Ferrari F2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
E30 4ever
hát azal jól lehetett driftelni 😄D
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
végsebességet nemtok,de más specifikációkkal tudok szolgálni,ha esetleg érdekel 😊
E30 4ever
amúgy arról nincs infó hogy mi lesz a végsebessége a kocsinak?
E30 4ever
csinálhatták volna úgy is hogy pl egy enzo-t kell összerakni, és lenne piros kasztnival , feketével , sárgával... vagy lenne vagy 10 fajta spoiler rá,és azt veszed meg ameiket akarod..
E30 4ever
E30 4ever
alkatrészeket pedig lehet ezekhez venni, lévén kopik a gumi, kopik a fék, stb. olyan mint egy igazi kocsi
E30 4ever
E30 4ever
ha lesz infod azért várom, de már amiatt is érdemes elõfizetni, mert igy tutira megkapom az adott havit
üzemanyagot tutira kapsz a lurdy házban a modellboltban, árat nemtudok
E30 4ever
E30 4ever
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
E30 4ever
épp most realizálódott hogy elõfizetek a 14 laposra.a távirányitó többe kerülne mint 30
idõközben nekem is megjött az elsõ szám😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
E30 4ever
most ment le munkatársam a plázában körülnézni, mondtam ha talál hozzon nekem egyet😊
ettõl függetlenül szerintem jó az elképzelés.. nem sokan tudnak 100ezer körüli összeget fizetni egy összegben egy benzinmotoros cumóért,de akkoris sokan vágynak rá,de így elérhetetlen.. ezzel a megoldással viszont ,,részletre veszik meg,, és azért ez így pénztárcabarátibb<#vigyor>#vigyor>A minõség felõl pedig nem sok kétségem van,kyosho-t ismerve😊
itt van pár kyosho modell autó,meg lehet nézni a minõséget😊
E30 4ever
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack