318
Simax driving simulator - Autós játék
-
#158 Az nem tudom mi.Nekem simán feltelepítette,ráadásul 4x is felkellett tennem -
Szabi1991 #157 vmi menu angolositás nincs ? :D -
#156 Felraknám,de nem tudom becsomagolni vmi rejtélyes dolognál fogva. Kiírja totalcommander,hogy hiba a zip fájlban vagy vmi hasonló. -
TottiZsolt #155 Nekem kb. fél óra alatt leér a 300 MB, szóval ha elkezded leszedni, hamarabb meglesz minthogy ő feltölti valahova Köszi a segítséget! (Remélem el fog indulni hiba nélkül) -
Szabi1991 #154 huh 600 al jön :O -
cxcm #153 nemvágod mi lehet?.. vmi kötetcimke szintaxisa nem megfelelő ezt irja mikor rámek a setupra -
Szabi1991 #152 seedeld má plíz -.- -
cxcm #151 el se indul:) vmi szintaxis vagy mi nem tetszik neki:D -
#150 Belső nézettel is rendelkezik és "élethű" hanggal. -
#149 Ha leszedtétek akkor a kiegészítésben lévő mappákat és a két pdd fájlt felül kell iratni a telepített fájlokat. Onnantól kezdve szebb lesz a grafika,meg élethűbb lesz az egész játék kezelése illetve autó kezelése. Ehhez a játékhoz már elkell a G25-ös kormány mert sok fordulatot csinál a játékban a kormány meg a kuplungot csúsztatni kell indulásnál,indexelni kell,jobbra-balra nézni. Egyszóval mint a valóságban. -
Szabi1991 #148 wháááááá
van kockalada is :O
-
#147 Ez: 3D-инструктор Вождение по Москве v1.4<--alapjáték
3D Инструктор<--kiegészítés -
#146 Pont most töltöttem fel rapidra torrent fájlokat.
Alapjáték torrentje
Kiegészítés torrentje -
Szabi1991 #145 mi az orosz címe ? :D -
cxcm #144 értem engem beengedett leszedtem ilekoat de nincs seeder:) -
#143 pakker... -
Cat 02 #142
Sorry, but at the moment the server is overloaded.
Try to go in a few minutes -
Cat 02 #141 At the moment registration is closed
You can sign up with the 1:00 to 19:00 MSK (now 21:33 MSK) -
#140 OMFG -
cxcm #139 szintugy de azt vesttem ki ebből h .. orosz gyarmaton 21.33 az idő de letölteni 1.00 és 19.00 közt lehet -
#138 ja ebbben én is benne lennék :D (de egyszerübb ha a torrent filét felteszi rapdira vagy valamire...) -
#137 xD -
cxcm #136 hallod megadod az msn cimed? ott átküldöd a torrentfilét amivel lekaptad azt leszedem énis -
#135 В данный момент регистрация закрыта
Вы можете зарегистрироваться с 1:00 до 19:00 MSK (сейчас 21:33 MSK)
Приносим извинения за это временное неудобство
regggelni akarok ezt írja :D -
cxcm #134 Извините, в данный момент сервер перегружен.
Попробуйте зайти через несколько минут
ezt irja:) -
#133 Remélem ez így megfelel...
De különben próbálkozni kell a belépéssel...többször is naponta. -
#132 Megadom a felhasználomat!!!
felhasználónév:gabec
jelszó:1489# -
#131 tudok adni tárhelyet, ha feltölti valaki -
TottiZsolt #130 Nekem sem jött még e-mail, pedig délután regeltem. Tényleg jó lenne ha Willi segítene nekünk, gondolom simán megoldható lenne. Remélem megoldja, és felrakja valahova, vagy megadja az ő accountját.... -
#129 pedig jött vagy 2 mail, de hiába kattintok benne a linkekre, úgy tűnik mintha sikerült volna regisztrálni, a #115-ben írt linkekre kattintva nem enged belépni. -
#128 ez nekem is jó lenne! próbáltam regisztrálni, de egy szó nem sok, annyit sem tudok oroszul. -
cxcm #127 nah mehgtaláltam de korlátozott a regisztráció és nem enged regisztrálni mi lenne ha megadnád a te felhasználód és letöltenénk azzal? -
cxcm #126 hallod nem kapok visszaigazolo mailt
mért? -
#125 Ímélt én megkaptam. Igaz nem egyből,hanem kellett fél nap legalább. De ez már régen volt. -
#124 Igen mert most raktam fel... -
#123 évagyok az első aki megnézte? lol -
TottiZsolt #122 Miért, mekkora ennek a programnak a mérete, hogy nem megoldható felrakni sehova se? No mindegy, ha nem, akkor nem. Várok tovább az e-mailre, hátha küldik majd... -
#121 Ekkora nem nagyon van sajnos. -
#120 Marháskodtam kicsit a Passatal
3D tanuló vezetős -
TottiZsolt #119 Nem akar jönni az e-mail Willi nem tudod felrakni valahova, valami ingyenes tárhelyre, vagy elküldeni valahogy? Szerintem lennénk még páran akik kipróbálnák... Remélem megoldható, ha nem, akkor mindegy