84
PS3 exkluzív játék
-
#44 Nem kéne egyet játszanunk együtt, ha már van egy klánunk?
Apropó, aki még be szeretne lépni a SuperGroup klánba, az dobjon egy privátot a PSN ID-vel. -
#43 rankok megint nem műxenek de legalább nem fagyott -
Noitulover #42 ami még eléggé elcseszett hogy annak ellére hogy lépéseket tettek hogy ne legyen túl egyszerű pontot farmolni , a 8as ctf eben 5 ször belehet vinni a flaget capelésenként 30 pontokat ad ami32es serveren oké de ezért van már pár embernek 15000+ pontja mert egésznap 8as ctfet játszik míg mások hardam ennyi pontot kapnak hiába pwnolnak le mindenkit team deathmatchen
(általában 100ból 30-50 pontot én szoktam acspatnak szerezni :D és ezért bonusokkal együtt kapok 50-100 pontot ezen még lehetne változtani -
zottyantas #41 Ezt én is észrevettem, de még akkor is ha mondjuk5/24 van néha. Ezt nem értem, de szerintem majd kialakul az csak most hirtelen nagyon sok lett a felhasználó és ezzel bajlódnak még.
-
Noitulover #40 rank 5 wingman (5000pont) és mit kapott a "GI joe" bruce willis trikot XD a "kobrák" meg valami madmax páncél és kész de egyre jobb repcsi festések vannak terepszin cápa szájjal az nagyon állat
ami jelenleg sokszor fel pörgetmikor irja hogy 24/32 és még van 4-5 hely azok valmiért mindig tele vannak ha joinolna a játékos refresh gomb (háromszög) nem isműködik -
zsolt2800 #39 Már jók a szerverek! -
Since #38 Oké majd lecsekkolom ha meglesz a játék :) -
Noitulover #37 mi a fészkes fene van warhawkkal ? már tegnap is zsarakodott pl az összes szerver tele volt még játékos serverek is , végülis a ranglistán már legalább 40000+ felhasználó volt jegyezve , (mind ez a harmadik napon ,
most meg bóvitenének vagy gözöm sincs mia gond
minden hol csak nyavajognak mert nem lehet bejelentkezni (ezért én is így cselekszem XD) -
Noitulover #36 nézd meg forumokon 8pl az offical ps3 forumon) milyen portokat kell megnyítni és kész upnpvel mindig csak a gond van azt inkább hanyagolnám a helyedben annak ellenére hogy elviekben önbeállító vagy mi -
Since #35 A NAT-ot nem lehet állítani, de hogyha aktiválod az UPnP-t akkor elivlegben átrakja NAT2-be ha valakinek NAT3 van alapból. Igazság szerint ezt csak a kommunikációs csatornát blokkolja ha NAT3ban van. Azt hallottam hogy hasonló a COD3-al, vagyis ha a COD3al tudsz játszani neten (macerás beállítani) akkor a WH is menni fog midnen gond nélkül. De mivel nálam nem megy a COD3 ezért parázok rendesen a WH miatt. De majd elválik szeptember közepén :-) -
zsolt2800 #34 Én jelentkeznék. -
Noitulover #33 oké mondjuk csak mostanában érek ennyire rá de majd elválik nem e kell majd mást kijelölni a postra XD -
#32 OK.
Szóval van egy klánunk, a neve SuperGroup SG. Aki akar jelentkezni, itt jelezze, megadva az azonosítóját és hogy melyik accountjával lép fel (USA vagy EU).
Noitulover, ha nem gond, kijelölnélek Leader-nek, te játszol toronymagasan a legtöbbet, én maradok simán Admin, azaz írnok. :) Nem mindig lesz időm nyomulni, jobb, ha a kláncsatákat te vezeted majd. -
Foxhound1980 #31 Naná, hogy irjátok be! -
Noitulover #30 ide is belehetne írni az sg klán infot vagy majd látják ps3 topicban? -
Foxhound1980 #29 Az zsír! -
zsolt2800 #28 Akinek már megvan az vegyen már fel! -
Noitulover #27 persze , nincs külön srever legalábbis olyan értelembe hogy szeparálva lenne regio ként annyi hogy pl ha filter nél my regiont mutasson akkor mutatja az usa 200 pinges servereket XD -
Foxhound1980 #26 És ha valaki, EU-s verzával, (EU accal) felveszi USA régióju / verzáju partnerét gond nélkül megy a gém vajon? -
Noitulover #25 nem hiszem az usa store ugye usa account kell és ehez is köti ,ergo eu store ból eu accal és ahoz közi de maga játék ugyan az
-
Noitulover #24 32 a max és igen 80 környék dedicált szerver már van és ez csak az US de akinél t3 van ott hon XD akkor ő is bármikor hostolhat és még játszhat is mondjuk ez arésze nem teljesen tiszta (dedikált server + játszik is ?)
az én 256 kb/s fel töltésemmel max 4 embert enged XD -
Foxhound1980 #23 Na kérdés! Kjött az EU Store-ra is a stuff. Most betudtok e jelentkezni az USA Store-os verzával a PAL-os accountotokkal? -
Noitulover #22 azt nem lehet állítani :) (Network address translation) vagyis nem közvetlen a portokat kell megynitni hogy legalább nat 2 legyen még nincs fülesem , de hamarosan kell szerezenem egyet hogy elküldhessem végre a sok nubot a jo ... anyukájukba XD
egyébként még ami elég ocska hogy nem lehet semmi féle módon meg szadabulni emberektől , pl volt valami srác az egész átkozott meccs alatt csak pofázott hogy: nigga, nigga ,nigga !
