1038
Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • trogerzsiger
    majd berakok egy képet az enyémről is :D
    ja meg van egy lego supersonic rcém is, na az nemsemmi járgány:D
  • DJ RUSH99
    hehe ezzel lehet barmulni:D

Nekem is van egy baromállatnagy terepjáró rc-m,csak nemtom hol van.. hasonló ehhez:) Jeep amúgy
  • trogerzsiger
    hopp benyomtam egy r-t de az:D megy mint a mérgezett egér:D
  • mardal
    Én is megvettem az első számot de tuti nem rendelem meg mert vam egy 3csatornás pisztoly távirányítóm az meg jó hozzá.Majd ha ez az autó egyszer kész lesz a mostani kicsit hanyagolva lesz:)
  • AC2
    Így elég óvodásnak meg giccsesnek tűnik, de amúgy marha jó :D
  • AC2
    Ez is Nikko

• DJ RUSH99
    ja,így könnyű:DD
  • DJ RUSH99
    Nikko,nem?:P

• trogerzsiger
    nekem van egy ilyen nikkor evolutionon 1:14 pözsó
  • AC2
    [Nem röhöngni] Még pár éve, amikor a húgom még olvasta a Dörmögő Dömötört, találtunk benne vmi pályázatot, aminek a nyereménye egy ilyen fasza RC volt, anyám meg megnyerte nekem :D
  • DJ RUSH99
    És milyen autó? kép esetleg van róla? Hol nyerted amúy?:D vagy min
  • AC2
    Gondolkodtam már rajta sokszor, hogy szétszedem, de vhogy mindig megkegyelmeztem neki :D
  • bardocz
    azok sem roszak:P persze ha nem tetszik anyira nyugodtan nekemadhatod elfpgadom akkor is ha szar :D
  • AC2
    Nekem van egy, még úgy nyertem, sztem qrva jó. Az az egy hibája van, hogy nem belsőégésű... De villanymotorosok közt az egyik legjobb :P
  • DJ RUSH99
    ahogy elnézem nemnagyonmondjuk nem csoda.. elég drága játék
  • trogerzsiger
    Egyébként van itt valakinek egy kicsit komolyabb távrecsis autója? :-)
  • DJ RUSH99
    Erről van szó
  • AC2
    Igazán kezdőnek Kati néni baba- és játékboltjából lehet venni 4990 Ft-tól kocsikát, 30 rugóér már kész profi cuccot kapsz. A 60-asról má nem is beszélve...
  • DJ RUSH99
    én azt amit írtam soma kommentjére értettem

( a merci attól,hogy nem szereted még nem szar amúgy:P)
  • bardocz
    az amúgy is szar :D:D:D:D (nem szeretem)

de:olvasd el megint mit válaszoltam neked és rájösz hogy hülyeséget írtál :D
  • DJ RUSH99
    szerintem 60ért nem lehet már rossz az a cumó,azért 60ezer az mégis csak 60ezer..

Ezzel az erővel,ha mondjuk neadjisten a mercedes-nél leviszik valamennyivel egy kicsit vmelyik autó árát ,akkor az már szar mercedes lesz?
  • bardocz
    hát az kezdőknek amit 20-30-ért elektromos inkább nem benzines,egyszer egy elektromost próbáltam és nagyon jó volt:D
  • DJ RUSH99
    Én ezt is fogom csinálni,így fogom megvenni az opelt:)

Soma: ha neked 60ezer forint olcsó,akkor irigyellek:) Állítólag ez annyira nem is kezdő kat.,az igazán kezdők 20-30 körül vannak.. sztem teljesen korrekt gép ( így látatlanban,de nemhiszem h amúgy is szar lenne..)

