Lecsaptak a konzol warezosokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lófzt. ennyi a profit kiesésük. a telhetetlen gyarlóknak.
Gates-nek is hova tovább anyyi pénzt? azt sem tudják mit kezdjenek vele, de kell! még és még és több és több! nem is azért gyártanak játékokat, hogy az élményt kiszolgálják, hanem azért, hogy mittudomÉn; a Holdra szálljanak.
Monnyuk volt live video közvetítés meg ilyenek más oldalakon. De akkor ezexerint mivel úgy is más helyekrõl is elérhetõ az infó, ezért az SG inkább olyan unikumokra igyexik majd specializálni magát mint pl: A klímaváltozásra való tekíntettel a Matej új játék naptejet ad a barbibabához kenhez és steffihez! Valamint: Zalatnaicini beépített kvarcjátékkal is rendelkezõ kázió karórája egy éven belül másodszor került szervízbe! Harmadszorra is oda kerül???!!!
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerinted egy cikkszerzonek/ujsagironak ilyen stilusban kell reagalnia egy hozzaszolasra? Megsertodtel? Igazan vicces!
Talan inkabb azon kene elgondolkodni, hogy a kulfoldi oldalak cikkeinek forditgatasa mellett milyen hozzaadott erteket lehetne produkalni.
Az elozo hozzaszolast legfeljebb te ertelmezted "arcoskodasnak", valojaban az minosites volt. A technologiai hir-site minosege annal jobb minel tobb uj informaciot tudok meg belole.
Az sg.hu egyike azon nagyon keves magyar web sitenak, amit olvasok, de nem a cikkek miatt. A hozzaszolasokbol altalaban sokkal tobbet tudok meg, mint a cikkszerzoktol.
Mint peldaul ezen cikk eseteben is... A hozzaszoloknak koszonet az infokert, a hirszerzonek koszonet a tema felveteseert.
Hát had ne ejtsek már fájdalom könnyeket!
Hát a brooklyni niggerek, az x millió illegális bevándorló, meg a 40 millió biztosítás nélküli csóró biztos nem a felsõ 10k-ba tartozik ott se...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Még nem találták ki mekkora összeget hazudjanak.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
a fent citált Digital Millenium Act éppenséggel betiltott minden ilyet az usaban.
sorry
de ezért van a fórum, hogy ha tévedünk valamiben, akkor ki tudjátok javítani, ha tudtok még valamit, akkor meg tudjátok osztani, ha pedig nem értetek egyet, akkor el tudjátok mondani a saját véleményetek.
Ez ilyen webkettes fícsör nálunk kezdetek óta. ez no para
zzebi: engem meg pl az zavar, mikor valaki hobbiból arcoskodik minden topikban és beleköt bármibe. Gruber és te közted annyi a különbség, hogy õ korrekt volt, te meg arcoskodsz. Ha olvasol külföldi híreket, akkor miért vársz újdonságot innen. Én sem fikázom az offline lapos kollégákat hogy wazze ezt már 2 hete megírtam én is. Én elhiszem, hogy nagyon tudsz te is pár dolgot, de hidd el, hogy nekem meg sok olyat kell tudni, amibe még te is félnél belepofázni. Persze nem kezdenélek el oltani emiatt. A konstruktív kritikának mindig van helye, abból lehet tanulni, az ilyet meg légyolykedves tartogasd az IRL barátaidnak, majd õk helyretesznek.
Nem akarok senkit bantani, de ez zavar.
Egyébként én nem hallotam warezrõl ps 3mon, Itt az sg minden nap 3-4szer nézem a ps3as topicot , ha lenne ott bizti hallottunk volna róla.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
És ha belegondolok, hogy maga a Microsoft mondta, hogy a warezolt Windows is jobb mintha nem is Windowst használna a kedves júzer, akkor mirõl beszélünk? Ezt szerintem lehet általánosítani.
Vagy arra is lehet gondolni, hogy az így kiesett bevétel visszajött az írható lemezek eladásából a Sonynak, lehet még jobban is járt. <#ravasz1>#ravasz1>
És mint a fenti példa is mutatja, nem mindig szükségbõl warezolnak, egyszerûen nem akarnak érte fizetni annyit. <#ravasz1>#ravasz1>
Amcsiban átlagban 5X annyit keresnek és feleannyiba kerülnek a cuccosok mint nálunk, még is warezolnak.
Hát had ne ejtsek már fájdalom könnyeket!
A kiadókat amúgy én is lexarom, de még sajna ebben az esetben nem terjedt el az a rendszer, hogy az ember közvetlenül a fejlesztõnek fizessen.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
\"...lámák kíméljenek.\"