20
  • Randal
    Vannak emberek akik tényleg csak fikázni akarnak és nem néznek a dolgok után.
    Egyébként A CSI-knek megvan az a bájuk mint a Columbonak. Legtöbbször tudod hogy mi történt, aztán már csak végig kell nézned hogy hogyan bizonyítják be.
  • winnie
    az lenne az ideális, ha minden időpontban 2-3 jó sorozat lenne.
  • carville
    Nehogy már megint két jó sorozat legyen egy időpontban... (House és Szökés)
    Most megint nem tudom óhogy melyiken kéne akkor néznem. :P Mert a DVD felvevőm jó ideje döglött és még mindig nem csináltattam meg, ehhe.
  • winnie
    persze ez baromi off - tömegsorozatok mindig lesznek (csi, house, heroes, grace klinika), s olyanok is, akiknek ezek a kommerszek annyira nem jönnek be és az "igényesebb" felé húznak.
  • winnie
    "És akkor még a Halottkémet meg a többi licenszel nem rendelkező klónt nem is számoltad. (Na jó most asszem igazságtalan voltam mert asszem a Coroner volt az első és azt másolták a Helyszínelők.)"

ez sem igaz, hiszen le lehet ásni egészen addig, hogy egy nyomozós sorozatot másol minden.

ha már a house a téma, ugye az is csak egy szimpla krimisorozat (ugye, a készítője szerint is, aki a sherlock holmes - watson doktor párhuzamra építette az egész szériát)

"De nem ez a lényeg hanem hogy mind egy kaptafára megy. Ne mondják már nekem hogy olyan érdekes a helyszínelők munkája hogy az ki tesz fél"

nem azért van sok, mert érdekes a munka, hanem mert rengeteg krimisztorit lehet kitalálni, így sosem lesz repetitív. (ezt nyilván meg tudja erősíteni az, aki a csi-sorozatok 7+5+3 évadát végig nézte) a téma nem apad ki.

minden nyomozós sorozat, ami megmarad a képernyőn szignifikánsan különbözik egymástól - és nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb múfaj. (a csi vagy a law and order franchise viszont azért ilyen népszerű, mert ugyanazt kapja az ember)

a halottkém nem tudom, hogy került bele a levesbe, hiszen már a Da Vinci's Inquest előtt is voltak halottkémes sorozatok (mondjuk a quincy és tsai), de ezek is simán megkülönböztethetőek voltak.

a helyszínelők anno bruckheimerrel valóban valami újat hoztak (hitech kütyük, trendi vágások, belezoom, totális procedural sorozat, nulla karakterizációval - csak az ügyre koncentráltak, minden sallangot lenestek és ezért is lettek olyan népszerűek az ezután jövő bruckheimer krimi (without a trace, cold case), mert ugyanúgy sokat fektettek a képi megjelenésre)
  • plcdfa
    Ez AZTA hsz-re lett volna.
  • plcdfa
    És akkor még a Halottkémet meg a többi licenszel nem rendelkező klónt nem is számoltad. (Na jó most asszem igazságtalan voltam mert asszem a Coroner volt az első és azt másolták a Helyszínelők.) De nem ez a lényeg hanem hogy mind egy kaptafára megy. Ne mondják már nekem hogy olyan érdekes a helyszínelők munkája hogy az ki tesz fél tucat sorozatban legalább annyi évadot... Még úgy is hogy az amerikai igazságszolgáltatásban a sorozatokból kiidulva nem ismerik a munkamegosztást, mert a helyszínelők végzik a nyomozók, az ügyészség, a kórboncnokok, a kommandósok stb. munkáját is.
  • winnie
    :) komolyan csak utána kéne nézned, mint a prison break (LOL) népszerűségének. mkor hazudtam utoljára tévés témában?

most komolyan, szerinted attól, hogy az armageddon 2 vagy a deep impact 2 címet adja egy kereskedelmi tévé egy random filmnek, attól az még igazi folytatás lesz? a szökés a colditzból az a prison break folytatása, mert benne van a címben, hogy "szökés"?

az NCIS az NCIS, a bostoni helyszínelők az a nyughatatlan jordan, vagyis a crossing jordan. (mondjuk eddig mindig azt hittem, hogy az ilyesmivel nem etetnek be senkit a tévék, de akkor itt és most, mea culpa, van, aki valóban elhiszi. hamu.)

5-2=3

"és igen mindegyik xar"

ejnye - és ez hogy működött? megnéztél négyféle helyszínelőket, mert bíztál bennük, hogy jók és amikor egyik sem jött be, bepróbáltad a bostoni helyszínelőket? hátha azért rajongani fogsz és mégsem jött be? ez nem kötekedés, csak meglep a dolog.

(szerencsére attól, hogy szerinted ezek nem jók, mások szerint (nem szerintem) jók. és közhely, de az általad nézett sorozatokat meg mások tartják döbbenetesen rossznak.)
  • AZTA
    na okoskám:

Helyszínelők
    New York-i helyszínelők
    NCIS - Tengerészeti helyszínelők
    Miami helyszínelők
    Bostoni helyszínelők

neked ez 3-féle? és igen mindegyik xar
  • winnie
    azta: "1. A prison break amerikába is a legnézettebb sorozatok között van"

az 52. legnézettebb sorozat a 102-ből.

"3. Hogy létezik hogy ezt a xar helyszínelőket ennyien nézik ebben az országban mikor tényleg semmi de semmi értelme?? mellesleg van már belolle vagy 5-féle (mármint ebbol a mindenféle városi helyszinelokbol..)"

3-féle és nem ebben az országban nézik, hanem minden egyes országban. és, hogy miért? mert jó? (csak egy tipp. gondolom a jó nem egyenlő azzal, ami neked tetszik)
  • winnie
    "A Prison Break sosem volt kirobbanó siker, csak a végén kezde részről-részre felszedni a nézőket, az utolsó rész ha jólemlékszek 1,5 millió körül volt."

a pb 1,3 millió néző körül nyitott és átlagban csak két sorozat volt idehaza nézett nála.
  • AZTA
    hmmm..
    1. A prison break amerikába is a legnézettebb sorozatok között van
    2. A doktor house is nagyon jo
    3. Hogy létezik hogy ezt a xar helyszínelőket ennyien nézik ebben az országban mikor tényleg semmi de semmi értelme?? mellesleg van már belolle vagy 5-féle (mármint ebbol a mindenféle városi helyszinelokbol..)
  • 1Obi1
    A Prison Break sosem volt kirobbanó siker, csak a végén kezde részről-részre felszedni a nézőket, az utolsó rész ha jólemlékszek 1,5 millió körül volt.

Mellesleg House rulezz, de csak eredeti hanggal.
  • feamatar
    no azért amennyi marhaság megfér abban a nagy országban azért annyi jó dolog is van...
    az lenne a jó ha a My name is Earlt is adnák... az már egy nagy sorozat...
  • kanduhr
    Az idióták a True Callingot is beszüntették, pedig évek óta nem láttam annyira színvonalas sorozatot.
  • Picizöldfül
    Right
  • Mr_Rob
    Igen, ez a bevezető egy kicsit sánta, de azt leszámítva szerintem ez az egyik legjobb sorozat, ami valaha képernyőn volt!
  • gyuri12
    "Az amerikai ízlésben ritkán csalódik az ember"
    Csak ennyiT: LOOOOOOOooooooooOOOOOOOOOL!!!!!444
  • HöfEE
    Szintúgy
  • BobaFett
    "Az amerikai ízlésben ritkán csalódik az ember, "

eeehhh, na persze. Én szinte mindig csalódom