Az nVidia idén, az AMD-ATI jövőre újít
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lett elkapkodva, sõt, pont hogy késett a Vistával együtt. A játékfejlesztõk is tudtak róla idõben, de nem kifizetõdõ a legújabb technológiák támogatása, mert elég szûk réteget érint csak. A D9X-et kihasználó játékokra is jó sokat kellett várni.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Ez igenis sokat számít - csak nem mindegy, mennyiért.
Mindennek megy le az ára. Ezzel a hozzáállással soha semmit nem vehetsz.
Én másképp nézem: ha bõven elég pénzem van rá, akkor mire várjak?
Egyébként 180 sose volt, 130 körül lehetett kapni.
peace...
Érdekes...ha nekem igazságot mondanak, még ha bunkón is, akkor is megpróbálom megérteni, h mégis mit mond az illetõ és nem sírok, h jajj milyen arrogáns vagy és juj a picipuha lelkemet most ez a hülye szócska, h bántja.És te már csak köcsög lehetsz, h igy beszélsz.Milyen dolog ez?Megyek is megmondalak ANYÚNAK!! <#rinya>#rinya>
Egyként jól mondtad, emberek vagyunk, de nem egy b+ vagy egy bunkó szó változtat meg minket az állatoktól....Ez azért egy kicsit komplexebb annál.
Na peace faxom <#wave>#wave> inkább szépen menjenek lefelé az árak, h jó áron vegyek g9x.-et <#kacsint>#kacsint>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A normális vélemény (szerintem) valahogy így nézne ki: "Nem költök 100k fölött VGA-ra, mert szerintem hülyeség. Az oka: ilyen vagyok/hamar elavúl/költöm inkább másra a pénzt stb." szerintem ez így lenne korrekt. Most pedig nézd meg újra a #9, #22-es hsz-t... aki ezt teszi az -barom- -idióta- stb. Az is lehet, hogy azért kaptad azt a választ másoktól, mert a te hangnemed is "olyan" lehetett. Te is gondolkozz el ezen! Emberek vagyunk, tudunk kommuniálni, tegyük civilizáltan! Szerintem bunkón írtad le a véleményedet, nem normálisan...
2: Egész egyszerûen csak le írjuk normálisan a véleményünket, az hogy az érintett tagok vérbenforgó szemmel kapásból nekünk ugranak, az nem minket minõsít.(ez és az öröm között párhuzamot vonni nevetséges)
3: Gondolkozz el.(ha tudsz..egyáltalán)
Az, h van aki erre veri és ez okoz a kis életében örömöt, h egy játék pl.tdu 40 helyett 70fpssel megy 😄 + még ki se tudja használni dx10et játékok hijján 😄D hát ez inkább szánalmas...
Nekem nincs bajom azzal aki drágán vesz kártyát.70-90ezer kb nekem a plafon.De ilyen hülyeséget hogy 100 fölött jócskán kártyáért..ami fél év mulva 100 alatt van....Ezt azért jól kitalálta az nv, h leszenk olyan marhák akik vesznek belõle <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Ennyi.
azért mert fika országban élünk, nem kella fösodorba belelépni 😊
Baromi ronda ez az új dizájn!
<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
hát igen, azzal semmivel sem lesz boldogabb az ember, ha folyamatosan gyüjti, hajszolja a pénzt, de legalább az egész életét kiteszi.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Next PC upgrade: 2022
ezért nem kell szánakozni másokat akik megehetik..
mire gyüjtöd a pénzt temetöibe viszed magaddal?
élj a mának!
Melózók van pénzem bõven még sok is de engem nemfognak hülyének nézni hogy megvegyem a szarjaikat 180 ezerért.
Nálam a lélektani határ VGA-nál 75k annyi a max amennyit kiadok érte!Hiába lenne enyém a világ összes pénze akkor se adnék érte többet mert ennyi nemér!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem tudom miért bánt egyeseket, hogy valaki a jobabt vezsi meg mint ami neki van?
Én még ha megnyerném a lottó5-öst se vennék még 90 ezerért se VGA-t ,mert nem ér annyit!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
egy a véleményünk 😄
\"The voices are back... Excellent.\"
Igen, ilyen van az xbox360-ban is. A lenyeg az, hogy a memoria egyseg meghajto modulja vegzi az AA-t, tehat az adatokat nem kell kiolvasni a ram-bol, hanem ott helyben lefut az egesz muvelet. Gyakorlatilag ez egy AA segedprocesszor a ram-ban.
"built in Audio Chip. built in tesselation unit (in the graphics core""
Ilyet mar csinalt az nvidia, meg a riva128 elott. (nem volt tul sikeres) Viszont egy altalanosan programozhato gpu-val a feladat eleg siman megoldhato, mivel csak egy beepitett tesselation program es par uj ramdac csatorna kell. Ha a ramdac csatorna 32bites, akkor 24 biten mehet a grafikus informacio es 8 biten a hangcsatornak interleave-ben (32 bites framebuffer eseten). De mivel mar a 8800-ason is tobb ramdac csatorna volt, ezert ezek teljesen el is valaszthatoak. A hdmi szabvany pedig azt igenyli, hogy egy csiprol jojjon a hang es a kep is.
"a MAAD+ADD lényegében logikátlan, mert minimális esetben lehet ilyen co-issuse csoportosítással találkozni"
Viszont a multiply alatt lefut az elso add, majd johet a masodik az eredmenyre. Ez ketszeres alu sebesseg eseten pont egy orajel/muveletes (skalar) teljesitmenyt ad. Megfelelo pipeline eseten ez 2 belso orajel/szorzas, 1 belso orajel/osszeadast jelent. Igy 1 szorzast es 2 osszeadast lehet elvegezni egy rendszerorajel alatt. (egyebkent ezt a trukkot hasznaljak az intel alu-k is) A masodik add a legtobb esetben lehet akar cimszamitas is.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Pár logikus ellenérv a valóságtartalma megkérdõjelezésére.
- 65nm process technology at TSMC: Az nv az elmúlt hónapokban nem váltott csúcskategóriás chipnél gyártástechnológiát. 1 milliárd tranyóval a 65nm elég necces.
- MADD+ADD configuration for the shader untis (2+1 FLOPS=3 FLOPS per ALU): Inkább MAD+MUL kellene, de a MAD+MAD ideális D3D10-re, a MAAD+ADD lényegében logikátlan, mert minimális esetben lehet ilyen co-issuse csoportosítással találkozni.
- eDRAM die for "FREE 4xAA": gondolom a számítást is elvégzi a RAM helyettünk. <#nyes>#nyes>
- - built in tesselation unit (in the graphics core": fingom nincs, hogy az nV honnan tudná a xBox360 Xenos tesszalátorának a mûködési elvét és felépítését. Más elvekre épülõ tesszalátor pedig felesleges amíg a szabvány nem követeli meg.