Ill Nino
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Revolution Revolución,The Undercover Sessions,One Nation Underground,ezek az albumok vannak meg, még anno a How can I live miatt kezdtem el õket hallgatni, de vannak jó számaik, az tény <#vigyor>#vigyor>
#acm
Mit jelent az 'eggyüttes' szó?<#violent>#violent><#violent>#violent><#lama>#lama>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Novarockon láttam õket júniusban.. Nekem annyira nem jön be, de nem rossz :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
csak egy normális topic nyitás :DDD
egyébbként nem rossz banda, még egy-két számomra hallgatható számuk is volt. Az újabb számaikat nem ismerem, linkeld az oldalt, pár mintát, bármit, hátha a google-t használni lusta emberek is belehallgatnának!
egyébbként nem rossz banda, még egy-két számomra hallgatható számuk is volt. Az újabb számaikat nem ismerem, linkeld az oldalt, pár mintát, bármit, hátha a google-t használni lusta emberek is belehallgatnának!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kellene album?
Sziasztok!
Ez egy rock zenekar!
Itt van egy kép az eggyütes-rõl:

Ez egy rock zenekar!
Itt van egy kép az eggyütes-rõl: