,de talán itt megtod rendelni..én is erősen gondolkozom azon,hogy vegyek-e még egyet,tesómmal tudnánk nyomulni ketten :DD
  • DJ RUSH99
    szerintem ennek az újságnak pont ez a nagy előnye,és a célközönsége is valszeg az ilyen "kispénzű" emberek,akik nem tudnak elmenni és venni 100ezrekért egy RC-t,hanem igy apránként összeállítják maguknak a saját első gépüket,és ezáltal megfertőződnek ezzel a hobbival :)) amúgy sztem nem kell azon sem felháborodni,hogy nem olcsóbb mintha bemennénk egy boltba és megvennénk,mert ezt senki nem is állította hogy igy több 10ezret meg lehet spórolni,egyértelmű hogy ez a lehetőség,csak nekünk vásárlóknak jó,mert igy végre olyanoknak is lehet ilyesmije,aki amúgy csak álmodoztt róla :)
  • soma22
    ha pesti vagy akkor a duna plázában a smart boltban rengeteg van:)
  • czapi
    Ma meg akartam venni az első számot de mindenhol azt mondták hogy már elfogyott Esetleg valahol nem lehet utánrendelni?
  • soma22
    én is ott fertőőződtem meg:))
  • soma22
    okés köszi szépen.

alkatrészeket pedig lehet ezekhez venni, lévén kopik a gumi, kopik a fék, stb. olyan mint egy igazi kocsi
  • bardocz
    ilyeneket mind lehet:) régen sokat nézegettem ezeket a gépeket lurdy háznál,és be is mentem a boltba ami ott van és jól szétnéztem:) akkor mé olyan 5 éve benzines motorral és alvázzal volt 80ezer ma már biztos drágább,és rengeteg dolgot lehetett hozzá kapni motor,gumi,futómű,elektromoshoz aksi,terepjáróhoz olyan kasztni ami nem törik mert meg tudod tekerni,nagyon szerettem volna egy ilyet de még íyg újságból sincsen rá pénzem :D:D:DD
  • DJ RUSH99
    sztem biztos lehet tuningolni,de ezt csak makettes tapasztalataimra támaszkodva mondom :)
  • DJ RUSH99
    köszi az infót,bár ezzel sokra nem megyek,tekintve hogy vidéki vagyok..:) nahmajd nézelődök a neten,ha már igy akaratlanul is belecsöppenek az RC-zésbe :D ha megtudok valamit az irányítóról,értesítelek itt a fórumon :)
  • bardocz
    tényleg ehez a kocsihoz lehet venni boltban is alkatrészeket nem?pl gumi,kerék,motor,futómű?
  • soma22
    onnan gondolom hogy sok, mert anno, ennyibe került külön egy távirányitó szett a hasonlo belső égésű motoros modellekhez.

ha lesz infod azért várom, de már amiatt is érdemes előfizetni, mert igy tutira megkapom az adott havit

üzemanyagot tutira kapsz a lurdy házban a modellboltban, árat nemtudok
  • DJ RUSH99
    hát tekintve a két autótípus közötti alavető különbségeket,ez valóban igy lehet,de amúgy sztem nagyon jó anyagból készült,igényes cucc..hiába,kyosho :)
  • bardocz
    arról nem is beszélve hogy ha ezzel ütközöl versenypályán akor futómű leszakad kb,láttam már benzines versenyeket,hát amik ott vannak:) szerintem ugyan ekkorák voltak mint ez és egy fekete pickup egyenesben nem tudom mit csinált a kocsi felrepült 1 méter magasra,ott kb 10x megpördült és,aztán leesett,ott még pörgött vagy 3-at és ment tovább,szerintem ez a kocsi darabokban lenne ez után
  • DJ RUSH99
    sztem fölösleges hagyni porosodni,igy nem kell bíbelődnöm hogy jaj mibe fér el,stb..viszont lenne egy kérdésem: metanol olaj és nitrometán keverékű üzemanyagot hol lehet beszerezni,és mennyibe kerül?
  • bon
    Szerintem célszerű lenne már menet közben összeállítani.
  • DJ RUSH99
    nemtom elképzelni hogy 30ezer ft körül lenne a távirányító,tekintve hogy az előfizetési díj nicns 30ezer ft,és akkor még kapod mellé a cuccokat 14lapszámon keresztül.mindensetre én írok egy mail-t nekik (ha találok címet,még nem néztem),hogy a távirányítót milyen úton lehet beszerezni,aki esetleg nem tud erlőfizetni..amúgy elnézve a cuccot,nagyon igényes,jó anyagból van,bár nem bontotam ki a tartozékokat,és nem is fogom,majd csak ha egyben lesz mind a 78 adag :))
  • soma22
    jaja
    épp most realizálódott hogy előfizetek a 14 laposra.a távirányitó többe kerülne mint 30
  • DJ RUSH99
    Az mondjuk kár,hogy spéci benzin kell hozzá
  • soma22
    jaja, főleg hogy a motort is neked kell összedobni:)
    időközben nekem is megjött az első szám:)
  • DJ RUSH99
    nah tessék,így néz ki a cumó,78 szám lesz,írja a borítón!!

• bon
    Tuti több, két újságosnál is kérdeztem, és közel 2000ft-os árat modntak, a pontos összegre már nem emlékszem.
  • trogerzsiger
    remélem nem lesz több ötszáz forintnál egy szám
  • DJ RUSH99
    nekem teccik is,hogy így össze kell rakni
  • soma22
    ujpesti vagyok, szal ha máshol nem, ott tuti találok:))köszi
  • soma22
    mindemellett talán nekünk is jobb, csak kicsit várni kell a dédelgetett álmunkra
  • trogerzsiger
    :D a dunakeszii ósönben van egy kyosho bolt
  • DJ RUSH99
    Mindenesetre az aki ezt kitalálta már most gazdagnak érezheti magát,pedig még csak az első számok vannak kint
  • trogerzsiger
    pontosan!
  • soma22
    a hírét igen.
    most ment le munkatársam a plázában körülnézni, mondtam ha talál hozzon nekem egyet:)
  • trogerzsiger
    kyosho szal szerintem ismered:D
  • DJ RUSH99
    Nah mind1,meg kell venni az első számot aztán elválik,hogy milyen a dolog
  • bon
    Ez így van.
  • DJ RUSH99
    Jah,igaz..de azért a 25% kedvezmény meg az ingyen távirányító akkoris jó:)
  • DJ RUSH99
    jah,az igaz

ettől függetlenül szerintem jó az elképzelés.. nem sokan tudnak 100ezer körüli összeget fizetni egy összegben egy benzinmotoros cumóért,de akkoris sokan vágynak rá,de így elérhetetlen.. ezzel a megoldással viszont ,,részletre veszik meg,, és azért ez így pénztárcabarátibbA minőség felől pedig nem sok kétségem van,kyosho-t ismerve:)

itt van pár kyosho modell autó,meg lehet nézni a minőséget:)
  • bon
    Ezt úgy értem, hogy 78 számot írnak tehát a 14 szám az még elég kezdetleges állapota az újságnak. Itt nézd meg, hogy mit adnak számonként: http://www.f2005.pl/
  • DJ BP
    Mert 78 szám összesen, 14 csak az első turnus :D
  • DJ BP
    Jaj, tényleg :DD