20
-
#20 Operát, de mostmeg megint ottvannak azok a jelek, és minden rendben van -
#19 Hát ez jó!;)
Monnyuk én még nem tapasztaltam, te milyen brózert használsz?
Amúgy lehet hogy az a gond, hogy a multkor PS3 brózerével szerkesztgettem az aláírásom. -
dez #18 Ugyan, ugyan, ne legyél már ennyire érzékeny. Vagy azért jössz ezzel, mert nem tudsz semmit felhozni a "mentségedre"? :P -
BiroAndras #17 Most épp nincs mibe belekötni, ezért sértegetsz csakúgy vaktában? -
#16 NEXUS6: Te ezt hogy csinálod, hogy csak és kizárólag a te hozzászólásod nekem a kép jobboldala felé a végtelenségig kicsúszik? :D Senki másé nem ilyen ezen a fórumon, csak a te hozzászólásaid, de azok minden topikban ilyenek :)
Vagyis mégsem ezt csinálja, változatos dolgokat csinál, most csak egy picit csúsztatja szét. :\ Bár tegnapelőtt valami csingcsung betűket láttam az áláírásodban, de most nincs ott, vagyis nem látszik :| -
-
dez #14 Na mi van, neked is csak két gomb van a távirányítódon, az egyik az retekre, a másik meg a tv2-re programozva? Vannak ám más csatornák is. -
dez #13 Hát a DIVX nem igazán: ugyanolyan felbontáson és bitrátán jóval mosottabb és szarabb a képe, mint a h.264/x.264-nek! Abban érdemes mindent tölteni. (Esetleg még VC-1, de az nem nyílt.) -
#12 Ami késik nem múlik :)
Ezek a vadbarom jogvédők, már a rádióadások rögzíthetőségére is rászálltak, csak idő kérdése hogy másra is. -
BiroAndras #11 "Nem, mert xy jogokba ütközik a felvétel"
Én lassan 10 éve veszek fel így filmet, és eddig nem tapasztaltam ilyet.
Nagyobb probléma, hogy gyakorlatilag semmi olyan nincs a TV-ben, amit megérné felvenni (a filmeket egyszerűbb letölteni). -
#10 Akkor hajrá, tőttögess csak.... :) -
#9 Lol ezen fogják berippelni a sorozatokat :D -
Yfel #8 cloud.strife: A 720P felbontású DIVX a legtöbb elérhető árú plazmának teljesen kihasználja a felbontását és a minősége legalább olyan jó mint egy HDTV adásnak (ami ugye 1 vagy 2 csatorna kivételével mind 720P)
Nexus6: 200GB-os notebook hdd-k még csak most fognak a piacra kerülni, úgyhogy valószínűleg fele annyiba fognak kerülni mint egy PS3. De ha neked ennyi pénzed van egy konzolra, akkor mondd már meg hol dolgozol, mert én is ott szeretnék :o)
Amint fent említettem, a DIVX videóknak nem kell szarul kinézniük, csak a normálisabb minőségűeket kell letölteni / lekódolni.
Y -
#7 Akkor rakok bele 200GB-os vincsit. A Linuxon meg van Mplayer, ha szar minőségű videókat akarnék nézni, oszt csókolom. -
#6 Naneeeeee, nemááá. hogy a divx a legnagyobb bajod..... kinek kell egy HDTV-n az a trágya minőség????? LOL :) -
Yfel #5 Tengeralattjáró-váz a Titanic köré...
De őszintén, egy 60-80GB-os lemez hány TV program felvételére elegendő? 10 óra HD vagy 50 óra SD?
Jobb lesz, ha megengedik a népnek, hogy külső lemezeket csatlakoztassanak a géphez és arra vegyék fel a programjaikat. Azt is össze kell hozniuk, hogy a PS3 tulajdonosok fel tudjanak venni digitális TV-ből, valamint HD adásokat is. Egyébként nem sok értelme van...
Ennél sokkal jobb lett volna, ha DIVX támogatást raknak a gépbe... hány DIVX file-t lehet egy Blu-Ray lemezre felírni?...
Y -
#4 "Egyesült Államokban 500$" -- "Új-Zélandon 951$" Nah ez szemétség.... -
#3 Na jóbetoszna, ha betiltanák a mozgóképes felvételek készítését! Mondjuk nagyon rajtavannak a témán, de azért ez eléggé a sötét középkorra hajazna szeritem. -
#2 Nem, mert xy jogokba ütközik a felvétel, így a felvétel megkezdése után 2 perccel jogvédelmi kommandósok rontanak a lakásodba, aki ellenáll, helyben agyonlövik, mert veszélyes terrorista, aki nem áll ellen ara gyors villamosszékes kivégzés vár, miután úgy megkínozták hogy istenként tiszteli a szent kiadókat. -
#1 Ez kúl lesz, már most is egy külső tunerrel nézem a tv-t. Ha átmegyünk digitálisba csak azt kell lecserélnem, és még a műsort is valszeg fel tudom venni a PS3-mal.