Nekem csak egy elemmel működő pug 206 wrc-m van,és amíg el nem hagytam az irányítóját azzal is nagyon jól elvoltam,pedig az semmi egy ilyenhez képest:)
  • oneal1
    pisz:D
  • kabel15
    Lehet én ara a cucra gondolok amit a hutő bordák közé bedugnak utána berántják és utána kiszedik.
    Keresek róla képet.
  • trogerzsiger
    akkor mond mért vetted meg?:D
  • trogerzsiger
    figyelj nálunk itt tatabányén a penny parkoló kiváló hely az ilyen autóhoz, van kábé 3 villanyoszlop, hétévégn full üres, néha járnak ki oda autóval játszani. jó sima beton és alakalmi versenypálya is lehet :-)
  • trogerzsiger
    nem lesz 1 rugó egy szám! szerintem:D
  • soma22
    inditogyertya, amit adnak hozzá:)

oneal:te hülyeségnek gondolod, de más nem, én sem ugatom le azt akinek nem tetszik.pisz:)
  • kabel15
    A behuzos dolog nekem szolt?
    Az eg ydolog hogy behuzós de az melé még kell egy cuc amit a hütőbordába bedugnak inditáskor!
  • oneal1
    na végre valaki:)

ezt mondom én is
  • VRSDM
    én csak rc repülők téren szólhatok hozzá. ott sem egyszer láttam már berepülésen összetört repcsit, de nem a boltos olcsó félét, hanem az otthon fél éven át, összeépített, amin mindent te csináltál rá fából...
    sejthetitek hogy nem azért törte össze mert sírni akart. és azt is garantálhatom hogy nem amatőr ember volt. hanem több éves tapasztalattal, de váratlan helyzetek mindig adódnak, namármost ósön parkolóba mégtöbb ilyen helyzet lesz majd szerintem.

másik fele... össze lesz téve az egész masina, hol játszol majd vele? mert meg fogd unni, első nap fenomenális, első héten még okés, de minden nap álsz, majd és ugyan azokat a köröket nyomatod a parkolóba?

ha meg versenyezgetni akarsz valakivel, idővel fix hogy bezúzod a masinát.

nem leszólás. nem írígység. magánvélemény.
    /mentem vissza repülőzni
  • oneal1
    irigység...
    tesómnak már volt több ilyen gépe, kb ismerem őket, hülyeség ennyi pénzt adni egy ilyen cuccért!Ennyi...
  • soma22
    behuzos te tudatlan...

egyébként a véleményem:
    olyanok húzzák le akinek nincs és úgy gondolom nem is lesz ilyen masinája. részben az irigység szól belőle.
    az hogy az anyagokat változtassák:a márkától nem térhetnek el és nem is fognak.
  • oneal1
    szerintem is hülyeség az egész...
    ráadásul sztem valamire hivatkozva úgyis emelnek árat majd...
    sőt még az anyagok jellegét is változtathatják.
  • oneal1
    hát rosszul tudod. a motorokból van több féle, 2,5 2,5 4,6

az meg hogy mennyire áll valakinek szándékában összetörni az más:D

senki nem direkt töri össze a cuccot:)Az igazi kocsihoz nem hasonlítanám, ezt előbb összetöri az ember sokkal:)
  • kabel15
    faja a géped.
    Holnap remélem nekem is meglesz a 2g ram:D
  • AC2
    Kezdtek megvilágosodni ;)
  • kabel15
    ha nem lene ijen őrült drága mondjuk az ujság darabja 1000ft és a távirányitőt is hozáadnák akor azt mondom hogy megéri de így!
    És még akumlátort is kell veni hozá külömben lötek a kormányzásnak ja meg + egy inditót!
  • kabel15
    Mindenki írja hogy nincs egyben 60000ft-ja!
    Hát ha nem venétek meg az ujságot minden hónapban és elraknátok azt a 2000ft ot akor öszejöne az a 60000ft és hamarab tudnál azal száguldozni mint ezel az ujságos megoldásal.
    A másik meg hogy biztos megvan a trükje hogy a 7x részben kapod meg a hátsó lengés csilapitő egyik darabját hogy az elöt ne is tudjál vele meni na enyit eröl szerintem nagy átverés az egész!