11
  • Jack Bauer ahős
    Nem túl izmos...

Egyébként meg csekk a Geekblogot:
    L'ecsó kritika
    Vacancy kritika
  • 1Obi1
    A Simpsons megnézem, azt annyi.
  • Nyarlathotep
    Tök jó, hogy a fenti filmek 90%-a már tölthető dvd minőségben...
  • asztosz
    Jah és Jessica Biel valóban jó néni, de ahhoz nekem kevés, hogy csak azért beüljek a filmjére amiben fehérneműben araszolgat 10 másodpercig!
  • asztosz
    Ami ebben a hónapban lesz és engem érekelt azoka már láttam/ Elhagyott szoba, Disturbia/
    A Disutbiában kellemeset csalódtam, tökéletesen elszórakoztatott és lekötött arra a bő 90 percre, egyszer sem néztem hogy mennyi van még hátra, sőt még élveztem is a kukkolósdit!
    Az Elhagyott szobával már egy kicsit más volt a helyzet, igaz azt 2x is megnéztem és mindkétszer élvezhető volt számomra de valahogy mégis 2. nézésre már nem úgy működött ahogy kellett, és a vége is elég össze lett csapva szerintem, de ez nem a mi rendezőnk hibája, én inkább a stúdió számlájára írom vagy pedig anyagiak!... Vagy mindkettő, amúgy meg egy tissztességes munka, ízig -vérig amerikai film!

A felhozaalból csupán már csak 2 film ragadott meg az egyik a Törés a másik meg a L'ecsó, ezeket mielőbb megpróbálom megnézni!
  • Su0my
    a simpsonos kép aláírása nagyon szellemes:)

Hesztia: attól nem lesz jó, viszont gyarló hímnemű 'valamik' lévén, igenis meg fogjuk nézni:) Jessica Biel jó kis néni
  • Hesztia
    Ja mer' attól lesz jó egy múvi, hogy egy gyengéske tehetséggel író libus fehérneműje látszik? Ez ám a filmkészítés netovábbja.
  • nattydread
    A Disturbia nagyon király film! Mindenkinek ajánlom, bár van benne pár logikai bukfenc, ennek ellenére szórakoztató, jó film!
  • 00000000000000
    Ajánlom, hogy nézd meg a címét a cikknek: Augusztusi
    ajánló - érkezik a filmözön!
  • 00000000000000
    Mindegyiket megnézem kivéve a láthatatalant. Disturbiaát, Lecsót és Vacancyt amikor megjelenik, a többit moziünnepen. A Severance nagyon cefet film, mindenkinek ajánlom, és még a Balaton is látszódik benne. :):)
  • Sabcsee
    Háát elég ótvar filmek lesznek...Engem egyik sem érdekel annyira.Kihagyták az új Adam Sandler vígjátékot a Férj és Férjet ami szeptemberben lesz(abban lesz Jessica Biel fehérneműben).