Ferrari F2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
jaja ma már vannak külön driftre belállított vasak is..amúgy baromira irigylem az olyan országokat ahol már vannak külön erre a célra készített betoncsíkok..mint egy rendes versenypálya,még rázókõ is van a kanyaríveken..hát ettõl mi még messze vagyunk sajnos 😞

E30 4ever

"Sajnos" miskolci vagyok és csak ezért elég költséges lenne felmenni.

DJ RUSH99
igen,nekem ez is bejön hogy magamnak kell összebarkácsolnom a cuccot,sokkal jobban kötõdik majd hozzá az ember 😊

E30 4ever

amúgy 1x "játszottam" ienel, egyik ismerõsnek Nissan Silviája volt..

hát azal jól lehetett driftelni 😄D

soma22
ált ezek a motorok 70km/hval mennek, de vannak erõsebbek gyengébbek, és van hozzá nitro is😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
pontosan. számomra külön élmény hogy nem egyben kapod a mocit, hanem azt is alkatrészenként😊

DJ RUSH99
LOL 😄 sajna ezsem igy müködik,spéci üzemanyag kell hozzá<#zavart2>

E30 4ever

nah meg benzines, elmegyek a benyókúthoz , "tankolok" és nagy boldogan bemegyek Ferarris- pólóban + sapeszban , és aztmondom hogy a 2.-es kutat fizetem, igen, az a piros F1 es Ferrari XD

DJ RUSH99
pont ezt beszéltem öcsémmel,egy év után végre kész meg minden,kiviszem az utcára és a 10.méter után nekihajtom valaminek és rommá törik 😄D alig lennék ideges sztem 😄

végsebességet nemtok,de más specifikációkkal tudok szolgálni,ha esetleg érdekel 😊

E30 4ever

bardocz
és mind az 5 sírva megy az apukájához egy tömeges baleset után mert eltört ez meg az😄
amúgy arról nincs infó hogy mi lesz a végsebessége a kocsinak?
DJ RUSH99
nem is lenne rossz,bár igy 22évesen kicsit kilógnék 😄 jah nem is,mire kész lesz,23 leszek xDDD

E30 4ever

izgilesz amikor az utcán 5 gyerek 5 sumaheres ferrarival fog versenyezni XD

csinálhatták volna úgy is hogy pl egy enzo-t kell összerakni, és lenne piros kasztnival , feketével , sárgával... vagy lenne vagy 10 fajta spoiler rá,és azt veszed meg ameiket akarod..

DJ RUSH99
ha gondolod,beírom neked a cég címét,most nemtom hogy ez a kiadással foglalkozó részleg vagy maga a cég,de talán itt megtod rendelni..én is erõsen gondolkozom azon,hogy vegyek-e még egyet,tesómmal tudnánk nyomulni ketten 😄D

E30 4ever

DJ RUSH99
szerintem ennek az újságnak pont ez a nagy elõnye,és a célközönsége is valszeg az ilyen "kispénzû" emberek,akik nem tudnak elmenni és venni 100ezrekért egy RC-t,hanem igy apránként összeállítják maguknak a saját elsõ gépüket,és ezáltal megfertõzõdnek ezzel a hobbival 😊) amúgy sztem nem kell azon sem felháborodni,hogy nem olcsóbb mintha bemennénk egy boltba és megvennénk,mert ezt senki nem is állította hogy igy több 10ezret meg lehet spórolni,egyértelmû hogy ez a lehetõség,csak nekünk vásárlóknak jó,mert igy végre olyanoknak is lehet ilyesmije,aki amúgy csak álmodoztt róla 😊

E30 4ever

soma22
ha pesti vagy akkor a duna plázában a smart boltban rengeteg van😊

Ma meg akartam venni az elsõ számot de mindenhol azt mondták hogy már elfogyott<#szomoru1> Esetleg valahol nem lehet utánrendelni?<#confused>

soma22
én is ott fertõõzõdtem meg😊)

soma22
okés köszi szépen.

alkatrészeket pedig lehet ezekhez venni, lévén kopik a gumi, kopik a fék, stb. olyan mint egy igazi kocsi

bardocz
ilyeneket mind lehet😊 régen sokat nézegettem ezeket a gépeket lurdy háznál,és be is mentem a boltba ami ott van és jól szétnéztem😊 akkor mé olyan 5 éve benzines motorral és alvázzal volt 80ezer ma már biztos drágább,és rengeteg dolgot lehetett hozzá kapni motor,gumi,futómû,elektromoshoz aksi,terepjáróhoz olyan kasztni ami nem törik mert meg tudod tekerni,nagyon szerettem volna egy ilyet de még íyg újságból sincsen rá pénzem 😄😄😄D
DJ RUSH99
sztem biztos lehet tuningolni,de ezt csak makettes tapasztalataimra támaszkodva mondom 😊

E30 4ever

DJ RUSH99
köszi az infót,bár ezzel sokra nem megyek,tekintve hogy vidéki vagyok..😊 nahmajd nézelõdök a neten,ha már igy akaratlanul is belecsöppenek az RC-zésbe 😄 ha megtudok valamit az irányítóról,értesítelek itt a fórumon 😊

E30 4ever

bardocz
tényleg ehez a kocsihoz lehet venni boltban is alkatrészeket nem?pl gumi,kerék,motor,futómû?
soma22
onnan gondolom hogy sok, mert anno, ennyibe került külön egy távirányitó szett a hasonlo belsõ égésû motoros modellekhez.

ha lesz infod azért várom, de már amiatt is érdemes elõfizetni, mert igy tutira megkapom az adott havit

üzemanyagot tutira kapsz a lurdy házban a modellboltban, árat nemtudok

DJ RUSH99
hát tekintve a két autótípus közötti alavetõ különbségeket,ez valóban igy lehet,de amúgy sztem nagyon jó anyagból készült,igényes cucc..hiába,kyosho 😊

E30 4ever

bardocz
arról nem is beszélve hogy ha ezzel ütközöl versenypályán akor futómû leszakad kb,láttam már benzines versenyeket,hát amik ott vannak😊 szerintem ugyan ekkorák voltak mint ez és egy fekete pickup egyenesben nem tudom mit csinált a kocsi felrepült 1 méter magasra,ott kb 10x megpördült és,aztán leesett,ott még pörgött vagy 3-at és ment tovább,szerintem ez a kocsi darabokban lenne ez után
DJ RUSH99
sztem fölösleges hagyni porosodni,igy nem kell bíbelõdnöm hogy jaj mibe fér el,stb..viszont lenne egy kérdésem: metanol olaj és nitrometán keverékû üzemanyagot hol lehet beszerezni,és mennyibe kerül?

E30 4ever

bon
Szerintem célszerû lenne már menet közben összeállítani.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DJ RUSH99
nemtom elképzelni hogy 30ezer ft körül lenne a távirányító,tekintve hogy az elõfizetési díj nicns 30ezer ft,és akkor még kapod mellé a cuccokat 14lapszámon keresztül.mindensetre én írok egy mail-t nekik (ha találok címet,még nem néztem),hogy a távirányítót milyen úton lehet beszerezni,aki esetleg nem tud erlõfizetni..amúgy elnézve a cuccot,nagyon igényes,jó anyagból van,bár nem bontotam ki a tartozékokat,és nem is fogom,majd csak ha egyben lesz mind a 78 adag 😊)

E30 4ever

soma22
jaja
épp most realizálódott hogy elõfizetek a 14 laposra.a távirányitó többe kerülne mint 30

DJ RUSH99
Az mondjuk kár,hogy spéci benzin kell hozzá<#idiota>

E30 4ever

soma22
jaja, fõleg hogy a motort is neked kell összedobni😊
idõközben nekem is megjött az elsõ szám😊

DJ RUSH99
nah tessék,így néz ki a cumó,78 szám lesz,írja a borítón!!

E30 4ever

bon
Tuti több, két újságosnál is kérdeztem, és közel 2000ft-os árat modntak, a pontos összegre már nem emlékszem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

trogerzsiger
remélem nem lesz több ötszáz forintnál egy szám

DJ RUSH99
nekem teccik is,hogy így össze kell rakni<#vigyor3>

E30 4ever

soma22
ujpesti vagyok, szal ha máshol nem, ott tuti találok😊)köszi

soma22
mindemellett talán nekünk is jobb, csak kicsit várni kell a dédelgetett álmunkra

trogerzsiger
😄 a dunakeszii ósönben van egy kyosho bolt

DJ RUSH99
Mindenesetre az aki ezt kitalálta már most gazdagnak érezheti magát,pedig még csak az elsõ számok vannak kint<#zavart1>

E30 4ever

trogerzsiger
pontosan!<#vigyor3>

soma22
a hírét igen.
most ment le munkatársam a plázában körülnézni, mondtam ha talál hozzon nekem egyet😊

trogerzsiger
kyosho szal szerintem ismered😄

DJ RUSH99
Nah mind1,meg kell venni az elsõ számot aztán elválik,hogy milyen a dolog

E30 4ever

bon
Ez így van.

DJ RUSH99
Jah,igaz..de azért a 25% kedvezmény meg az ingyen távirányító akkoris jó😊

E30 4ever

DJ RUSH99
jah,az igaz<#idiota>

ettõl függetlenül szerintem jó az elképzelés.. nem sokan tudnak 100ezer körüli összeget fizetni egy összegben egy benzinmotoros cumóért,de akkoris sokan vágynak rá,de így elérhetetlen.. ezzel a megoldással viszont ,,részletre veszik meg,, és azért ez így pénztárcabarátibb<#vigyor>A minõség felõl pedig nem sok kétségem van,kyosho-t ismerve😊

itt van pár kyosho modell autó,meg lehet nézni a minõséget😊

E30 4ever

bon
Ezt úgy értem, hogy 78 számot írnak tehát a 14 szám az még elég kezdetleges állapota az újságnak. Itt nézd meg, hogy mit adnak számonként: http://www.f2005.pl/

Mert 78 szám összesen, 14 csak az elsõ turnus 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jaj, tényleg 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack