740
-
#460 Lilian Tiger
(ilyen felkapott lett a nicklogom meg az adatlapom? ) -
#459 ki az a csaj a teljes névnél? -
#458 [igazad van:D] -
Mirk #457 szerintem az a segg a képen egészen mást vár -
#456 Ahogy "tartod a segged" a kezedben mindig azt várom hogy fingjál egyet
:D -
#455 helyes :) -
#454 :D
Én most kezdtem júliusba(az A1-est). Most járok rutinpályára, már megvolt a második pálya..(a szlalomozósxd)
Jó lenne még nyáron befejezni, s akkor lehetne motorozni :) -
#453 nálam az szokott lenni, ha tököl előttem vki, akkor ordíbálom hogy mennyémá! :D -
#452 50es, 125öst most kezdem szeptemberbe, yamaha tzr van most, jövöre nem tudom milyen, vszeg honda nsr -
#451 Tényleg, neked milyen jogsid van motorra? -
#450 Hát mikor volt egy régi sisakom(fater szerezte ingyér, szóval ratyi volt), ilyen krosszsisak volt, és ilyen szar mindig a pofámba lógott...
Állandóan megáltam megigazítani:D
Meg néha magammal beszélgetek miközbe motorozok :c
Ja, meg egyszer elhagytam a gyujtókulcsot a Simsonról, és azóta néha odakapok megnézni, hogy megvan e még :D -
#449 nekem még:
1. este hazafelé jövet, mivel minden nap motorozok, felállok az ülésre, és ott állok az utca végéig menet közbe :D
2. fék általában mindig csikorog ^^
3. néha zenét hallgatok közbe, piros lámpánál lehet gáz amikor rázom a fejem :D
most ennyi jutott eszembe -
#448 pl? :D -
#447 :D
Nekem is van egykét fasságom motorozás közbe xd -
#446 megtaláltam uj rossz szokásom, motorozás közbe ha kicsit jobban odatolom neki, rágom a szám :D -
#445 -
#444 kihagynam :D -
#443 én is meggyurjam? -
dehogy, gyurok vazze -
#441 Ez után más szemmel nézek rád
Plasztikai műtét? -
#440 koszke :)
igen -
#439 -
#438 Vááááááááá.De jó az a segg a nickeden.A tiéd? -
#437 Figy én is focizok úgyhogy tapasztalatból beszélek.
Szóval van olyan ember aki nem gyengén tulzásba viszi és minden második lépés után kököd és nem tom kerülgetni meg vigyázni le ne kulájja a lábamat,de viszont amikor az embernek kezd kiszáradni a szája ls összeragad a nyála elkerülhetetlen hogy ne köpjön ez nálam egy félidőben amikor víztől messzebb voki akkor 4-5 alkalom de ha ott a víz közel akkor inkább iszok.
Többet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki:D -
#436 :P -
#435 engem meg az is meglepett hogy eddig eletben volt :D -
#434 Na mivan, mindenki megjavult? -
#433 Hát még kisebb voltam, és ez olyan hobbi úszás volt, ilyen sportúszás. Azt minden korosztályból jöttek.... -
#432 még egy pár hsz és 40 leszel :)
egyébként ez tényleg irritáló -
#431 jah mondjuk az is igaz, hogy az iidősebbektől nem viselem el, tehát nekem egy 60-as ne tegezzen, mert mondjuk kezemben van a görkorcsolya -
#430 pedig te nem is vagy annyira vén fasz
engem nem zavar ha tegeznek, max üzletben, vagy mondjuk a biztonsági őr, eladó, rendőr, akikkel úgymond hivatalos kapcsolatba kerülök
de egyébkétn mindenki tegezhet nyugodtan, még a kis szarosok is
bocs a kis szarosoktól a kisszarozásért :)
-
#429 -
#428 te ovisokkal jérsz úszni? :o -
Jeti2 #427 :D -
#426 a tv-t csak hangosan tudom nézni ,ezt szüleim ki nem állhatják mert szerinük meg lehet süketülni és megfájdul töle a fejük. azt én is tudomhogy halkabban is jol lehet hallani de szerintem hangosan az igazi a két agy hangfallal együtt:)
-
#425 fejezzük már be ezt a gusztustalan témát -
#424 így van.meg azért ha focipályán köpsz egyet,annak mégis mennyi az esélye,h a labda pont érinti majd?főleg úgy,hogy sokszor a fű "alá" megy a köpés,a labda meg a füvön gurul.én még nyálas labdával nem nagyon találkoztam,pedig mi is köpködünk.ha meg belemegy a labda véletlenül,akkor utána úgyis lejön róla 1-2 gurítás után. -
na mind1 ezen nem fogok vitatkozni, de azt azér tegyük hozzá, hogy mindenki a bunkó focipályán köpködő focisákat szidja, pedig ha belegondolunk a 3 doktori diplomás vízilabdázó meg belehugyozik a medencébe, meg ő ugyanúgy beleköp mint a focista... csak az nem látszik, és őket mégse parasztozzák... -
#422 Azt kell mondani: Igen bazmeg! -
Mirk #421 igen