nézem vazzeg ez nem a nigger szerver akkor mi a fax XD -
#21 Warhawk server farm -
#20 Komolyan viszi a 64 játékost dedikált szerver nélkül?? Vagy vannak hozzá dedikált szerverek a PS Network-ön? -
#19 oké és dobozosból csak a fülessel lesz vagy lesz füles nélküli is?
mert 576 oldalán van füles nélküli dobozos WH -
Since #18 Neked bevan állítva valami NAT type nevezetű opció? Olvastam róla akinek NAT type 3 van az nmfog tudni játszani ezért át kell állítani NAT type 2-re amit az UDNP bekapcsolásával érünk el :-) Neked mi van és hogy van beállítva? Fülest tudod használni a játékban? :) -
Since #17 Hát igen gondolom van mit rajta még csiszolni :-) Remélem szeptember közepére már nekem is meglesz és akkor tudunk hentelni :-) -
Noitulover #16 nem mondanám hogy lagosak lennének a serverekek de azért aza 200 környék ping sokszor elég hogy netaláljon a mester lövés vagy a nem bemért rakéta stb talán lesz aki hostol normális eu servert
ezzel beharangozottcustomizálás elég soványra sikerült , alapból nem is lehet aztán rannkonként ad egy ujabb sipkát sisakot , kabátot nardágot stb , ameny sokszor csak az alap csak más hol vagy nincs is rajta még valami
a repülő gépeknél kb ugyan ez alapbol semmi aztán rank 5 ig csak külömböző terep szineket ad ...
amiből rengeteg van és már a kezdetektől lehet válogatni azok az insignák körül belül 160 féle van a színét meg láthatóságot lehet változtatani csuszkákkal de igazán egyis se látszik legalábbis eddig csak az alap sapkán láthato az unlockolt ruhákon meg csak ahátán egy kis flek a gépen lévő ugyan ez de több ponton meg található
a jutalom rendszer érdekes sokszor gözöm nincs hogy miért kapom a pontokat és csakúgy jönnek de van hogy épp érölködöm , ölök stb aztán szinte semmit se ad
szinte mindeért lehet szalagokat kapni ,kezde a nyertes/vesztes csapat 1,2,3, helyért leg-pontosabb -jobb légvédelmis ,- tűzést és a többi
ezek adják a bonus pontokat
ami egyértelmű a harcokért combat pont jár adott esteben
a team pontok alakulnak érdekesen sokszor , a terület fogalálásért jár a zászló hordás mentésért stb
kitűzök járnak a meccsen véghezvitt teljesítményekért melyeknek 3 fokozata van bandit master warhawk bandit szint a legegyszerübb pl 5kill swarm misslel a swarm missle bandit ért , és olyan xboxos achievement filling mikor játék közben kiírja hogy iylen meg olyan kitözöt kaptál , a komolyabb elismerés amikor megfelelő értékeket elérve medálokat is kaphat a játékos 500 kill után ha 20 combatpont akkor combat akármilyen medal
mindezek sokszor feltétele a rankok előmenteléhez
mind ezt megnézhető online az awards menűben talán így még érthető is az egész XD
5 pálya mind 4 különféle méretben a játékosok szám szokta mneghatározni a pálya mértetét
grafika : nekem tetszik nem feltétlen alegszebb de jól kidolgoztott , jó animáciokkal
bug: járművel akárhonna lelehet zargatni pl egy hegyről egy karc nélkül az se baj ha fejre áll (ami szerintem elég vicces) fellehet fordulni vele etéren lehetne mégy javítgatni , arepülőt is sokszor karcnélkül a falakhoz lehet vágni , de van mikor éppeg hogy földet ér és szanaszét robban .
-
#15 Egy kérdés: melyik gombot kell nyomni, ha dumálni szeretnék a headsetbe? -
Since #14 Egyébként milyen a játék? Írjatok róla véleményt! Lagosak a szerverek? Mennyire customizálható a karakter? Illetve szerzehetünk benne tapasztalati pontokat is amivel fegyvereket tudunk unlockolni? Vagy csak medálok vannak a játékban? Hány pálya van? Milyen a grafika? Tapasztaltatok bugot? :-) -
#13 Akkor marad a lemezes megvétele is . Én a Magyar accomban játszom az ami csak töltö acc. -
Since #12 Csak US accal lehet használni a letöltött verziót, de a BD már több accon is megy csak ott meg be kell tenni állandóan a lemezt :-) -
Sund #11 elvileg csak US accal lehet használni. -
#10 Letöltöttem us accal és a MO accal nem tudom használni ? volt valakinek ilyen ?
-
Since #9 Multiplayer játéknak szeintem tökéletes lesz, csak ne akadjon és ne legyen lag akkor minden oké :-) -
#8 HD video alapján anyira nemgáz, sőt egész jó is lehet, viszont amikor a tűz van és bemondja hogy Warhawk hát a hova hányak kategória annyira gagyin hangzik.. -
#7 Pöcsköszörű..
Régen jáccottam párszor 128as ET szerveren, ott nagyon megvolt a war feeling :) -
AC2 #6 De ez a xar miért nem jön ki pc-re? :D -
Since #5 Igen az tény és valóság hogy jó a reklámja :-) De mindenesetre online-os hókamókában nem elsődleges a grafika...Ha jól olvastam összesen 64 játékos ugorhat össze ami nem kis teljesítmény szerintem...Majd meglátjuk azért nézzétek meg a videókat :-)