20
  • Sanyix
    Operát, de mostmeg megint ottvannak azok a jelek, és minden rendben van
  • NEXUS6
    Hát ez jó!;)

Monnyuk én még nem tapasztaltam, te milyen brózert használsz?

Amúgy lehet hogy az a gond, hogy a multkor PS3 brózerével szerkesztgettem az aláírásom.
  • dez
    Ugyan, ugyan, ne legyél már ennyire érzékeny. Vagy azért jössz ezzel, mert nem tudsz semmit felhozni a "mentségedre"? :P
  • BiroAndras
    Most épp nincs mibe belekötni, ezért sértegetsz csakúgy vaktában?
  • Sanyix
    NEXUS6: Te ezt hogy csinálod, hogy csak és kizárólag a te hozzászólásod nekem a kép jobboldala felé a végtelenségig kicsúszik? :D Senki másé nem ilyen ezen a fórumon, csak a te hozzászólásaid, de azok minden topikban ilyenek :)

Vagyis mégsem ezt csinálja, változatos dolgokat csinál, most csak egy picit csúsztatja szét. :\ Bár tegnapelőtt valami csingcsung betűket láttam az áláírásodban, de most nincs ott, vagyis nem látszik :|
  • OliApa

• dez
    Na mi van, neked is csak két gomb van a távirányítódon, az egyik az retekre, a másik meg a tv2-re programozva? Vannak ám más csatornák is.
  • dez
    Hát a DIVX nem igazán: ugyanolyan felbontáson és bitrátán jóval mosottabb és szarabb a képe, mint a h.264/x.264-nek! Abban érdemes mindent tölteni. (Esetleg még VC-1, de az nem nyílt.)
  • Sanyix
    Ami késik nem múlik :)
    Ezek a vadbarom jogvédők, már a rádióadások rögzíthetőségére is rászálltak, csak idő kérdése hogy másra is.
  • BiroAndras
    "Nem, mert xy jogokba ütközik a felvétel"

Én lassan 10 éve veszek fel így filmet, és eddig nem tapasztaltam ilyet.
    Nagyobb probléma, hogy gyakorlatilag semmi olyan nincs a TV-ben, amit megérné felvenni (a filmeket egyszerűbb letölteni).
  • cloud.strife
    Akkor hajrá, tőttögess csak.... :)
  • Alwares
    Lol ezen fogják berippelni a sorozatokat :D
  • Yfel
    cloud.strife: A 720P felbontású DIVX a legtöbb elérhető árú plazmának teljesen kihasználja a felbontását és a minősége legalább olyan jó mint egy HDTV adásnak (ami ugye 1 vagy 2 csatorna kivételével mind 720P)

Nexus6: 200GB-os notebook hdd-k még csak most fognak a piacra kerülni, úgyhogy valószínűleg fele annyiba fognak kerülni mint egy PS3. De ha neked ennyi pénzed van egy konzolra, akkor mondd már meg hol dolgozol, mert én is ott szeretnék :o)

Amint fent említettem, a DIVX videóknak nem kell szarul kinézniük, csak a normálisabb minőségűeket kell letölteni / lekódolni.

Y
  • NEXUS6
    Akkor rakok bele 200GB-os vincsit. A Linuxon meg van Mplayer, ha szar minőségű videókat akarnék nézni, oszt csókolom.
  • cloud.strife
    Naneeeeee, nemááá. hogy a divx a legnagyobb bajod..... kinek kell egy HDTV-n az a trágya minőség????? LOL :)
  • Yfel
    Tengeralattjáró-váz a Titanic köré...

De őszintén, egy 60-80GB-os lemez hány TV program felvételére elegendő? 10 óra HD vagy 50 óra SD?

Jobb lesz, ha megengedik a népnek, hogy külső lemezeket csatlakoztassanak a géphez és arra vegyék fel a programjaikat. Azt is össze kell hozniuk, hogy a PS3 tulajdonosok fel tudjanak venni digitális TV-ből, valamint HD adásokat is. Egyébként nem sok értelme van...

Ennél sokkal jobb lett volna, ha DIVX támogatást raknak a gépbe... hány DIVX file-t lehet egy Blu-Ray lemezre felírni?...

Y
  • mikloss
    "Egyesült Államokban 500$" -- "Új-Zélandon 951$" Nah ez szemétség....
  • AgentKis
    Na jóbetoszna, ha betiltanák a mozgóképes felvételek készítését! Mondjuk nagyon rajtavannak a témán, de azért ez eléggé a sötét középkorra hajazna szeritem.
  • Sanyix
    Nem, mert xy jogokba ütközik a felvétel, így a felvétel megkezdése után 2 perccel jogvédelmi kommandósok rontanak a lakásodba, aki ellenáll, helyben agyonlövik, mert veszélyes terrorista, aki nem áll ellen ara gyors villamosszékes kivégzés vár, miután úgy megkínozták hogy istenként tiszteli a szent kiadókat.
  • NEXUS6
    Ez kúl lesz, már most is egy külső tunerrel nézem a tv-t. Ha átmegyünk digitálisba csak azt kell lecserélnem, és még a műsort is valszeg fel tudom venni a PS3-mal.