1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
-
#118 akkor kell 1 kis ideig gyűjteni:Púgyhogy nem is veszem sztem -
#117 előfizetés árából következtetve kb 2000-3000 körül -
#116 Lehet hogy már volt, akkor bocs: Nem tudjátok hogy mennyibe fognak kerülni kb az elkövetkező számok? Mert ez a 390 nagyon becsapi:D -
#115 én is erősen gondolkodom, majd megkérdem, hogy jó az a távrecsi, avagy vegyek-e másikat:D -
#114 sztem az csak dizájn, funkciója nem sok lehet, gondolom a normál kereket helyettesiti.
hétfőn feladom a csekket:) -
#113 negyedik legjobb topik vagyunk:D -
#112 vagyis repülőhöz lehet ilyet venni, de szerintem lehet autóhoz is -
#111 na megnéztem mik lesznek az ujságokban. Egyikben sincs semmi a távirányítórol, csak azt nem értem hogy akkor a 4. számban mért adják a távirányító kormányát -
#110 hopp, kétszer írtam a 4.-et :D -
#109 ja 5 lityi? akkor annyira nem vészes xD -
#108 *benzinár -
#107 hát ez aztán a magas benzimnár,nem az amit 1:1-be tankolunk -
#106 nos a 30 rugós tényleg megéri de mint ha figyeltetek már a 4. számban a távirányító kormányzó karja vagy micsoda a 4. számban benne lesz. -
#105 ja nem 5 liter :D -
#104 szerintem ja -
#103 nem fogn együtt öt menni:D -
#102 liter? -
#101 Modellboltokban 2000-3000 forintnál nem több -
#100 sztem tuti lesz,de érdemes relay újságosnál vagy inmedia-nál,nemtom mi a másik ilyen franchise újságosnak a neve,szóval ezeknél az igényesebb újságosoknál érdemes nézni,ott tuti lesz. -
czapi #99 Köszönöm szépen!:) Még itt megnézem a Tescoban meg a Corában, ha nincs akkor hétfőn reggel első dolgom hogy felhívom -
#98 tudom,csak láttam ezt a linket ott mellette,és meghallgattam :D -
#97 adok inkább tel számot,ott gyorsabban lehet intézni az ügyet :)
061-453-53-95
jah és a következő rész 08.14.én jön!! -
Szabi1991 #96 jó, de ez nem RC..
amit én linkeltem (#93) , az + az újságos autó.. -
#95 F1 ferrari ennek a hangját hallgasd meg,gyönyörűen szól,még ha mclarenes is vagyok :) -
#94 ez már durva -
Szabi1991 #93 egész jó hangja van nitróval :D
bár F1-es autóhoz köze sincs :DD -
Szabi1991 #92 érdekes :D -
#91 tesco, auchan? -
#90 tesco, auchan? -
czapi #89 Kösz az jó lenne hátha ott tudnak segíteni -
#88 jaja ma már vannak külön driftre belállított vasak is..amúgy baromira irigylem az olyan országokat ahol már vannak külön erre a célra készített betoncsíkok..mint egy rendes versenypálya,még rázókő is van a kanyaríveken..hát ettől mi még messze vagyunk sajnos :( -
czapi #87 "Sajnos" miskolci vagyok és csak ezért elég költséges lenne felmenni. -
Szabi1991 #86 aztán lehet 2005 ős Schumaher kupát rendezni XD -
#85 igen,nekem ez is bejön hogy magamnak kell összebarkácsolnom a cuccot,sokkal jobban kötődik majd hozzá az ember :) -
Szabi1991 #84 amúgy 1x "játszottam" ienel, egyik ismerősnek Nissan Silviája volt..
hát azal jól lehetett driftelni :DD -
#83 ált ezek a motorok 70km/hval mennek, de vannak erősebbek gyengébbek, és van hozzá nitro is:D -
#82 pontosan. számomra külön élmény hogy nem egyben kapod a mocit, hanem azt is alkatrészenként:) -
#81 LOL :D sajna ezsem igy müködik,spéci üzemanyag kell hozzá -
Szabi1991 #80 nah meg benzines, elmegyek a benyókúthoz , "tankolok" és nagy boldogan bemegyek Ferarris- pólóban + sapeszban , és aztmondom hogy a 2.-es kutat fizetem, igen, az a piros F1 es Ferrari XD -
#79 pont ezt beszéltem öcsémmel,egy év után végre kész meg minden,kiviszem az utcára és a 10.méter után nekihajtom valaminek és rommá törik :DD alig lennék ideges sztem :D
végsebességet nemtok,de más specifikációkkal tudok szolgálni,ha esetleg érdekel :)