740

-
ha én lennék az apád,azt hiszem nem nagyon kapnál új gépet meg kontrollert amíg nem becsülöd meg a dolgaidat... -
ha néha megrugdosom a gépem amikor belassul az rossz szokás?
(ja és ps-zésnél is néha földhözvágom a kontrollert) .D -
-.-' -
_A:S?DASDASASDSADADSSDADA -
Nekem ez még akkor volt a szokásom, míg azt hittem, hogy ettől gyorsabb lesz a gép. -
Asztal-jobbklikk-frissítés, frissítés, frissítés....
mániákusan néha:D -
nemtudom ez rossz szokásnak számít-e bár barátnőm szeretni, én nagyon szeretem barátnőmnek a hasát:P puszilgatni szoktam, simogatni:P nemtudom miért, De azon kívül is szeretek rajta mindent:) nem csak a testét:) -
Istenvaty
:D -
NEm is sikerült, úgyh télleg nemhúzta szét..xD -
Kurvajó:)
(remélem nemhúzza szét a topikot). -
Ja és az ami annyira nem rossz... -
Stratégiai játékok. (Travian, Secondorb) Sok időmet elvesz. -
1.
2.
:$ -
Mutimeg:) -
én is. :( Ezért csináltam igazi homemade sg-s smiley-t. :$ ha érdekel valakit megmutathatom. :) -
Egyedül vagy :)
-
Van egy nemrég felfedezett rossz szokásom:
Odamegyek a gekkómhoz, és beszélek hozzá.
Elmegyek.
Aztán odamegyek a pókomhoz. Beszélekhozzá.
Onnan is elmegyek.
WTF?:D -
:D -
Tehetséges vagyok! -
De, fingani jó, semmi kétség. Inkább kint, mint bent. Nekem amúgy még akárhogyan próbáltam, egyszer se sikerült befosnom tőle, de vannak persze tehetséges emberek. :D -
Miért? Most mond hogy nem jó!
Jó, könnyű közben befosni, de hát ki hogyan csinálja. -
oké, köszönjük, hogy megosztottad ezt most velünk. xD -
Imádok fingani.
(koleszos vagyok) -
Akkor megszokás. :) -
Rossz szokás?
Megszokás.
(nálam:D) -
Sokszor akkor jut eszembe felsóhajtani (nagy levegőt venni tüdő szellőztetés céljából), amikor valami büdöset érzek, és ez zavaró.
Most is fingottam, és mind beszívtam akaratlanul. Igaz, felkelhettem volna, és arrébb mehettem volna, de inkább szenvedtem, minthogy megmozduljak. -
De azért ilyenre még nem igen volt példa sohase. -
Magyarországon vagyunk.
:) -
Valószínű, hogy az amúgy is szűk farmerom zsebébe fognak nyúkáni. Ahhoz elég nagy buznyáknak kell lenni. :) -
Így még a pénztárcádat is baszhatod, ha belenyúlnak a zsebedbe!:D -
Én ezért hordok a zsebembe pénztárcát...az valószínűleg feltűnne, ha kiesne, ezért nem kell kapkodnom a zsebemhez. :) -
fu,én mindig attól félek,hogy kiesik a pénz a zsebemből,pedig tudom,hogy nem fog kiesni,de mindig percenként kapok a zsebemhez :\ -
Most tűnt fel jelen pillanatban, hogy ha fejben elkezdek számolni, (monjuk itt sg-n, ha már annyi hsz érkezik egy topikba, hogy nincs "ugrás a legutóbbi hsz-hoz" gomb) akkor akaratlanul is elkezdem vakargatni a fejem. Korábban is hasonló esetnél vakargattam, de akkor elkönyveltem véletlennek, de most megint számolás közbe a fejemhez nyúltam.
Ugyanilyen még az is, ha pl napsütéses időben állok a buszmegállóban, akkor egy idő múlva feltűnik, hogy fáj a szemem. Hát nem attól van, mert hunyorítok mint az állat? :D Olyan Steven Segal-osan, meg Clint Eastwood-osan xD. De sohase süt úgy a nap a szemembe, hogy ne bírnám ki hunyorítás nélkül. Szóval mikor feltűnik, hogy hunyorítok, akkor visszaállok "normális" nézésre, de 5 perc eltelik, ismét észreveszem magamon, hogy hunyorítok. :D
Meg még az is rossz szokásnak tekinthető, hogy ha valami nagyon fontos van a táskámban, akkor az utcán sétálva néha 5 percenként is képes vagyok elhúzni a cipzárt, megnézve, hogy megvan-e még az, amit annyira féltek. Pedig nincs semmi baja se a táskának. :) -
omg:D -
Jaj, vuclik. Ez nem az a topik. Bocs mindenki -
Ha ezt most viccelődve írod, akkor tájékoztatlak, hogy én pl ha meleg van a szobában, egyszerűen képtelen vagyok elaludni, de ezzel valószínűleg nem csak én vagyok egyedül.
A jóéjtpuszi meg csak átmeneti megoldás, az csak segít elűzni a vuclikat. -
Biztos hogy attól...:D -
Nem-e tán a melegetől? -
Jóéjtpuszi az anyutól?:) -
igekötős ige mint töltelékszó, ezt kéne betenni érettségibe ^^
énmeg rosszul alszom most a nyáron, vki egy ötlet?