740
-
#179 Höhö, nekem is az volt:D pontosan SE T230:) Dobálgattam, a végén már nem lehetett rátenni a hátulját, mert letörtek a kis kampók:S:D
A mostanit is ugyanúgy dobálom(k310i):D Ejtettem már le 1x 2x...:D
Meg mindíg nyitogatom a hátulját a telefonnak, meg az elejét szedem lefele...:D -
#178 Én nagyon féltem a telefonom a dobáláshoz, a régi T230-at (asszem ez volt a neve) dobáltam. :) -
#177 A telefondobálás nálam is megvan. Dave Mirrás korszakból megragadt egy csomó trükk, és mindíg mondom, h backflippezek a mobilommal, meg figyel, kickflippezek egyet...:D
Remélem, ebbe találsz egy értelmes alakatot:)
-
Mirk #176 én néha kinézek egy pontot az úton előttem és megbecsülöm hogy hány lépést teszek meg odáig -
#175 Rendszámtáblát én is nézek. Egyszer láttam NYC-911 rendszámú kocsit.
Másik szokásom, hogy mindenben értelmes alakzatokat próbálok keresni. Pl vigyori fejeket. Aztán szakadok a röhögéstől, és senki nem látja min.
Telefonomat dobálom, miközben tudom, hogy egyszer úgyis leejtem... -
#174 Eszembe juttatatok még ilyeneket. Sokszor leveszem a fejemről a szemüveget és elkezdem pörgetni. A másik, hogy frissítési kényszerem van: Kimegyek az asztalra, és kétszer háromszor jobbklikk-frissítés. Aztán: Még nagyon kis koromban volt valami állatkám, és úgy szétrágtam, hogy az egészet össze-vissza kellett varrni -
#173 Nekem is eszembe jutattatok most sokmindent:) szoktam niytogatni a hűtőajtót, meg van, amikor én is lólépésben mászkálok a csempéken. MEg mikor megyek a járdán, és van két törés az aszfalton, akkor számolom, h a két törés között mennyit léptem, és igyekszem, h ez minnél több legyen:). Ha gondolkozok, van, amikor elkezek magamban beszélni hangosan:S:D. A telefonban mindíg megnézem (minden 20. percben) az sms-eket, pedig tudom, h nem jött új sms. MEg idióta szokásom volt (régen), hgy minídg olvastam a rendszámtáblákat a kocsikon. Még egy idióta szokásom van. Pl látok egy négyzet szerű valamit, és elkezdem számolni az oldalait, sarkait, belsejét, belsejében lévő dolgok sarkait, és ígytovább, és mindíg úgy számolgatom, hogy kerek szám jöjjön ki, pl 20:)
SZoktam még néha rázni a lábam, de főleg alvás előtt. Hát kb, ennyi, hátha eszembe jut még vmi:) -
#172 Én is számolok, hűtőt nyitogatok csak azért, hogy 5 másodperc múlva visszacsukjam. Ha nagyon elunom magam, akkor a hajamat baszkurálom. Meg persze hadarok, és ha valamit nagyon komolyan akarok mondani, akkor elakad a szavam. -
#171 én folyton a szemüvegemet igazgatom a fejemen,ha leveszem fél perc múlva már nyúlok is oda,és észreveszem hogy nincsen rajtam -
AC2 #170 A topik má amúgy az elsőhelyen van -
csgj #169 én mindent be akarok osztani (időben), és vmiért rendmániás is vagyok. Ha pl vmi nem úgy áll a polcon, ahogy én szeretném, megmozdítom egy kicsit, és ezt eljátszom még vagy százszor :P -
#168 Szeretek pénzt költeni, de asszem ezt kezdem kinőni:-) -
#167 Áh, csak itthon szokott előjönni! -
#166 Kémiaórán ne jöjjön elő ez a kényszer, ha épp kénsavval kísérlezteztek :) -
#165 Nekem néha olyan kényszerem van, pl a szobába ránézek valamire és addig nembirok nyugton maradni amig hozzá nem érek, szerencse hogy nem olyan sokszor történik, valaki nyugtasson meg hogy neki is van ilyen mert kezdem elveszíteni az önuralmam! -
#164 -
#163 nefürgyéle? :-c -
#162 szeretem ,ha egy kicsit büdös a picsa -
gyuri12 #161 lol tök jó volt elolvasni ezt az 52 új hsz-t,jó lett a reggelem!:D -
#160 Hint: Menjetek el dolgozni... -
#159 basszus brutalis egy topic lett ez :D
best of
-
Ben C #158 Meg egy kis köcsög füves vagyok. :| -
#157 jajaja. -
Ben C #156 jajaja. -
#155 Néha késztetést érzek, hogy beírkáljak egy topikba. -
Ben C #154 Nincs lábam. -
szurop #153 Volt egy félév, amikor minden nap megittam egy másfél literes Szóbit, mindnek szétrágtam a kupakját. Aztán volt Cappy-s korszak, azt is, mostanában ásványvizet iszok, azt is. -
F1re #152 joh is :D pl kupakok meg ienek :D de most lepek jo8 -
#151 muanyag szarokat jo lehet rágni :D -
#150 én a tollat rágom állandóan
-
F1re #149 ugyan ezt csinaltam en is csak a vegen mar tiszta ien seb volt es probaltam leszokni rola mert eleg gaz :D telleg me'g van amikor kupakokat vagy muanyag szarokat ragok meg XD -
#148 :DDDD -
szurop #147 Mennyi hülyeséget eszembe juttattok. Én is rágom a számat belülről, ilyen hosszú csíkot le szoktam harapni a szám falából, és apróra összerágom. Látjátok, nekem tényleg rágási kényszerem van. -
F1re #146 amikor nagyon unatkozok van hogy percenkent ravetodok hassal az agyra -
Mirk #145 hűtőt mindenki nyitogatja ezekszerint -
F1re #144 hutot en is szoktam nyitogatni hogy mi van benne de mindig ugyan az de azert kiynitom 10x hatha beleteleportalodik vami joh :D jah es regen ragtam belulrol a szamat :S -
F1re #143 telleg van amikor pattanasokat baszogatok az arcomon vagy me'g a labammal szoktam dobolni meg ne'ha nem is viszketek de vakarozok es utana fogom fel hogy micsinaltam -
#142 Hmm, nem is tudtam, hogy ennyien nyitogatják a hűtőt. Kicsit furán érzem magam, van 1-2 hülye szokásom, de a hűtőt napi 5ször ha kinyitom, reggel, este, meg ha szomjas vagyok. De feleslegesen sosem szoktam :) -
#141 Azért Football Managerrel még mindig vezetünk :D
Nekem pl az is 1 rossz szokásom, az fm... :D -
#140 Nem baj, de jó fun addig ;)
Sőt, majd ha egy idő után visszaolvasod xD