Rossz szokások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyukám úgy tanított ha valaki idõsebb.
Itt nem egy két évvel gondolom,akkor annak csókolom(ez kiskoromban ugye:D)
vagy jónapot de ha rámszól hogy tegezõdjünk akkor nyugottan.
Ja az elõzõ edzõm apám régi nagy haverja és magáztam aztán fejbevágott és azt mondta hogy ne magázzam pedig van vagy 40:D
De most már nincs gáz az edzõ tegezésével mert apám az,viszont furcsa hogy a többiek meg Attila bázzák.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
felnõtt ember vagyok, nem szeretem ha valaki csak úgy közvetlenkedésbõl letegez.. megint más mondjuk az azonos korosztály, mert ott mindenki tegez mindenkit, és különben is asszem kicsúsztam már abból az életszakaszból amikor egy idõsebb fószer letegezzen. igenis adja meg a kellõ tiszteletet, én sem mennék oda egy 60 éves faszihoz hogy helló
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
még 35 évesen is lazán letegeznélek -.- sõt,most is tegezlek :)
ReaL MaDRid x siempre
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
én mondjuk akkor nem tudok enni reggel, ha este valamilyen oknál fogva kajálok (nem nagyon szoktam). Ilyenkor reggel tök szarul érzem magam, és egy falat sem megy le a torkomon.
ha késön kelek akkor már csak ebédre térek magamhoz:)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ReaL MaDRid x siempre
mondjuk azért a nõkkel ezt nem teszem meg.
meg olyan is volt már,h reggel megettem egy joghurtot,délben egy kis levest,és ennyi volt az egész napi kajám.egyébként én ebédelni utálok,vmiért délben sosem vagyok éhes(max 4-5 óra körül)
a legjobb a vacsora,akkor általában mindig éhes vagyok,és elalvás elõtt jó enni :) múltkor annyi pizzát behaszeltam,h aludni nem tudtam tõle -.-
ReaL MaDRid x siempre
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
köpködni én is szoktam,de inkább csak este köpök,amikor senki nincs már az utcán,meg sehol sem,és akkor is a fûbe köpök.egyébként a köpködés is rossz szokás,de szól mellette érv is:egészséges,ugyanis ezzel a szádban felgyülemlett sok szennyt meg bacit kiköpöd
ReaL MaDRid x siempre
Például ez egy rossz szokás, hogy szeretek kijavítani másokat, de írjunk már helyesen bakter.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
You\'ll never walk alone!
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az operációs rendszeren is túl...
tényleg,egyszer talán hiányoztam egy hétig iskolából,mert beteg voltam,és vkinél ottmaradt a kémiakönyvem,mert tanulni akart,hogy meg ne bukjon,könyve meg ugye nem volt,és hozta volna vissza nekem.mikor visszajöttem egy hét múlva,közölték velem,hogy az egész osztályban körbe lett küldve órán,akkora nagy sikerei lettek a rajzaimnak -.-
angol könyvbe lehet még jókat firkálni,meg irodalom könyvbe :)
ReaL MaDRid x siempre
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Egyik osztálytársam detto ugyanilyen.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Ugyanez. Mondjuk szerintem ez nem rossz szokás, kivéve akkor, ha pont ivás közben tör rám egy köhögésroham (volt már rá példa), és utána egész nap a billentyûzetet tisztíthatom <#idiota>#idiota>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
utána persze az enyém is tropára ment
A német könyvem nyolcadikba meg hetedikbe hogy nézett ki :D:D
Telerajzoltuk mindne fassággal xd
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.